Impreuna, Timisoara (39)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'Neata ,

Ce spuneti de ziua de ieri si de azi?Vine primavara?Iuhuuu...ce bine!Imi vin in minte versurile lui Topirceanu:

"Dup-atata frig si ceata,
Iar s-arata soarele.
De-acum nu ne mai ingheata
Nasul si picioarele.

Cu narcisi,cu crini,cu lotusi
Timpul cald s-apropie.
Primavara asta totusi
Nu-i decat o copie."
.....................................................................

Io sper sa nu fie o copie si sa o tina vremea tot asa,ca parca si moralul mi s-a mai ridicat olecuta si tonusul meu si pofta de viata mi-au mai crescut(chit ca am o durere de cap...de am senzatia ca tot creierul mi se plimba prin colturile craniului).
Si,cum ziceam,am intrat sa ma dau pe net,pe la voi,sa vad ce mai facurati si.....iata lume nou-nouta.....
Caterinuta,bun venit p-aici pe la banateni!...Si cum scria una din fete,poate iti faci timp de intalneala de sambata...ca sa ne si cunoastem,ce zici?
Doris.....hehehehehehe....aveti grija de bietu' catel,ca parca o vad pe Vali ca merge cu el la psiholog,ca e stresat bietul de el....Lasand gluma la o parte,bine ca Ines e sanatoasa si voioasa!Si numai bine tie si la Vali...si la bebelica miscatorul.Da mamicii lui suturi in burtica sau inca nu?
Bay,Doris,ca acum am dat pagina si am vaz't ca e vorba de enghetata....yam-yam....zici ca la intalneala halim inghe?Ma imprumut de bani si tot vad io cum fac sa vin....

Pai va doresc o zi minunata si plina de "satisfactions" (a innebunit lupu' si s-a englezit)....si sa auzim de bine!Pupaturi la lume!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Se vede ca a venit primavara, pe unde umblati toate, cam slaba activitate!
Katik, poate iti faci timp jumatate de ora sa vi sambata, macar sa ne cunoastem.
Angy, imi pare rau ca nu poti veni, poate alta data.
Doris, altceva ce mai au, nu ma prea omor dupa inghetata. Daca mananc 2 inghe pe an e mult.
Dia, pe unde esti? Vi sambata?

Va pup
Silvana si Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Mihi, iti urez si eu un calduros LA MULTI ANI , multa sanatate si sa ai in jurul tau numai oameni cu sufletul bun!

Noi zilele astea am fost cu probleme, Andreea a avut putina febra si nu papa de 3 zile decat foarte putin lapte.M-am uitat ieri in gatuletzul ei si am vazut amigdalele imflamate.Am fugit repede la doctor si ne-a prescris un antibiotic...luam pentru prima data antibiotic...uf.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caterinuta spune:

Multumiri ca m-ati primit!
Sambata ajung doar sa va vad, la punctul de intalnire, fiindca nu am cu cine-l lasa pe bebe si sunt cu el la purtator.
Va pupacesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Ciao, fetele!!!

Mihi, La multi ani, sa fi fericita, sanatoasa si sa te bucuri de toate clipele frumoase.
Azi am o zi super naspa. Am inceput cu o sedinta tampita de la 8,00 unde am aflat ca luna aceasta vom lua doar jumatate din salar ca trbuie cumparate nu stiu ce echipamente super scumpe si nu e buget.Apoi am aflat ca tatal unei colege si bune prietene a suferit un atac cerebral si e exact in starea in care a fost tatal meu inainte de a se stinge... Imi vine sa plang si nu mai am chef de nimic

Doris - spun si eu prezent la intalneala
Ana - cred ca mi-ar trebui o intalneala cu tine astazi ca vad ca debordezi de energie.Poate dai si la mine putin optimism...
Pako - aveti grija cu antibioticele. Nu v-a prescris nimic pentru protectia stomacelului? Eventual insista tu la doctor daca nu trebuie dat ceva in sensul asta
MaryP - hainute faine de bebe-i gasesti in magazinele din Mall, da sunt cam scumpe, ex. jacheta pentru spiridusul meu de 2 ani 500.000, la Chicco - idem, de exemplu o pijama e 800.000. Mai sunt hainute simpatice pentru bebe-i pe Brancoveanu dar calitatea lasa de dorit in sensul ca se strica destul de repede. Frumoase si scumpe mai sunt in magazinele Miniblue dar ce am luat eu de acolo s/a stricat cam repede pentru haina de firma. De la 1 iunie, preturi mijlocii, calitate destul de buna dar nu au design sau culori faine. Sunt cam terne.
Caty - bine ai venit. La ce stare am eu azi cred ca aveam nevoie de consiliere de la tine.
Gabi - asteptam ceva povesti mai pe larg despre eveniment.
Dia mai ai camembert?

Bine, cred ca dau o fuga pana la sotior la serviciu sa bag o cafea ca prea-s turtita rau. Sper sa ma mai energizez ca am o gramada de oameni care depind de mine si care stau degeaba fiindca eu nu functionez.

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Mamica de spiridus, am fost si eu putin cam retinuta in a da antibiotic micutei dar aici doctorii prescriu antibiotic numai in caz de urgenta...ne-a prescris Amoxicillin ratiopharm este soft,pentru copii.
Chiar ca sunt niste vesti destul de urate...pupici ca sa-ti mai ridice moralul

Ana68, ti-am vazut prichindeii...tare dulcei sunt...sa-ti traiasca!Abia astept sa ma vad si eu cu 2 in jurul meu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

CAPITOLUL 40

In viteza maxima va pup din mers!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Vorba Silvanei:"slaba activitate!"....Se vede ca a vinit primavara!

Silvana,mama draga,io scriu poezii p-aici....ma dau de ceasu' mortii ca vine primavara si matale nici nu ma bagi in seama.....Fremos la matali!....Si zici ca nu le ai cu enghetatele?Nu-i nik,matale iei alceva si gata!...Te pup!
Felicia,sanatate micutei tale!Bine ca nu e mai rau,sa treceti pe injectii....Hehehehehe....ti-au placut ucigasii mei de neuroni parintesti?Sa sti ca si mie imi place de ei,chit ca uneori mai bodogan si mai zic ca sunt tembeli,dar sincer,nu mi-as fi dorit sa am copilasi de genul "unde-i pui acolo stau" si pe care sa ii controlezi din cand in cand sa vezi daca mai respira....Inca o data multa sanatate printesei!
Danaaaaaa......pai dam,bre,din exuberanta si la altii,de ce nu,daca se poate?!Ca avem la kila,la litra,dupa cum doreste fiecare....Cum sa-ti trimit?Ca a ne intalni....nush zau cum sa facem,ca ma cam preseaza timpul....Dai la schimb timp contra veselie?Hihihihi......Pupicei a spiridusa si spor la treaba tie!
Cati,inca o data bun venit!....Poti face o plimbarica,de ce nu?

Fetili,hai ca va pup si mai vorbim.....maine!Sa aveti parte numai de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput