Pacientele Dr. Tutunaru (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

LA MULTI ANI TUTUROR ASPIRANTELOR!
danotino, eu imi pun toata speranta in Pregnyl, nu stiu de ce, dar am senzatia ca la mine asta e problema si daca o rezolv, cine stie??? Merci de urari!
Amely, tinctura de marar nu are importanta cat timp o iei atata timp cand nu depasesti ziua 21 a CM. Plus ca eu nu iau plantutele ca la carte, ci doar o data sau de 2 ori pe zi. Despre coada soricelului am inteles ca face bine in anexita si la probleme de prolactina, de aia o iau. Dar are un gust groaznic! Iti doresc multa bafta la eco, primavara se pot intampla si minuni!

Speranta moare ultima!

Cununia noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orchis spune:

Salut toate fetele!!
Va urmaresc de ceva vreme insa doar acum ma incumet sa si scriu!Sunt pacienta dr T de relativ putin timp (doar cateva luni, de cand cei de la Giulesti m-au dezamagit!). Am facut monitorizare iar in luna martie urmeaza sa fac laparo. Intrebarea mea e cand e perioada potrivita pt interventia asta? Pentru ca acum (z2) nu stiu cand ar fi cel mai bine sa il sun pe dr T?!Va rog mult luminati-ma si pe mine!!

O primavara minunata si plina de !La multi ani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikilina spune:

LA MULTI ANI

SALUT N-AM PREA MAI VORBIT CU VOI IN ULTIMUL TIMP CA N-AM MAI AVUT TIMP.
DAR VA ROG SA MA SFATUITI CE SA FAC! DNA MATEI MI-A SUGERAT CA AR FI BINE NE FACEM(EU SI SOTUL) NISTE ANALIZE BACTERIOLOGICE (CLAMIDIA, MYCOLASMA ETC). INTREBAREA ESTE DACA SA MA DUC SA LE FAC (SI UNDE) SAU SA ASTEPT SA MERG CU SPERMOGRAMA LA DR T?!
VA ROG SFATUITI-MA CA NU STIU CE SA FAC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

BUNA SI LA MULTI ANI, FETELOR!amely, multumesc pt sfaturi.n-am facut TPC, pentru ca T nu prea pune baza pe el. spermograma e f buna. da, laparo facea si vechiul dr.
ma duc maine la ora 11,00 la el. sunt curioasa ce zice.
kikilina, ar fi bine sa faci analizele alea. T n-o sa ti le dea sa le faci, asa ca eu zic ca e bine sa le faci. chlamydia da infertilitate, de exemplu. ar trebui sa stii, ca s-o tratezi daca cumva ai.
va pup si va doresc o zi frumoasa!

danotino

Mergi la inceput

tot eu...
amely, n-am cum sa-i spun ca n-am facut, imi poate face vreo eco pe abdomen si vede gauricile si o sa recunoasca laparo. :))
si eu m-am gandit la asta, dar trebuie sa-i spun!

danotino

Mergi la inceput

buna orchis,
lapro se face inaintea perioadei fertile. eu am facut-o in ziua 8.
ar trebui sa-l suni sa te programeze cat mai repede.
bafta!!!

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Asa e Orchis, suna-l REPEJOR! cred ca in max. o saptamana vei fi deja operata!

Danotino... stiu, ai dreptate, relatia dr-pacient trebuie sa se bazeze in primul rand pe sinceritate, de asta ma gandeam ce ii voi spune azi lui T. cand ma va intreba de ce nu am facut stimulare asa cum mi-a zis el... "stiti, dl. dr, am citit pe forum ca sunt cam nashpa efectele secundare, si mi-a fost frica sa nu ma dereglez, plus ca fetele care au luat clomiphene au zis ca e cam frectie la picior de lemn..."
Vreo idee, cineva?

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

quote:
Originally posted by Amely

relatia dr-pacient trebuie sa se bazeze in primul rand pe sinceritate, de asta ma gandeam ce ii voi spune azi lui T. cand ma va intreba de ce nu am facut stimulare asa cum mi-a zis el... "stiti, dl. dr, am citit pe forum ca sunt cam nashpa efectele secundare, si mi-a fost frica sa nu ma dereglez, plus ca fetele care au luat clomiphene au zis ca e cam frectie la picior de lemn..."
Vreo idee, cineva?

Amely, hai ca ai fost tare haioasa!

Tinem pumnii azi la eco! Sa vii cu vesti excelente!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orchis spune:

Danotino, Amely, va multumesc mult pt raspunsuri! Ma gandeam eu ca asa este dar totusi mai trageam nadejde. Am citit aproape tot despre laparo pe forum si nu numai....totusi, cand ma gandesc la ce ma asteapta, am un nod in gat.
Cat despre stimulare, numarul ovocitelor este limitat pentru fiecare. Ar trebui sa avem mare grija de cum ii 'gospodarim' pe fiecare in parte.
O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Neata, gagici!
Am fost ieri la eco, ziua 10. Endometrul 7,9 mm si 1 fol. stanga de 16,6 mm. Este deja a 4-a luna cand ovulez doar pe stanga. Pe dreapta e un amarat de 5,2 mm, dar ala nu se pune...

T. nu m-a certat pt. simplul motiv ca a uitat ca imi daduse stimulare, erau vreo 9 femei in holul cabinetului cand am ajuns eu... NOUA! Majoritatea . Si tot mai veneau Saracu' om, cred ca a dormit acolo. Cumparase vreo 30 de buchetele de flori, ca atatea femei stia el ca erau programate, iar mie cred ca mi l-a dat pe penultimul...deci nici vorba sa ajunga la cate reprezentate ale sexului frumos se stransesera Dragutz gest, oricum, intentia a fost laudabila. Bineinteles ca iar am stabilit ca facem laparo... Cred ca a devenit un fel de obsesie pt. mine, am senzatia ca de aia nu raman, fiindca n-am facut laparo

Voi ce faceti, cum stati? Marair, parca tu spuneai ca ai ajuns ieri la el? sper sa nu incurc borcanele Eu mai merg la el vineri... vine cineva cu mine?

Va pup fetele, si va astept cu vesti bune

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput