Pacientele Dr. Tutunaru (2)
Raspunsuri - Pagina 7

ancuta_stan spune:
[quote]Originally posted by bubulina1
Ancuta, tu ai cumva o surpriza pentru noi? Din cate stiu nu ai luat utrogestan, asa ca ziua 31... Nu stiu ce sa zic, dar daca e cu okisori?
Draga mea,
Azi mi-am luat de curiozitate tb si a fost 37.3 Desi am zis eu ca ar fi mai bine sa scap mai intai de Ch si apoi sa raman nu m-am putut abtine sa nu radiez. Pe de alte parte mi-e frica sa nu fie vreo extrauterina din cauza pardalnicei de Ch. Mi-am luat un test de sarcina si poate imi iau inima in dinti si-l fac astazi la un moment dat ...
Pe de alta parte, eu am avut CM si de 40 de zile, asa ca ...
Sanatate maxima si bebei cat de curand.
Ancuta

Amely spune:
Ancutza, la HSG exista riscul de a propaga o eventuala infectie pe trompe, de aceea este bine sa fii sigura ca totul e ok si ca analizele sunt bune, deci ca nu exista nici un fel de infectie. Bineinteles ca odata ce ai tratat Chlamydia si iese negativ, riscul nu mai exista. Sper ca m-am facut inteleasa
Cu surpriza, ca sa scapi de orice dubiu, mai bine fa-ti un test beta-hcg din sange. Iti tinem pumnii! Multa BAFTA!
Danotino, iti multumesc fata dulce! Cat despre pauza, subscriu, mai ales daca iti cunosti bine organismul si stii cand ovulezi... Mai multa relaxare nu strica!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

ancuta_stan spune:
Mi-am facut un test clear blue si e negativ. Nu am de ce sa-mi fac testul de sange pentru ca simt ca-mi vine CM-ul si mai arunc si cu banutii pe fereastra .
Da, am inteles treaba cu HSG-ul - adevarul e ca nu am intrebat-o pe dr. daca e ok sa fac analiza in conditiile in care am Ch. Oricum am de gand sa ma vaccinez pentru rubeola, rujeola si oreion si va trebui sa fac o pauza de 3 luni.
Va dau de veste cu CM-ul meu.
Sanatate maxima si bebei cat mai curand.
Ancuta

bubulina1 spune:
Am si eu o intrebare: luna trecuta desi T. a zis ca s-a spart foliculul, se pare ca s-a transformat in chist. Vineri merg la eco si nu stiu cum as putea sa-i sugerez sa-mi dea Pregnyl. Voua v-a recomandat pentru spargerea folicului sau ati cerut voi?
Speranta moare ultima!
Cununia noastra

Amely spune:
Bubu, daca foliculul depaseste 20 mm, in general T. recomanda injectie cu pregnyl, asa ca sigur va fi de acord... Apropo, ce s-a intamplat cu chistul de luna trecuta? s-a resorbit? sau o sa vezi la eco? Bafta, sa ne zici cum a fost!
Ancutza, imi pare rau... intr-adevar, daca a iesit negativ Clear Blue, n-are rost sa mai faci testul din sange... Lasa, scapi de Chlamydia, faci vaccinurile, eventual HSG si dupa aia sigur o sa ramai, capul sus!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

bubulina1 spune:
Amely, am scapat de chist, se pare ca a eclatat (nu stiu ce inseamna dar banuiesc). Am deja niste foliculi draguti, cel mai baban are 12 mm si endometrul este trilaminat, dar are doar 4,7 mm. Am facut eco in ziua 5, asa ca eu zic ca e de bine. La T. ajung vineri si vreau sa cer Pregnyl ca sa nu se mai repete povestea cu chistul.
Speranta moare ultima!
Cununia noastra

Amely spune:
Bubu, felicitari pentru asa valori! mari minuni fac uneori si plantutele astea! esti chiar de panou! endometrul, n-ai grija ca va creste foarte mult, o sa vezi! la mine astea sunt valori cam de ziua 10-a
Bine ca ai scapat de chistulet. Tu ce iei acum in afara de Mastodynon? n-ai facut nici un fel de stimulare, nu?
Pozici cu noi

bubulina1 spune:
Amely, eu nu mai iau Mastodynon deloc. Am luat Branca Ursului din prima zi de CM, tinctura de marar si de ieri Coada Soricelului. Atat. Nu mai iau nici vitamina E si nimic altceva. Cred ca m-am reglat deja hormonal si nu are rost sa ma indop aiurea.
Speranta moare ultima!
Cununia noastra

danotino spune:
buna fetelor!
aventura, da ar trebui sa ne luam de mana, dar nu-mi permit sa stau degeaba-sunt "batrana". trece timpul. mai stiu ca strsul nu ajuta deloc, dar o sa incerc sa ma protejez. nu sunt inca 100% sigura, dar cred ca voi face o inseminare cu vechiul meu dr, daca nu se supara ca am facut laparo la T. maine sau poimaine o sa vad ce fac. nu stiu ce sa zic de faza luteala de 19 zile...a intarziat din cauza nesuferitului de utrogestan. dar ce zici de sangerarea mea din ziua 23? s-a implantat si a fost respins? ar trebui sa fac alea cu anticorpii? ma streseaza, pt ca stiu ca nu am nici o rana...din ce cauza am sangerat?
ancutza, te-ai hotarat la HSG? stiu ca ti se pare mai simplu...
amely, te asteapta laparo, nu-i asa? nu prea am mai citit peste tot, nu am timp destul, dar mi se pare ca la sfarsitul lunii martie...
bubulina, bafta! sa fie cu ochi luna asta si sa ne tragi dupa tine :))
va pup
danotino

Amely spune:
La multi ani, frumoase doamne, si sa aveti o primavara minunata ca voi!
Danotino, cam pe la inceputul lunii aprilie o sa scap de CM, atunci as vrea sa facem laparo, sper sa poata si T., ca in ultima vreme vad ca tot pleaca din tara... Astazi ma vad cu el si incerc sa discut serios problema. Cat despre tine, cu inseminarea, nu mai stiu, sotul are ceva probleme? tu cum stai cu TPC-ul? Dr-ul tau n-are de ce sa se supere, zic eu... Si el practica laparoscopia? Dar chiar si asa, nu iti poate interzice sa o faci in alta parte... de altfel ma gandesc ca poti sa nici nu ii spui
Bubulina, atentie la coada-soricelului, ca e cam toxic in sarcina...am aflat si eu, dupa ce m-am indopat atatea luni anul trecut
. Ar fi bine sa nu il mai iei dupa ziua a 14-a... Cat despre tinctura de marar stiu ca face minuni, de BU nu mai zic... Dar din cate stiu tinct. de marar nu e bine sa iei mai mult de 1 luna, nu?
Aventura, tu ce mai zici? cand pleci in Germania?
Asta seara merg la eco, ziua a 10-a... Sper sa se indure si ovarul meu drept sa ovuleze, in sfarsit, dupa 3 luni de vacanta, in care doar stangul si-a facut datoria. Nu imi fac multe vise, mai ales ca luna asta nu am mai luat absolut NIMIC, nici macar o plantuta, cat de mica... dar vom vedea ce va fi.
...multi pupici!
Pozici cu noi