Pacientele Dr. Tutunaru (2)
Raspunsuri - Pagina 4
Diddy spune:
alina25, mult succes la laparo si sa ne tii la curent u ce iti gaseste Dr. T prin burtica.
In alta ordine de idei, la mine e foarte valabila vorba aia "unde dai si unde crapa"...In sfarsit, mi-au sosit rezultatele analizelor (tot setul - LH, TSH, Progesteron, Clamydia, Toxoplasma, etc) - facute la intiativa proprie. Si ca sa vedeti cum exista cineva acolo sus care te mai ghideaza din cand in cand, in timp ce dictam asistentei ce analize vreau sa imi faca, i-am zis sa bifeze si anticorpi antispermatozoizi...ca nu strica, in gandul meu, sa le fac si pe astea daca tot fac vre-o 20 de analize (initial sa detectez vreo dereglare hormonala posibila din pricina endometriozei). Si, astazi, cand am ridicat rezultatele - surpriza - am anticorpi antispermatozoizi!!! Stie cineva cum se mai vindeca si minunea asta sau DACA se vindeca (trateaza)?
Daca ma gandesc bine, luna asta am trecut printr-o gama foarte variata de simptome, de la endometrioza, chisturi, sarcina extrauterina....si cu cat mai mult citesc cu atat mai multe simptome imi apar.
La T. am programare saptamana viitoare, pe 8 martie. Cine mai vine?
Avalon spune:
Diddy, ce valoare ti-a iesit la anticorpi? Stiu ca pana la o anumita limita este ok. Pt asta solutia este inseminarea.
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.
danotino spune:
buna fetelor!
eu n-am vesti bune. Z2...
diddy, ai facut intr-o zi anume analiza cu anticorpi? se face din sange sau recoltare din secretie? of, sigur trebuie sa o fac si eu.
bafta fetelor!
danotino
Diddy spune:
Avalon, intr-adevar, valoare este 15.8 iar pe analize scrie asa:
< 14 - negativ
14-20 - echivoc
>20 - pozitiv
Deci eu ma incadrez in categoria de echivoc, whatever inseamna asta... S-ar putea sa fie totusi OK??? Ce bine ar fi....
danotino, nu fi trista ca acum vin si le dau in cap la rushii. Fii optimista - se prevede la orizont o noua luna in care POTI ramane, este ca o noua speranta pentru un mic, care stiu sigur ca asteapta sa il gasesti!
Eu am facut analizele in ziua 3, din sange. Nimic complicat, doar ca e un pic mai scumputza decat celelalte. La Medicover, unde le-am facut eu, fiindca centrul din Grozovici este foarte aproape de mine, si m-a costat in jur de 450.000.
Ce frumos e afara fetelor astazi! Va doresc o Duminica superba la toate, cu mult bineinteles! (eu am inceput in forta de dimineata), iar barbata-miu a inceput sa vorbeasca cu burtica mea - cica il roaga pe ala micu' sa vina mai repede!
toate fetele!
Avalon spune:
Diddy, parerea mea e sa repeti analiza. Eventual la alt laborator.
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.
ancuta_stan spune:
Salutare fetelor si
Eu astept sa apara CM-ul, chiar daca nu am nici un simptom;sunt in ziua 31 si cam la a 13 zi de la ovulatie daca e sa ma iau dupa T care mi-a zis in ziua 19 ca e posibil sa fi ovulat. Miercuri termin tratamentul pentru Chlamydia iar dupa 18 martie trebuie sa-mi repet analiza sa vedem daca am scapat.
In principiu as vrea sa merg sa fac si o HSG si niste analize hormonale, dar astept CM-ul ca sa pot sa programez toate aceste lucruri.
Va pup si va doresc spor la bebei si sanatate maxima.
Ancuta
kikilina spune:
SALUT!
DRAGA AVENTURA IMI PARE RAU SA AUD DE SPERMOGRAMA SOTULUI TAU! DIN PACATE SI A SOTULUI MEU A IESIT TOT PROASTA(NUMAR PUTIN, FARA MOBILITATE ETC). DACA AI FOST SAMBATA INSEAMNA CA POATE NE-AM SI VAZUT (CA ERA O PERECHE CARE ASTEPTA REZULTATE).
NE-A RECOMANDAT SA MEARGA SOTUL LA UN UROLOG (DAR NU MAI STIU CUM IL CHEAMA) SI SA FACEM NISTE ANALIZE(CLAMIDIA, MYCOPLASMA, UREOPLASMA SI NU MAI STIU CE. SI I-A ZIS SA IA VIT C, VIT. E, ZN SI ACID FOLIC.
DRAGA DIDDY , TESTUL ASTA DE ANTICORPI ESTE DE FAPT TESTUL POSTCOITAL SI DIN CE SA FACE(DIN SECRETIE SAU SANGE?!
PUPICI!PUPICI!
Amely spune:
Danotino, imi pare rau ca au venit rusii... dar eu incep deja sa-ti tin pumnii pentru luna care vine!
Diddy, poate totusi e bine daca n-a sarit de limita, si eu zic sa repeti analiza ca sa stii sigur...
Ancutza, eu zic sa faci HSG numai dupa ce esti ok cu toate zoonozele, cand repeti Chlamydia si iese bine... ca sa nu pui in pericol trompele. Tu cu cine faci HSG? ca T. stiu ca nu face...
Alina, eu zic ca nu are de ce sa-ti fie frica de laparo (eu vorbesc), mi-e nu-mi e teama decat de ceea ce va gasi acolo, si atat. Sincer... Hai, curaj, macar vom fi doua (cel putin, ca stiu ca si Bubulina s-a hotarat), deci suntem mai multe
Aventura, imi pare rau ca spermograma nu a iesit tocmai cum va doreati... inteleg ca a fost buna si s-au mai "prostit" intre timp?... Oricum daca te hotarasti la inseminare, sfatul meu e sa nu te duci la cuplul Matei-Mihalache, din cate am citit Mihalache desi pare ff draguta, profesional lasa mult de dorit, iar ISA la ele doareeee...si nici nu da rezultate.
Marair, ai o atitudine voluntara si curajoasa, care mie imi place foarte mult!
Avalon, multi pentru ca ne sustii...
Miercuri ma vad cu T. Sper sa nu ma certe ca n-am luat tratament de stimulare, dar asta e, asa am simtit eu ca-i mai bine...
Pupicei la fete!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
marair spune:
Buna, fetelor!e luni si eu sunt gata pe pozitii, la serviciu...noroc ca imi pot permite sa mai evadez..
Alina25, nu-ti fie frica de laparo.Eu am inceput aventura cu dr. T printr-o laparo.Aveam un mega chist.Operatia este o bagatela, nu simti nimic.Dupa operatie treb sa nu bei nimic o perioada, deoarece in burtica ta se introduce un gaz care, in mom. in care bei, impinge lichidul inapoi si vomiti.De asemenea e f. important sa urinezi, sa iasa anestezia din corp.Mie mi-au pus sonda aiurea si am cerut sa o scoata.anestezistul, luat de val de banii bagati in buzunar, mi-a scos sonda, dar eram inca sub efectul anesteziei si nu am putut urina fara sonda.Rezultatul?Am vomat toata ziua, mai ales ca au fost proaste de asistente (ca sunt catastrofe..)si mi-au zis sa beau din prima...Si daca eu, care sunt extrem de sensibila la durere, cand fac rezumatul inteleg ca laparo doare mai putin decat o vizita la stomatolog, o recomand, ai incredere.Eu chiar nu inteleg femeile care rabda luni de zile, creste frustrarea si tot ceea ce tine de miile de intrebari, de ce nu fac laparo.Mi-am spus si eu parerea, decizia e a ta.
Miercuri, pe 8 martie, vin si eu la monitorizare.cine mai vine? Eu sunt progrm. la 5 30.
Lamuriti-ma ce este cu anticorpii aia spermo...cui i se face analiza, din ce, unde si cat costa?Maine sau poimnaine face sotulce trebuiesi face dr. matei spermograma.Momentan nu am posbilitati financiare cat s-mi permit o spermograma la IDS.Sper sa nu conteze locatia, ci dr. Matei sa ne ajute si la CFR 2.intrebarea e:la CFR 2 da rezultatul in aceeasi zi?Cand?Sotul meu e cu un mare morcov , deoarece fumeaza cam mult, avem emotii...Ce-ti este si cu barbatii astia, tremura ca frunza si orgoliul e ...iar noi, vai de capul nostru, dar nu ne lasam!
Pup all of you!
bubulina1 spune:
Ancuta, tu ai cumva o surpriza pentru noi? Din cate stiu nu ai luat utrogestan, asa ca ziua 31... Nu stiu ce sa zic, dar daca e cu okisori?
Amely, barbati-miu a insistat sa aman laparo. La noi e un moment mai dificil acum, avem cheltuieli mari cu schimbatul mobilei si o sa dureze putin sa ne refacem. Pe de alta parte, el inca nu si-a facut spermograma. Chiar radeam de ce scria marair, asa e si al meu. Cand aude de analize sau spitale, fuge ca dracu de tamaie.
Sa vedem ce o mai fi. Nu te superi ca vei tu prima, nu?
Va pup pe toate si curaj!
Speranta moare ultima!
Cununia noastra