Pacientele Dr. Tutunaru (2)
Raspunsuri - Pagina 3
danotino spune:
BUNA!
daca spuneti ca v-a intaziat de la utrogestan, nici nu-mi mai fac sperante fetelor. eu abia aseara l-am oprit...
stiam ca iti intarzie de la utrogestan. eu , anul trecut am avut o sarcina oprita din evoluie. cand am aflat, am oprit utrogestanul, iar a doua zi, a inceput sa picure.
stiu ca simptomele par a fi de bine, dar ...
imi place ideea ca nu sunt balonata. de obicei la CM ma balonez f tare, ma umflu in burta, dar de data asta vad ca nu.
nici nu stiu daca sa mai sper...
danotino
Amely spune:
Danotino, au am fost pusa in garda de Lachione, care avusese niste semne de gravideala mama-mama cand lua utrogestan, asa ca nu mi-am facut iluzii, mai ales ca luna asta chiar NU AM AVUT NICI UN SEMN ca ar putea fi sarcina, desi luam utrogestan, nici macar sani umflati, nimic!!! La tine totusi zic ca semnele sunt foarte bune, poate vei avea o surpriza frumoasa Eu iti tin pumnii stransi. Doamne-ajuta!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
danotino spune:
buna!
amely, multumesc! scrie si pe prospect despre asta, cred ca ma imbat cu apa rece!
semnele astea sunt identice cu cele de CM, in afara de TB si de sangerarea din ziua 23.
of, poate o fi de bine...
va pup
danotino
kikilina spune:
SALUT! MA BUCUR CA IMI SPUNETI CA DNA DR MATEI E DE TREABA!
IN ACELASI TIMP MA INTRISTATI F TARE CU RUSII ASTIA AI VOSTRII! SPUNETI-LE SA NU MAI VINA!EI NU VAD CA NU-I VREA NIMENI?!
PUPICI!PUPICI!
marair spune:
Am aparut si eu dupa ceva timp in care mi-am mai lins ranile.Mai fetelor, hai sa va zic doua chestii:
1-dr. Tutunaru este fara indoiala un dr foarte bun, care are rezultate.poate ca neglijeaza niste aspecte(spermograma ceruta din prima si analize), dar noi suntem multe si destepte si ne putem sfatui un cu cealalta.Eu, care nu mi s-a spus fa analize si sotul spermograma, ma duc sa-i fac sotului spermograma, ca mi se pare stupid ca la monitorizare (pe 8 martie)eu sa fiu ok si ai lui sa fie fraieri...si sa fiu crizata inca nu stiu cat timp.faceti domnule investigatii dupa capul vostru, ca nu stie el ce v-a cerut sau nu v-a cerut la consultatia precedenta.
Mie, deoarece am o "mica", cica, dereglare hormonala mi-a recomandat tratam homeopat.am fost la dr., nu am foast f multumita, am mai fost la alta dr. homeopat si sunt uimita de importanta pe care o are starea noastra de spirit in aceasta lupta.Mi-a explicat doctorita sub toate aspectele, inclusiv cel energetic, cat este de important sa credem in noi, sa ne iubim corpul, chiar daca da momentan rateuri, sa fim vesele si pline de incredere in noi.Cat despre tratam homeopat, parca ceva se misca, dar eu fac in paralel si tratam naturist(ca cica nu au nimic unul cu celalalt..) si vedem ce apare la monitorizare.Mentionez ca e prima monitorizare si ca, in ciuda automatismului lui T, o sa il intreb tot ce vreau si o sa-i explic ca nu suntem pe banda si ca eu am "problemele mele" si vreau sa ma bage serios in seama.ca stiti, poate mai conteaza si faptul ca unele dintre noi nu suntem mai tupeiste si suntem pierdute in fata "geniului lui".EU nu ma mai pierd, nene, ca ma pierd pe sanatatea mea si pe banii mei si nu-mi convine.Week-end placut tuturor si bucurati-va de voi si de ai vostri!
aventura spune:
Kikilina, ia uite-ma cum stau si-i pandesc ("rushii") sa nu mai vina!!
Draga Marair, jos , fata desteapta, as ate vreau!
Amely, Danotino si toate fetele dati mana-ncoace, mergem inainte orice-ar fi!!
A venit primavara!!!!!!
danotino spune:
da, mergem inainte!
si eu stau si ii pandesc la usa sa nu mai vina!
dar senzatia ca-mi vine e tot mai acuta!
of, aventura, ti-ai mai facut un test? eu mi-as mai face unul azi!
va pup, poate ii pandim degeaba, ca ei nu mai vi, nu?
sa speram! macar atat putem face acum...
danotino
aventura spune:
Danotino dragutzo, si io simt ca vin, din pacate
Am facut acum un test iar acasa cand am ajuns...negativ..
Da eu tot optimista sunt..oi vedea io ce-oi face luna viitoare!!!!
Pana una alta mergem maine la IDS sa repete spermograma al meu cu Dr. Matei, ca analiza facuta la Babes nu este deloc buna, nu ne spune in detaliu daca sunt foarte vioi sau nu, daca are forme normale, cate leococite etc..Maine voi stii daca el e ok.
Pana una alta io ies cu prietenele la dans in club in seara asta...se mai baga cineva??
A venit primavara!!!!!!
aventura spune:
Danotino, ce faci, cum stai??
Noi am facut spermograma azi din nou dar la Dr. Matei si surpriza...a iesit destul de nasol, sub limite mult la mobilitate si la forme normale si ca nr. destul de putin, aproape de limita inferioara...
Asa ca voi vorbi cu T. - dr. Matei ne-a recomandat inseminare...
A venit primavara!!!!!!
alina25 spune:
AVENTURA:eu incerc de 4 ani sa am un bb si in toti acesti ani am facut la analize de am un dosar intreg si totul fara nici un rezultat.La histero trompele mele erau ok ,TPC-ul mi-a iesit negativ(asta ar fi un motiv de ingrijorare),spermograma sotului este buna si am facut-o in 3 locuri diferite si a iesit la fel,analizele hormonale sunt ok.Am facut stimulare cu clostilbegyt 3 luni si fara rezultat ,monitorizari peste monitorizari si nimic ba chiar am facut si o ISA care a fost un esec total deoarece am facut-o cu dr. Moisa care nu si-a dat interesul si pentru mine.Anul trecut pe timpul asta am mers la dr. Niculescu de la Giulesti si dupa ce s-a uitat pe analizele mele mi-a facut direct trimitere ptr. laparoscopie deoarece mi-a zis el altceva nu mai este de facut si asa vedem ce se intampla.Am iesit din spital plangind ca eu nu ma operez fie ce o fi eu o sa fac bb si fara laparo si asa prin octombrie ajung la dr.T care imi spune aceelasi lucru monitorizare dupa care daca nu e bb laparo.Am facut 3 luni monitorizare si acum luna asta la sfarsit imi i-au inima in dinti si fac laparo deoarece se pare ca altceva nu mai exista.
Am fost la mai multi doctori in toti acesti 4 ani si dintre toti dr.T mi s-a parut cel mai ok adica un doctor care chiar vrea sa ne ajute si acum chiar sper sa ne ajute si sa avem in curind tote bebelusi
pentru toate pacientele dr.T