Pacientele Dr. Tutunaru (2)
Raspunsuri - Pagina 13

Amely spune:
Marair, m-ai facut sa zambesc... scuze, nu o spun cu rautate In primul rand nu-ti face probeleme, ca T. ar fi vazut la eco daca urma sa ovulezi imediat, el v-a zis sa prestati preventiv, pt. ca
in mod normal traiesc pana la 3 zile. Acuma, daca tu zici ca ai "glera" albicioasa si opaca, asta e semn ca nu ovulezi inca, deci ca foliculul mai creste, asa ca probabil iti va spune sa prestati din nou, probabil maine sau poimaine seara, in functie de ce vede la eco.
Totusi, ca sa fiu sincera, la mine "glera" incepe sa arate ca albusul de ou transparent cu cateva zile bune inainte de ovulatie... Cand incepe sa fie albicioasa, e semn ca ovulatia deja a avut loc... Oricum, nu la toate femeile e la fel, o sa vezi ce-ti spune T., nu-ti mai face atatea griji: se sparge, nu se sparge, da-l naibii de folicul, ca n-o fi mai smecher ca noi!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

kikilina spune:
SALUT!
AM CAM CHIULIT CATEVA ZILE (DE PE FORUM)... DE FAPT NU AM MAI AVUT TIMP SA VA MAI SCRIU (DAR AM CITIT TOT)! NU AM NIMIC IMPORTANT SA VA MAI ZIC CA SUNT INTR-O PAUZA... NU MI-AM FACUT NICI ANALIZELE (INCA) ... MAI E UN PIC SI VIN SI RUSII... AM O STARE FF NASPA SI AVEM CHEF "SA VORBESC" CU CINEVA!
DE FAPT AM INTRAT DOAR SA VA SALUT!
PUPICI!PUPICI!

lauravoinicu spune:
Fetelor am intrat sa vad ce ati mai facut si sa raportez.
Azi am fost la dr.T la monitorizare , dupa 4 zile de menogon 2 injectti pe zi stau in felul urmator: OD :10.1 (cativa), OS:0,64(1), si cred ca endometrul de 7,6 (nu inteleg exact ce scrie in dreptul acestei valori dar cred ca este endometrul), asa ca mai iau 2 zile de injectii pana miercuri cand ma duc din nou. Ce ziceti o fi de bine , o mai creste folicul meu ceva?
Bubulina merci mult pt incurajare , cine stie poate am noroc.....
Marairsa inteleg ca azi ai fost la dr.T pe la ora 4 ? Eram acolo cred ca ne-am vazut.....aveai parul prins in coada si o geaca neagra lunga?
Apropo stiti cumva dr.T face inseminari , ca eu stiam ca nu......, dar mi-a zis "facem inseminare" iar eu i-am raspuns ca fac inseminare numai daca mi-o face el..., dar nu am apucat sa-mi raspunda ca ii suna cineva , dar cred ca il mai presez miercuri cand ma duc. Nu vreau sa ma duc la CFR2 sa fac, unde recomanda el inseminarile.......
Laura

lauravoinicu spune:
Da , Avalon intradevar tu mi-ai scos din ceata la momentul respectiv si iti multumues pt. asta .Ce m-as fi facut fara voi nu stiu! Am urmat instructiunile intocmai .
Acum sa vedem ce o sa mai fie pana miercuri. Iar cu acel "0,64":
Pe biletel dr. mi-a scris asa : endometru :7,6 , OD : 10,1 mm (cativa) , OS:0,64(1).Deci eu ce sa inteleg ca am mai multi foliculi de 10 mm pe ovar drept si unul singur de 0,64 pe ovar stang, de fapt mi-a si aratat pe monitor.
De inseminare si de GIFT promit sa-l intreb miercuri cand ma duc , sper sa nu ma fastacesc si sa uit......

lauravoinicu spune:
Pardon, mai sus cand am scris, vroiam sa-i multumesc lui Amely ...si mai vroiam sa intreb si de Bubulina .Ce vesti ne dai ? Mare foliculul?
Ma scuzati sunt cam obosita , am fost dimineata la servici dupa care am plecat la Bucuresti.........pe vajul asta am zis ca nu mai ajung odata acasa....

marair spune:
neata fetelor!Permiteti sa raportez:fusei ieri la T.La ora 4 erau 8 persoane in fata mea, programate pt ora 2.30 pana la ora 3.30!!El a ajuns la 3.30 si nu mai era loc, fratioare.Eram acolo toate categoriile.Incepatoare, monitorizate, stimulate, mamici in devenire in diferite faze si o mamica de 8 saptamani.Am pus de-o claca in toata regula, ce mai.Lauraeram cu coada de cal, neagra dar intr-o geaca lunga bej.o sa vin si mirercuri pe la 4 fara un pic.dar sa va sun oful meu:pe ovarul stang in trei zile(de vineri pana luni!!!) a crescut foliculul meu de la 12mm la 15,1mm.sunt dezamagita....M- intrebat Tutu daca este cm cu stimulare si i-am zis ca nu...si dupa cum s-a uitat la mine, am inteles ca urmatorul va fi cu stimulare.Ce ma fac, ca foliculii astia plesnesc cu nerusinare...Am fost ieri foarte trista, dar aseara i-am spus ovarului:vezi ca ai castigat o lupta, dar nu toata batalia.Dupa care l-am luat cu binisorul:hai, mai ovarule, ca stiu eu ca esti de treaba.Ce sa fac, il iau si eu prin toate metodele.Am crescut doza de BU la trei lingurite, desi imi scade tensiunea ingrozitor, dar asta e, macar sa fie de bine.Da dr. T e cam scump la vorba, il inteleg ca nu vrea sa ma ingrijoreze, dar miercuri il asediez.
Amelydaca foliculii mei plesnesc prea repede se poate spune ca am avut ovulatie? Asta e nelamurirea mea...dar cred ca raspunsul e nu,am nevoie de confirmare.Eu nu ma las...endometrul este de 11,2 si am avut si cm de 33 zile...Va pup si bafta tuturor.

marair spune:
Laura si oricine altcineca care stie, psuneti-mi ce e cu menogonul:se ia pentru ca sa creasca foliculii?Ma mai interesez si eu dar asteptsi de la voi o parere.

Diddy spune:
Salutare fetelor, dupa o pauza mai mica raportez si eu. Astazi ziua 26 A CM (eu am un ciclu de 27-28), nici un semn cat de mic ca mi-ar veni, iar eu de obicei am si pre-CM spotting cu fix 4 zile inainte sa vina, care este inconfundabil. De data asta nimic.... Nu am absolut nici un simpom ca as fi
(oricat de mult m-as stradui eu sa le gasesc), si totusi ma simt ca si cum as fi deja (sau este vorba de imaginatia mea si voi reveni in curand brusc la realitate
). Asa ca astept cumintzica...ziua 29 a CM-vinerea asta, si daca nu vin rushii...
ma testez.
Altfel, ma asteapta monitorizarea la T. dupa urmatorul ciclu...
Pup si bafta!

Amely spune:
Marair, bineinteles ca se poate spune ca ai ovulatie, indiferent la ce marime plesnesc foliculii... In general, ei cresc mult mai repede pe ultima suta de metri, adica in perioada care preceda ovulatia, asa ca lasa grijile, ti-am mai zis eu... o sa vezi miercuri ca o sa fie bine. Endometrul este excelent!
Bubulina, ceva vesti?
Eu de cateva zile am o secretie roz... nimic deosebit, doar culoarea. Fiind mult prea devreme pt. implantare, o pun pe seama unei lipse de progesteron. Sa fie din cauza ca luna trecuta am pus utrogestan, iar luna asta n-am mai pus, iar endometrul reactioneaza din cauza ca se obisnuise cu suplimentul progesteronic?
Apropo de ce spuneai tu Marair ca ti-e frica sa iti mai doresti sa ramai insarcinata, din cauza dezamagirilor din fiecare luna, ei bine, eu acum ma confrunt cu alt scenariu de groaza: ma gandesc ce ma fac daca imi iese toxoplasma pozitiv - iau rezultatul joi, tineti-mi pumnii - iar daca luna asta am ramas cumva gravida...ar fi cam nasol. Probabil singura solutie ar fi avortul terapeutic... Deja am cosmaruri...
Stiu ca deocamdata e "drobul de sare", dar pana joi stau ca pe ace... Plus ca am citit undeva ca daca ai toxo in faza acuta, in urma tratamentului puternic cu antibiotice, o perioada destul de lunga nu ai voie sa ramai insarcinata. Adica exact ce-mi trebuia...
PS am uitat sa va spun ca am mai facut analiza toxo acum 1 an, a iesit ok, adica negativ, dar din pacate nici anticorpi nu aveam... si intre timp ne-am luat motan de pe afara, iar acum il iubesc prea mult ca sa renunt la el. Desi stiu ca mi-am asumat un risc ff mare
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

bubulina1 spune:
Neata! Eu sunt cam suparata, am facut aproape 2 ore pana la servici . Am fost aseara la cabinet si am stat aproape 1 ora si jumatate sa astept sa intru, cred ca nu termina consultatiile nici la 22.00. Cu ce sa ma laud? Foliculul s-a spart, dar nu stiu daca era suficient de matur, iar endometrul meu e de toata jena - 7 mm.
De azi iau utrogestan iar luna viitoare fac sigur stimulare.
Era aseara la cabinet o fata draguta care spunea ca citeste pe forum, incerc sa aflu cine e...
Speranta moare ultima!