Am nevoie de un sfat!!!!
Am nascut normal, m-am rupt, m-a taiat m-a cusut.
La controlul de 6 sapt., dr. a vazut o gaurica catre anus.Cica mi-a picat un fir in spital.M-a intrebat daca am urcat si coborat scari.A 2 -a zi e drept am coborat, iar a 3-a zi am fost la wc, cu supozitor cu glicerina. acum nu stiu care e cauza, din ce cauza a picat acel fir, cert e ca trebuie sa ma taie si sa ma coase din nou.
Daca ar fi numai gaurica aia problema ar fi ok, dar cica din cauza sangerari s-a lipit si mai sus cu un cm, si mi-a micsorat intrarea in vagin.Ca dupa nastere, ar trebui sa intre lejer 2 degete, si la mine au intrat cu chin.
Dr. mi-a zis ca-mi face anestezie generala, ma taie si ma coase la loc.De ce-mi face anestezie generala? nu se poATE cu locala?
E periculoasa aceasta anestezie?mi-e frica ca nu ma mai trezesc din ea? sa-mi fac analize la inima?
Toata operatiunea asta se petrece la cabinetul lui si nu in spital.
Va multumesc.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
Raspunsuri
ingridnen spune:
Draga Gio,
parerea mea este sa consulti inca un alt medic. Treaba cu anestezia generala la cabinet este dubioasa....pentru o taietura/cusatura ?? Pentru anestezie generala trebuie sa ai medic anestezist plus aparatura de reanimare daca se intampla ceva - ori la cabinet nu cred ca exista asa ceva.
Cel mai bine este sa mai ai opinia altui medic.
Ah, si treaba cu coborat scarile - pai si eu am coborat si urcat scari la o zi dupa nastere si nu mi-a cazut nici un fir. Poate ca nu l-a cusut el cum trebuie...
Sanatate
Ingrid si Cristi 3 ani
Giova spune:
Mersi Ingrid.
mi-a zis sa nu-mi fac probleme, e o anestezie ca la avort. eu am facut una la fel, acum 3 ani, cand mi-a scos un polip. si mai mult ersti ametita.
e medic anestezist, dar in privinta aparaturii de reanimare ma indoiesc.
Unei prieteni i-a facut anestezie locala si a simtit tot, poate din cauza asta imi face generala.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
megbeng spune:
eu te-as indemna sa refuzi o anestezie generala intr-un cabinet particular FARA anestezist! sunt cabinete unde dr cheama anestezist, cu tot ce ii trebuie
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
Giova spune:
O doamne, nu m-am exprimat eu bine: vine si dr. anestezist- inca e cel mai bun de la maternitatea unde am nascut. acum nu stiu cu ce aparatura vine el, dar cert e ca e dr. ginecolog, dr. anestezist, asistenta. deci este tot personalul.
si daca aceeasi anestezie o face si la avorturi, si nu a patit nimeni nimic, nu cred ca e asa grava.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
Giova spune:
Fetelor va multumesc pt. sfaturi.
a fost super usor, m-am trezit inca de pe masa. a avut anestezistul toata aparatura la el, asa ca....
Am scapat!!! Sper sa nu mai pice nici un fir.
puteti inchide acest subiect.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)