Kiwi

Kiwi | Autor: ilinca

Link direct la acest mesaj

Va rog, spuneti-mi si mie pot sa-i dau fetitei mele de 4 luni si jumatate suc de Kiwi?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns terry spune:

eu i-am dat fetitei pe la 9-10 luni si s-a iritat f.tare. I-au aparut bubulite in jurul gurii si culmea ii cazuse putin pe manuta si i-au aparut si acolo bubite. E foarte bogat in vitamina C si poate de aceea. In unele carti am citit ca e recomandat dupa 1 an. Acum depinde, Andreea se irita si de la sucul de portocale (se irita la fundulet).
Numai bine
terry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moto spune:

DACA TU AI MANCAT KIWI IN TIMPUL SARCINII POTI SA INCEPI SA-I DAI DAR TREBIUE SAI SCOTI SAMBURII ...POFTA MARE LA BB.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

eu as zice ca e cam devreme, dar mai intreaba si tu

Daniela si bb Anda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca spune:

M-am gandit sa ii dau Kiwi deoarece s-a constipat de cand am inceput diversificarea si cum Kiwi i-a rezolvat aceasta problema baiatului (5 ani) ziceam sa incerc si la ea. Mie imi face rau Kiwi, deci nu am mancat in timpul sarcinii. In cartile pe care le-am eu nu scrie nimic despre kiwi.
Multumesc pentru raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Kiwi, capsuni, banane, am citit ca nu se dau pana la varsta de 1 an. Sunt alergizante, din cauza semintelor ce le contin. La micuta mea i-am dat fara seminte, la inceput, pe la 6 luni, atat kiwi cat si banane. Nu a avut probleme. Bine-nteles, depinde de fiecare organism in parte.
Incearca mai degraba cu suc de portocale, ajuta mult contra constipatiei.

Nina & Nina-Cristina (1an si 2luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danza spune:

Lui Danutz i-am dat kiwi abia aproape de 1 an, banane pe la vreo 9-10 luni, iar capsuni, zmeura, agris, visine,cirese, coacaza neagra si rosie a mancat vara atat cat au fost - deci de la 8.5 luni si fara probleme, cel mai des in forma de suc din ele in diferite combinatii. Chiar si iarna i-am luat capsuni din alea importate si a mancat cu pofta. Plus la asta am facut compotel din capsuni + coacaza + zmeura + visine + mar + piersica in borcanase mici pt. iarna si si-au pastrat fff bine gustul. Danutz bea cu placere cate 1 borcanas de suc pe zi.
Eu te-as sfatui sa-i dai o gurita numai, sa astepti cateva ore sau pana a doua zi ca sa vezi daca nu are reactie alergica la fruct, iar numai atunci ii vei putea da in cantitati mai mari.

Cu drag,
Danza, mami fericita a lui Danuz

paginuta personala: http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Danza

Album:http://www.yamafoto.com/?ref=6599

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Si eu zic ca este prea devreme. Cred ca dupa un an. Intreaba doctorul!

Multa sanatate!

Ralu-mamica Ioanei

Mergi la inceput