Bebelusi de iulie-august 2005 (74)
Raspunsuri - Pagina 2
hristina spune:
Multa sanatate Anei, sa treaca cu bine peste neplacuta experienta, iar tie, Brianamica, multa putere, sa le faci pe toate cum poti mai bine!
Simona, cum ii prepari lui Mario mamaliguta cu branza?
Ella, felicitari pentru masuri si multa sanatate!
Irina, trebuie ca esti fericita de intoarcerea lui Radu! Este definitiva? Spor la slabit! Succes!
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos
andre_ea spune:
Briana, ne bucuram ca sunteti acasa. Tinem pumnii sa nu fie rujeola.
Irina, ce bine ca vine Radu! Ma bucur pentru voi. Asta inseamna ca devansati data?
Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE
valcampan spune:
BRIANA SI ANA BINE ATI VENIT ACASA !
Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005
MONAI spune:
Irina, mama, ce data? Eu de ce nu stiu nimic? Oricum, ma bucur pentru voi ca va reintregiti.
Brianamica, bine ca ati iesit din spital, asta e prima veste buna, va asteptam si cu altele.
Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
Ella2000 spune:
Brianamica, ma bucur ca sunteti acasa si bine! Ana si Ela, asa e cu 2 cucuiete... tre sa aveam grija de amandoua! se ingrasa ea la loc!
Hristina, multumim felicitam puiul nazdravan! sa vezi cum creste si cum o sa fie invers de cum vrei casa! cum se spune cu sus in jos!
Unde sunteti toate??
Ella2000 si printesele
emaaimee spune:
Buna dragele.
Multumim de urari si uram si noi sarbatoritii de azi
de fetita cu fundita
Uite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
deny_82 spune:
Buna seara mamicilor si LA MULTI !!!Am cam chiulit de data asta cu toate ca v-am mai citit din cand in cand....poate reusesc sa recuperez ,ceea ce nu cred ...Ati avut un spor extraordinar... pupici tuturor!!!
Sa va spun si eu ca mi-a cazut din pat acum vreo 2 sapt.....se chinuie de mult dar a reusit pana la urma sa o faca si pe asta....Totul a fost bine din fericire....nu a patit nimik...Am facut si noi vaccinul de 6 luni ...a facut 2 intepaturi....ca nu au fost combinate vaccinurile....si asa l-a chinuit de 2 ori....Avem si noi la 7 luni 8.700kg si 72 cm. ...si suntem foarte vioi....Nu sta deloc locului....Noapte buna !!!Deny si David-Andrei 02 august 2005
deny_82 spune:
Sunt asa de distrata...incat am uitat sa urez La mai multe luni tuturor bebelushilor ce s-au nascut pe 2.....!!!! Sa cresteti mari si frumosi !!!
Deny si David-Andrei 02 august 2005
Dianami spune:
La multe luni, Oana! (emaaimee)
La multe luni, Ioana Simina! (nique15)
La multe luni, Ingrid Alexia! (anis)
La multe luni, Gabriela Maria! (ellarot)
La multe luni, David Andrei! (deny_82)
La multe luni, Alexandra! (micha08)
Sa cresteti mari si sanatosi!
Imi cer scuze ca va urez asa tarziu, dar azi chiar nu am putut sa intru pe forum .
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia
Dianami spune:
Ancutzathree si Laura_barb, imi pare rau ca aveti probleme cu micutii. Speram sa treaca repejor si sa va puteti odihni si voi . Tinem pumnii dintisorilor care vor sa iasa!
Anis, suntem alaturi si de voi, cred ca iti este f. greu. Fii tare!
Brianamica, ma bucur f. mult ca ati venit acasa. In spital era mai riscant. Alint-o si sa vezi ce repede isi revine ! Sanatate!
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia