Bebelusi de iulie-august 2005 (74)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudiastefan24 spune:

Holà la toata lumea, si eu am un baietel nascut in 02 iulie 2005.Azi implineste 8 luni...e maricel , cumintel si frumusel.Este putin roscat si are ochi albastii.Eu ma bucur ca am gasit forumul asta ca sa mai aflu si eu ce fac alte mamici.Cum va descurcati cu mincarea, ce faceti daca nu-i plac fructele,daca aveti dintisori sau daca e momentul sa plece in picioare...sper ca incet incet am sa va povesteca mai mult despre noi...la buna revedere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Briana-multa sanatate fetei
Un art "Care mai bun-degetul sau suzeta?"
http://www.babycentre.co.uk/expert/2199.html
Nu prea ma timp sa stau cu voi.Ca aveam niste raspunsuri in leg cu alcoolul si greva foamei-bb care nu suge decat semiadormit.Been there done thatCand am timp poate scriu.
Aaa si dra mea mi-a facut cadou un buf azi de ziua ei.
Va las.
Noapte buna si

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

quote:
Originally posted by claudiastefan24

Holà la toata lumea, si eu am un baietel nascut in 02 iulie 2005.Azi implineste 8 luni...e maricel , cumintel si frumusel.Este putin roscat si are ochi albastii.Eu ma bucur ca am gasit forumul asta ca sa mai aflu si eu ce fac alte mamici.Cum va descurcati cu mincarea, ce faceti daca nu-i plac fructele,daca aveti dintisori sau daca e momentul sa plece in picioare...sper ca incet incet am sa va povesteca mai mult despre noi...la buna revedere

claudia

Bine ai venit printre noi, Claudia !
La multe luni baietelului tau!
Cum il cheama? Sa mai dai date ca sa fiti trecuti in listuta noastra. Sa-ti traiasca, sa fie sanatos si sa va bucurati de el!

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Hop si eu. urat din partea mea ca nu am dat semne de viata pe aici... Dar cum v-am spus, scrieti asa de repede!! Nu prea pot tine pasul cu voi.
Dani al meu nu zice nimic gen "mama", "tata". A zis o data din greseala tata. In schimb umbla tinut de manute si zboara cu rotobilul prin casa si face fapte: trage perdeaua, sacul de gunoi, se baga sub masa din bucatarie si da cu capul. Apoi pleaca morocanos plangand ceva de genu' "ghighe" pana in ultima camera.

Oare cum sa-l invat sa se intoarca de pe burta pe spate? Asa se chinuie...si ma trezeste si pe mine sa-l intorc, ca doarme pe burta.

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani
piticii lui Danutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Multa sanatate bebelusilor bolnaviori!

Noi ne 2 nopti nu prea dormim, motivul mancarici in ca alta explicatie nu am. Incerc sa il dezvat de dormitul cu mine in pat si probabil de asta face asa.

Astazi mami va pleca cu prietenele la restaurant asa ca intre fete de 1 Martie si micul terorist va ramane cu tati. O sa vad ce gasesc la intoarcere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

LA MULTI ANI,MATEI !(monicutz)
LA MULTI ANI , MATEI !(starchi)
LA MULTI ANI ,ANDREI NICOLAE !(Monical)

Sa cresteti mari,sa fiti sanatosi,mincaciosi si sa aveti mult noroc in viata!

Monica-Elena,sper ca te-ai distrat bine aseara cu fetele..eu nadajduiesc ca macar de 8 Martie sa pot sa o sterg de acasa englezeste!

Briana,multa sanatate si aveti grija de voi!Pupici de la noi!

Claudia,bine ai venit!Sa-ti traiasca puiutul si sa fie sanatos,mincacios si nazdravan !

Multa sanatate bebicilor bolnaviori!

Week-end placut,daca nu mai reusesc sa intru pe forum azi!
Cristina,Rares si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

In seara asta Cristina urmeaza s ao sterg frumusel de acasa .

La multi ani bebelusilor nascuti azi.

La multi ani Ingrid ptr 2 februarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia2000 spune:

CE dura esti Monica-Elena! M-ai bine dispus teribil!

Anis - te credem, si noi trecem prin acelasi calvar. S-a intamplat ca dupa Novocalmin Ingrid sa aiba scaun mai "mucos"?

Ancutza: in vremurile cand alaptam bagam cam cate o bere la 2 zile (de 330 ml); impacam si capra (adica eu) si varza (cant de lapte). Asa ca, nu pofti, ca nu se intampla nimic. Asta, bineinteles , daca nu o faci lata de tot!

Laura Barb - nu cred ca e de rau daca s-a inchis fontanela, ba as zice chiar ca e bine. Am inteles ca se intmpla daca bb are calciu "la zi" - sau ma insel?. De lectura- nu vorbi de lucruri sfinte; in afara de carti de bb si forum, nu cred c-am mai pus mana pe ceva de citit.

Ella 2000- cred ca nu stii ce inseamna balcoane; o sa pun o poza cu mine, sa scapi de complexe. Macar daca si-ar fi revenit dupa ce si-au facut rostul, dar ....sufletu'.

Kasi- am tot uitat sa-ti multumesc pt. atentia acordata Giei cu probl cu pielea. Acum se pare ca e bine , amandoua ne ungem de zor cu crema pt. popou si ne merge de minune. Ea pe piept, eu pe maini. Pacat de toate uleiurile si cremele...Astazi am pus si eu tabara pe jos in living, sa scap de stresul cu cazutul din pat. MAi nasol a fost ca s-a dezechilibrat si a tras o capatana de covor....care cu toate cele 2 paturi, tot a fost mai tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia2000 spune:

Briana- multa sanatate lui Anuta, bine ati venit acasa, ca la spital intri cu una si iesi cu mai multe! - speram sa nu fie cazul!

Irina- ai exact 2 sapt. cat sa bagi un Scarsdale (a' lu' Briana). Eu pana acum am dat jos vreo 8 kile, in 2 ture, dar am mai calcat in strachini. teoria zice ca in 2 sapt se duc 7 kile. Atunci sa vezi tu , nu ca la noi, dupa 10 ani!

Claudia- welcome!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Neatza fetele. Noi plecam in week-end la munte la socrii, la Bistra/Alba. O sa avem parte de o zapada...dar drept sa va spun, m-am saturat.

Monica-Elena, ce tanjesc si eu dupa o iesire cu sotioru', dar nu am cu cine sa-l las pe Dani.

Claudia, nici lui Dan nu-i plac fructele si nu-i mai dau ca varsa dupa ele, mai ales dupa mar. Sucul il bea. Branza cu calciu lactic, nu-i place, dar papa Milli branza Fagaras.
Am inceput cu outz. Ii merge bine inca cu lapte de la mine si are numai 2 mese de mancare pe zi: dimineata si la pranz. E mancacios, papa 200 ml de supa de piept de pui cu legume. A crescut bine, are peste 10kg. Face topa-topa si se lupta cu al doile rand de dincutzi, sus cred. La cei de jos a fost mare taraboi.
I-am luat periuta de dincutzi si pasta pt. aia 2 dinti si-i perii seara.

primii pasi cu mama
primii pasi cu tati

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani
piticii lui Danutz

Mergi la inceput