ar Slabim mincind din 3 in 3 ore (6 pe 2006)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by gusta

Buna dimineata .La raport am 71,3kg dar nu gasesc centimentru asa ca mai intru mai tarziu si dau raportul.

Miss Piggy mama lui Mara Augusta(31.05.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Felictari, Gusta ! Ai vazut ? Nu esti fericita? Ma bucur pentru tine. S-a ocupat si locul 2 in top 3 ! Cm se raporteaza la inceputul fiecarei luni, nu in fiecare saptamina, ok ?

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Nora paine nu mai mananc eu de aproape un an... i-am si uitat gustul , nic carbohidrati, nici fructe dulci...
Apropos, va admir ca puteti tine post. Eu nu pot, dar nu ptr carne, ci pentru lapte, oua, mai ales oua tari am mancat cred ca tone, ajuta foarte mult la slabit.
Deci, daca am inteles eu bine, in fiecare luni se da raportul de kg, iar la incepututl fiecarei luni raportul la cm, nu?
Am grupa AII si n-am nici o sansa sa mananc numai fructe si legume. Hai ca la legume mai merge, dar fructele imi dau o foame!
Va rog, cine stie sa-mi raspunda la intrebarea cu apa cu lamaie!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Fetelor, ce faceti maine?Eu aud ca nu e ziua femeilor, ci a mamelor.Pai, asta inseamna ca cele care nu au copii nu mai primesc cadouri?

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Nora tu te pricepi mai bine, cam cat ceai verde pot sa beau pe zi???

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Am inteles Nora.Nu stiu de ce aveam impresia ca trebuie sa dau si cm,dar asa e nai bine.Pentru mine sa dau raportul marti e super ca lunea eu merg la scoala.Sunt multumita de cat am dat jos dar ma gandesc ca si raceala care am capatat-o si-a spus cuvantul.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ellinia

Nora paine nu mai mananc eu de aproape un an... i-am si uitat gustul , nic carbohidrati, nici fructe dulci...
Apropos, va admir ca puteti tine post. Eu nu pot, dar nu ptr carne, ci pentru lapte, oua, mai ales oua tari am mancat cred ca tone, ajuta foarte mult la slabit.
Deci, daca am inteles eu bine, in fiecare luni se da raportul de kg, iar la incepututl fiecarei luni raportul la cm, nu?
Am grupa AII si n-am nici o sansa sa mananc numai fructe si legume. Hai ca la legume mai merge, dar fructele imi dau o foame!
Va rog, cine stie sa-mi raspunda la intrebarea cu apa cu lamaie!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Ce rezultate notabile ai obtinut renuntind la paine ? Ai slabit ? Cit si in cit timp?

Nora

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Eftimie C.

Fetelor, ce faceti maine?Eu aud ca nu e ziua femeilor, ci a mamelor.Pai, asta inseamna ca cele care nu au copii nu mai primesc cadouri?

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Este ziua sexului frumos
Iar noi avem liber Ura !!!

Nora

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihaela amalia

Nora tu te pricepi mai bine, cam cat ceai verde pot sa beau pe zi???

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Eu pot sa beau si 2 litri. Acum o sa incep ceaiul de la Sabina.
Sa nu-l faci prea concentrat ca o sa-l bei mai greu. Mie imi place si rece...tu cum il bei?

Nora

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gusta

Am inteles Nora.Nu stiu de ce aveam impresia ca trebuie sa dau si cm,dar asa e nai bine.Pentru mine sa dau raportul marti e super ca lunea eu merg la scoala.Sunt multumita de cat am dat jos dar ma gandesc ca si raceala care am capatat-o si-a spus cuvantul.

Sanatate multa !

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Te-am intreba cat bei pentru ca parca am citit mai demult pe undeva ca nu e bine sa bei mai mult de 3-4 cani pe zi...nu mai stiu sigur de asta te-am intrebat pe tine...
Mie imi place sa il beau cald.Cand se raceste parca are un pic de gust amar

Site Amalia

Mergi la inceput