Clubul nurorilor (18)
Raspunsuri - Pagina 6
impreuna spune:
Ah, gata, rectific: nu mai vii asa des cum ne-ai obisnuit:))
Flavia (sotie si mamica fericita)
Nadia1976 spune:
Impreuna, am pus poze; mersi! Si multumesc de incurajari; eu incerc sa ma relaxez, dar e tot timpul "in the back of my mind"... e acolo, imi doresc atat de mult, ca nu pot sa nu ma gandesc... nu stiu cum. Poate ca, intr-un final... cum vrea Dumnezeu. O sa am 30 de ani in decembrie si ptr. prima oara, acu' de vreo 6 luni incoace, simt cu adevarat ca 'sunt pregatita' sa devin mama. Si de atunci ma obsedeaza ideea asta, poate ca de-aia nu vine, ca mi-e gandul la bb tot timpul; acum imi imaginez cum o sa anuntam soacra ca sunt graviduta, si fetitza sotului ca o sa aiba un fratior sau surioara si 5 secunde mai tarziu sunt deprimata, la gandul ca s-ar putea, totusi sa NU fiu gravida... oooooooffffffff, nu stiu ce sa mai simt...
Winners don't quit; quitters don't win.
SunSmile spune:
Pupici la mamica dulce! As veni io ma Flavia mai des, dar din pacate(sau fericire) am mult de lucru. Dar important este ca dimineata ma gandesc la voi, seara la fel....si in timpul zilei, dar nu pot sa va scriu!
Daca vrei o gluma macabra: lasa ca mai am cateva operatii de facut si atunci o sa stau acasa. Si o sa va bat la cap zilnic!
Hai ca acush chiar fug! am un raport de terminat!
Seara faina la fete!
quote:
Originally posted by impreuna
Ah, gata, rectific: nu mai vii asa des cum ne-ai obisnuit:))
impreuna spune:
SunSmile Dimineata te astept cu desteptarea:)
Nadia sunteti draguti amandoi, tu pari mai tinerica decat 30 de anisori:) Si nepotica e o scumpa, te cred ca te face sa iti doresti bebe.
Cu socrii n-ai poze? Sa vedem cu ce te lauzi, ca noi ne-am aratat soacrele din dotare:)
Edit: dc apasati pe link-ul de pe prima pagina "soacrele noastre" veti avea o surpriza funny:) Dc mai aveti si voi ceva sugestiv, puneti sus:)
Nadia1976 spune:
Impreuna, multumesc! Am o poza cu soacra-mea, tre s-o caut si o pun si aia; socrul, nu mai e printre noi de 2 ani si un pic...
Winners don't quit; quitters don't win.
diadaniela spune:
Mai fetele ,voi chiar va puneti pe facut copii?Haideti repede ca poate ne vedem prin parcuri!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
SunSmile spune:
Neata,
Hai trezireeeeaaa!
Nadia sunteti draguti! Asteptam si poze cu soacra draga!
Flavia promit sa incerc sa vin si pe seara. Sper sa-mi permita programul.
O zi frumoasa de vineri sa aveti!
Va pup
p.s. Spor la facut BB-ei!
cherry22 spune:
'Neata, fetele! Hai, desteptarea, ca zi e vineri, incepe in curand wk, si trebuie sa fiti vesele si pline de viata!
Flavia, ce-ar fi sa trecem si datele de nastere pe prima pagina? Ce ziceti, norici? Tu in ce zi esti nascuta(eu pe 22). Deci, aseara ai fost doar tu cu socrelul. Las' ca-i un dragut!
Nadia, scumpa, nu fii suparata, ca va veni el bb! Uite niste , ca sa-ti mai treaca.
Dana, mi-a fost dor de tine.
Sun, spor la treaba, si, cand poti, da o fuga si pe la norici!
Lavi, imi tare rau de socrul tau. Voi fiti alaturi de el,incurajati-l cat puteti si aratati-i mereu ca il iubiti. Bietul de el, nici nu vreau sa ma gandesc prin ce trece
si fii tare ( si tu esti o micuta leoaica?)
BraveGirl, speram ca ai trecut cu brio sesiunea.
Oare pe unde o fi cami? Camiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii? Sper ca nu i-a facut ceva scorpia de socrela, ca intra pe mana mea si nu o mai scapa nimeni
va pup si sa aveti o zi buna
impreuna spune:
SunSmile ce prompta esti, chiar ai dat desteptarea:)
Cate o pt toate din partea mea, sa va mearga bine la servici sau acasa, dupa caz:)
Al meu socru face mancare, asa ca eu prea multa treaba n-am azi, iar wk asta va fi pt lenevit, nu mi-am facut absolut nici un program, ca de saptamana viitoare voi intra in priza:)
lavinai spune:
flavia, cherry multumesc de incurajari!!! este greu sa vezi un om care te-a ajutat atata si era bine sanatos, cu chef de viata, de chefuri.... ca a a juns o leguma!!! ca asta este, este ingrijit exact ca un copil de cateva luni, diferenta este ca vorbeste!!!! ce sa-i faci, daca asa vrae dumnezeu??? le stie el pe toate!!!!
Cherry eu sunt nascuta in 24 august, sunt fecioara...
ar fi o idee faina sa punem langa nume si data nasterii!!
Flavia ce norocoasa esti cu socrul tau!!!! sa ai grija de el, si de soacra ta, ca par niste oameni minunatit!! sa-ti traiasca!!!
nadia lasa ca o sa vina si bb. nu fi suparata!!! uite iti fac galerie ca sa vina mai repede :: . acuma ma duc fuguta sa vad pozele ce le-ai pus!!!
Lavinia: Sotie alintata.....
poze :http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?