Clubul nurorilor (18)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

da, cherry intr-un fel ai dreptate, dar eu nu ma refeream la o varsta atat de frageda ci dupa 19 ani!!!
eu iubesc atat de mult copii, de mica imi mai doream un frate, o sora (sunt sg la parinti)!!! la 16 ani am convins-o pe mama mea sa luam un copil de la casa copilului in plasament, am luat o fetita pe care am tinut-o vrun an si ceva dupa care fetita a fost infiata!!!! gandestete o pustoaica de 16 ani in loc sa viseze discoteci io vroiam sa ajut un bebica de la casa copilului!!!! ce sa-ti povestesc ca de cand are verisoara mea (care e ca o sora pt mine ) o bebica mica si frumoasa, sunt innebunita dupa ea, e febletea mea1!!

Lavinia: Sotie alintata.....

poze :http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Lavi, nu stiu cum e sa fii singur la parinti, eu am o sora fara de care nici nu-mi imaginez viata, ne iubim foarte mult. Daca iti doresti asa mult bb, nu mai sta pe ganduri, fa-l si gata! Daca va puteti permite ca tu sa stai acasa, da-i bataie!

Alynutza, te inteleg perfect, asa gandeam si eu acum 1-2 ani. Eu m-am casatorit anul trecut, in iulie,dar suntem impreuna de 10 ani, deci, am avut timp de distractii si nebunii, acum chiar ne dorim un bb. si distreaza-te cat poti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

cherry pentru sustinere... Noi abia facem 3 ani anul asta in vara, cam la vreo 2 saptamani dupa nunta... si se pare ca inca nu ne-am saturat de distractii, suntem inca in faza "egoista" ne vrem doar unul pentru altul. Pe de alta parte, sa ai un copil mi se pare o chestie imensa, trebuie gandita cu responsabilitate maxima si musai dorita din tot sufletul... Nu pot sa fac un copil numai pentru ca-mi zice lumea c-ar fi timpul...

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Ma molipsiti si pe mine, ca si eu mai vreau cel putin un , dar as mai astepta putin macar sa nu mai stau cu socrii:)

Am fost in orash, d'aia nu eram in zona, da mersi cherry de complimente, am fata frumoasa, abia astept sa o fac nora:P
De ginerica n-am mai auzit nimci de cateva zile, Cami oare pe unde esti?:)

Lavinia nu esti prea tanara, eu am nascut la 24 de ani si ma simt ok, daca era dupa capu meu, mi-ar fi placut sa fiu mamica si mai tanara, oricum tot mai dau cateodata in mintea copiilor:)
Despre CIC la studente, atat am auzit, n-am vazut nici eu toata emisiunea, doar ca zicea d-na respectiva ca aproximativ peste 1-1,6 luni va intra in vigoare ordonanta respectiva.

Alynutza aveti mama vreme si de copii, si noi am mai stat fara dupa casatorie, e fain si timpul asta ca poti investi in relatia cu sotul.

Oare pe unde umbla fetele? Pe Fana n-am mai vazut-o demult...

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by lavinai

fetelor, voi astea care vreti copii ce varsta aveti????

25, in iulie, 26. Si nu, nu esti , eu de cand ma stiu vreau bebe. E, la faza cu fratii cred ca va bat ! Eu-s al patrulea copil ! 2 fete, 2 baieti, baietii fiind la mijloc...

Raza de soare, curand sotie de pui alintat

Sunt un om, care
cunoscand necazul,
pretuieste fericirea,
iertarea,
iubirea...

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Sunt suparata... anu' trecut, in mai s-au facut mariri de salariu pt o parte din angajati; eu n-am avut noroc. Azi, restul angajatilor, s-au trezit cu min 5 mil in plus. Eu, NU ! Doar eu si un nene paznic, care e pensionar. Nenea stiu k nu mai vrea sa stea pe aici prea mult, iar mie stiu k-mi sunt numarate zilele, de catre sefa. Dar prea bate la ochi !!! N-aveti idee cum ma simt... sefa (amanta sefului mare), de la 6 mil pe CM a trecut la... 30 !!! Si eu, raman cu cat am de cand m-am angajat aici. Legal, e corect ???

Raza de soare, curand sotie de pui alintat

Sunt un om, care
cunoscand necazul,
pretuieste fericirea,
iertarea,
iubirea...

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Razuco e normal sa fi suparata. Cum adica iti sunt zilele numarate? Pai n-au voie sa te hartuiasca in halul asta, sa nu iti mareasca si tie salariul Si 5 milioane in plus nu e o suma neglijabila... Nu poti sa vb cu seful, sa vezi ce si cum? Nu prea ai ce sa pierzi, eventual intre timp iti cauti in alta parte, n-are rost sa stai acolo si sa te stresezi, doar sunt atatea locuri de munca excelente.
Hai nu mai , uite un de la mine.
Din punct de vedere legal... nu stiu ce sa zic.

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Flavia uite si pentru tine ca ma sustii, ca sa nu ziceti ca fac discriminari.

Raza nu prea inteleg bine, s-au marit salariile cu 5 milioane dintr-o data? Pai asta e ditamai suma pentru o marire... Nasol ca esti in situatia in care esti, nu stiu sigur, insa de legal cred ca e legal, ei pot sa mareasca sau nu salariul unui angajat, ca doar contractul de munca semnat e individual, nu colectiv, si ei pot gasi motive cum ca n-ai fost competenta, n-ai avansat profesional, bla, bla, la noi din pacate drepturile angajatilor mai au de asteptat. Si la noi s-au facut indexari anul asta si din cate stiu n-au dat la toata lumea, de aia zic ca un temei legal or avea, ca altfel nu cred ca s-ar risca... O data ce a prins sefa un dinte impotriva ta, mai nasol, nu stiu daca o sa mai ai zile bune in firma aia. Stiu ca acum nu-i momentul sa-ti cauti altceva, si eu sunt exact in situatia ta, nu-mi arde de interviuri cand eu am atatea pe cap cu nunta, dar eu zic dupa ce trece nunta si te mai linistesti sa cauti altceva.
Uite, imi pare rau ca nu pot face mai mult pentru tine, macar sa-ti dau un si o sa te mai imbun.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza...
Eu tot dorm si nu mai resusesc sa ma odihnesc. La fel si iubitul meu sot. Dar ne revenim noi cumva...ca de luni...la munca din nou. Asta e. Abia astept ziua de sambata...nu pt ca am 3 examene la facultate, ci pentru ca iesim pentru prima data in calitate de sot si sotie la un bal. Iubitelul meu ma duce la balul martisorului. Deci va fi inca o noapte alba...
Da' ce mai conteaza?

Sa va spun de soacra... Nu a venit la nunta. Si abia dupa 3 zile am vorbit cu e, ca a sunat-o iubi, ca altfel...ea nu suna. Asta e. M-a felicitat si m-a intrebat si de sarcina..."ca a auzit ca vine barza". Pai eu sunt insarcinata de 16 saptamani...Ce mai conteaza? Socru a fost ok, spun eu, dar nici macar nu si-a dansat nora la nunta... In rest...toate bune si frumoase. Acuma soacra ne bate la cap sa mergem sa ii aratam dvd-ul. Cand i-am spus ca ii trebuie calculator, sau un dvd player... a tacut, ca nu are. Da' macar poze sa ii aratam. I-am spus ca si alea sunt pe cd Normal ca o sa scoatem mai multe poze...dar eu de ce sa nu o supar pe ea?

16+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Flavia
Razuca, te cred ca esti suparata, ai toate motivele, dar. asta este, traim in romania, tara tuturor posibilitatilor(in sensul negativ, binenteles). Dar, ce are sefa cu tine, te-ai luat vreodata de viata ei? bine ca nu am sefa, ca sunt de-a dreptul odios de rele sefele astea.
Uite niste de la mine, poate iti mai trece putin supararea. Sper sa rezolvi problema, mai ales ca acum ai nevoie de liniste, sa poti sa organizezi nunta

Oare unde sunt celelalte fete?

Mergi la inceput