Clubul nurorilor (18)
Raspunsuri - Pagina 2
lavinai spune:
am uitat...
Flavia ai vazut toata emisiunea de ieri de pe b1tv unde a fost dna moga???? ca eu am prins doar finalul!!!!! imi poti spune si mie dc ai auzit ce a spus referitor la studente????? mersi mult, mult!!!!! ca tare mi-s curioasa din fire.....
Lavinia: Sotie alintata.....
poze :http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?
cherry22 spune:
Flavia, noi facem , dar perioada fertila e pe la jumatatea lui martie. Ce-ar fi sa iasa din prima?
cate luni are micuta Sara?
Raza
Lavi, sper sa fie cum vrei tu. Ce faculta termini?
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by lavinai
si io imi doresc enorm un bebica mic (de cand ma stiu imi doresc....), d
Si eu vreaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaau ! Mult, mult de tot !!! Sa-mi sun prietena stomato, sa-i facem o vizita zilele astea si ma pune in legatura cu o tanti medic gineco si-i bat la usa... k eu vreau sa renunt la pilule curand, da' sa fac niste analize mai intai... Oricum, abia astept ! parca am innebunit, nu ma mai pot uita la reclame /poze, etc cu bebei, k "puiu, vlea si io bebe mic"... si puiu vrea...
Raza de soare, curand sotie de pui alintat
Sunt un om, care
cunoscand necazul,
pretuieste fericirea,
iertarea,
iubirea...
Foto
lavinai spune:
cherry, termin managementul turistis si comercial de la univ dimitrie cantemir!!
cherry22 spune:
Razuca, deci si tu intri in clubul nostru, cel al doritoarelor de . Sa fie cu noroc la toate!
Cand va apucati de treaba?
Lavi, suna bine ce inveti tu acolo. Bafta la licenta!
Flavia, iar nu te lasa sara sa respiri? La cat de frumoasa e, cred ca nici tu nu o slabesti din ochi, mai ales ca are deja pretendenti
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by cherry22
Razuca, deci si tu intri in clubul nostru, cel al doritoarelor de .
Cand va apucati de treaba?
Normal !!! Pai de cand tot zic eu pe aici ca "vleau" bebelin ? De treaba... e, lucram cu drag si spor , dar cat timp mai inghit chimicale d'alea, bebe e amanat... foarte putin timp, sper eu !
Raza de soare, curand sotie de pui alintat
Sunt un om, care
cunoscand necazul,
pretuieste fericirea,
iertarea,
iubirea...
Foto
lavinai spune:
fetelor, voi astea care vreti copii ce varsta aveti???? intreb pt ca eu am 23 si cine ma tot aude (ca in ultiuma vreme nuami despre asta vorbesc....) se mira, asa de tanara??? mie nu mi se pare ca varsta are vreo legatura, fiecare simte cand isi doreste sa devina mamica!!!
poate sunt eu un pic.... dar eu de pe la 18 ani imi doream sa am un bebe al meu!!!! oare sunt anormala????!!!!!!!!! sunt "batuta-n cap"?
cherry22 spune:
Raza, eu mai iau chimicale azi si maine, dupa care, ne punem pe treaba serios. Am vorbit cu dr. si mi-a zis ca nu trebuie sa fac o pauza,deci, am liber, uraaa! Eu as vrea sa iasa din prima, dar va veni cand va dori, noi il asteptam cu drag.
Fetelor, pe unde sunteti? Cam liniste azi pe la norici. S-au imbunat soacrele odata cu venirea primaverii?
Nu v-am spus, am primit de la scorpie un sampon si un martisor pe care cred ca-l avea in sifonier de mai multi ani. Sotul ia luat o ciocolata si o zambila, ca din partea mea, nu primea nimic. Sambata e ziua ei de nastere, vom merge pe la ei. Sper sa nu ma enerveze, ca ripostez
Flavia, pe unde esti?
cherry22 spune:
Lavi, multi inainte, ce tinerica esti! Parerea mea este ca varsta conteaza si ea atunci cand te hotarasti sa faci un bb, adica 15 ani nu e o varsta pentru a face copii, dar, cel mai important este sa-ti doresti sa ai un bb, sa ai ce sa-i oferi, sa vina intr-o familie care sa-l iubesca neconditionat. Eu fac anul asta 30, pana mai acum 1 an nu doream copii, pentru ca simteam ca nu sunt pregatita pentru o astfel de schimbare. Acum insa, imi doresc foarte mult, simt ca pot face fata acestei provocari. Fiecare femeie are pulsul ei, simte cand este pregatita sa devina mama(zic eu), iar tu, daca asta iti doresti, da-i bice, nu mai lua in seama ce zice lumea, caci nu lumea iti dicteaza ce sa faci in viata.
Alynutza spune:
Mai fetelor m-ati bolunzit de tot cu bb-eii vostri. Dar va tin pumnii sa va iasa sanatosi si frumosi daca tot vi-i doriti.
Lavinia, si eu cred ca varsta n-are importanta, numai ca eu sunt la extrema cealalta, toata lumea imi spune ca-s "baba" si-ar trebui sa fac copil si eu nu vreau pentru ca inca nu-mi doresc, abia ma casa anul asta, vreau sa-mi traiesc si eu casnicia prima data si apoi (si nici nu-s asa baba, ca mai am inca pana la 30). Numai soacra-mea saraca (na, ca tot suntem nurori si vorbim de soacra, am bagat-o si pe ea in ciorba) ne-a spus sa asteptam si sa ne traim casnicia, ca ea l-a avut pe Fat-Frumos al meu la 19 ani si pe cumnata la un an dupa... pe urma probabil s-a desteptat ca altii n-a mai avut . Asa ca... numai soacra imi tine parte! Sa-mi traiasca si sa-i traiasca naravu'!