Oligospermie (21) - putini, da' (ne)buni !

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Buna dimineata. Va urez o saptamana minunata si sa aveti grija de voi. Eu raportez: mi s-a depistat un chist de mare frumusetea, ca atare tratamentul recomandat este AC Yasmin 2 luni de zile. Trec asadar pe tusa. Inca stau si ma gandesc daca sa mai continui sau nu in lupta mea. Poate ca a venit timpul sa renunt si sa las locul altora mai norocoase. Va doresc tot binele din lume si sa va dea Dumnezeu implinirea dorintelor cat mai repede.

Miki-miki: sotul meu are azoospermie iar la biopsia testiculara i s-au gasit ok. Asta e. Am incercat ICSI, dar nu s-a prins. Iti urez multa bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Miki:mersi de intrebare, a inceput abia azi sa ma lase raceala asta afurisita...In ceea ce priveste celelalte intrebari ale tale: biopsia testiculara se recomanda in caz de azoospermie pt. a se vedea daca cumva se produc si nu pot trece in sperma(exista cazuri de blocare a canalelor seminale ,de ex.varicocelul).La noi,la prima spermograma (facuta aici,in oras)acesta a fost rezultatul:azoospermie(desi eu nici acum nu cred ca a fost corect),iar dr.Lutescu din Constanta(ginecolog) ne-a trimis direct la clinica Med New Life din Bucuresti pt. analize si biopsie testiculara.Noi insa ne-am dus la androlog, care a facut din nou o spermograma si au iesit vreo 100.000 gigei/ml si ne-a redat sperantele.De atunci ia tratament naturist si a ajuns la 6 mil.gigei/ml (desi ,la noi in oras, la acelasi lab. unde ne-a diagnosticat cu azoospermie,i-au iesit la ultima spermograma 28 bucati/ml,numaratoare care iar imi pare aiurea -fiind asa exacta).Asteptam ziua de 1 aprilie ,cand ne-am propus sa venim iar la Buc.,la andrologul nostru, sa vedem exact cum stam cu nr.lor.Pana atunci sotul ia BU la greu.Asta e experienta noastra pana in prezent.
Tabitha:imi pare rau ,scumpa mea, ca a aparut un mic obstacol,dar nu te descuraja,se rezolva!Ai doar putintica rabdare si fii optimista si... nu lasa garda jos.Inainte!Ca doar nu ne dam batute,nu??!!!!
Liana:unde esti ,olteanco??Hai s-o incurajam pe Tabi,nu vezi ca vrea sa-si faca de cap?!!!

nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Tabitha Multumesc pt raspuns! Te dulce sa-ti treaca supararea. Ieri am dat cautare pt biopsie testiculara si am dat peste povestea ta. Iti marturisesc ca m-ai impresionat cu perseverenta ta si imi pare tare rau ca s-a intamplat asa la FIV-ul tau din Turcia. Eu cred ca dc repeti FIV-ul in Romania la o policlinica buna vei reusi ( cu conditia sa nu se mai congeleze proba extrasa la biopsie). E bine sa-ti iei o pauza de 2 luni pt a te indeparta de stresul acumulat si poate in perioada ac ii dai sotului tau un tratam ( de ex cel al d-lui Soare sau al Liviei) si la urmatoarea biopsie poate se va gasi material mai bun.
Te inca odata! Eu sunt sigura ca nu te vei da batuta si ca anul ac ne vei da vestea ca vrei sa treci la .

Nusy, un si pt tine. Iti multumesc si tie pt raspuns. Spune-mi tratam d-lui Soare este alc numai din capsule sau tb sa ia si planta macinata cu lingurita? Al meu sot este cam sclifosit si are un servici care il tine departe de casa multe zile. Nu pot sa ma tin dupa el sa-i dau cu lingurita planta sau tinctura de BU. As vrea sa stiu dc se pot lua numai capsule. Dupa ce afli rezultatul de la spermograma pe care vreti sa o repetati sa-mi spui si mie dc au mai aparut imbunatatiri .Maine ( adica azi pt ca e deja marti) o sa luam si noi rezultatul spermogramei dar sunt sigura ca este f proasta pt ca are FSH-ul f mare.

Lianoooo, disparusi de tot? Ce ne clocesti? Reao ! Spune-ne si noua !

pt toate oligo/azoospermistele !

miki-miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

cred ca clocesc neste oua pardon!!!!
sa ma iertati daca am fost obraznica
offfff am o gramada pe cap...multa..multa treaba...de aceea nu am mai apucat sa intru...
titelu daca se va naste bbelul tau pe 24 atunci dau si io de baut ca e si ziua lui grasu meu
moldoveancoooo lipsiii io cateva zile si tu iti faci de cap????????ha???ia vezi ca vin cu de iti tabacesc
pai?????se poate/???
nusy a trecut raceala????
miki pentru monitorizare ma duc la Tudorache la Pan-Med e o dragutza si in plus nu trebuie sa astepti daca ii spui pt ce te duci ...de Tataru nu am auzit..nu stiu ce sa'ti zic..unde ai facut'o in final???????
va pe toate..

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

nusy, miki, Liana: va multumesc

Mergi la inceput

Miki:dr.Soare i-a spus sotului sa ia tinctura de BU. Dar daca sotul tau nu poate, da-i atunci pastile(nu sunt chiar la fel de bune ca tinctura, dar decat deloc?!!).Restul tratamentului era compus numai din pastile si solutii de baut(ex.RoyalJelly si TonotilN)(nu plante macinate sau ceaiuri).
Daca ai luat rezultatul de la spermograma, spune-ne cum e.
Liana:pot spune ca mi-a trecut raceala!
Tabitha:si eu pe tine.

nusy

Mergi la inceput

Liana:Am intrat din nou pt. ca am uitat sa-ti spun ca si eu dau de baut la sf.saptamanii.Sotul meu e nascut pe 26 martie.

nusy

Mergi la inceput

Intru iar...caci am gresit.Acum am vazut ca al tau e pe 24 aprilie nu martie.Sorry, dar eu tot la sf.saptamanii!

nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

Din pacate n-avem vesti bune dar bine macar ca n-avem nici rele.
Mi-am luat doua pet-uri de BU si muncesc la ele.
La lista invingatorilor trebuie adaugata si anastasia13care acum isi plimba bebica prin parc.
Mult succes tuturor.
Poate aceasta minunata primavara sa va muta si in sufletele voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Fetelor, sunt tare suparata.Am luat astazi spermograma si nu este nici un .
Nusy cred ca o sa incercam tratamentul tau de la dl Soare. Te rog dc ai adresa dansului de e-mail sa mi-o scrii si mie pe PM. Doresc sa-l contactez si sa-i scriu ce valori are sotul meu la toate analizele . Suntem suparati ! Peste 2 luni tb sa repetam spermograma si dc nu apare nici un tb sa faca biopsie testiculara si dc nici at nu ies gigei tb sa apelam la un donator. Sotul meu are o trimitere la un urolog (AMBERT de la Medsana)si tb sa faca o ecografie testiculara sa vedem dc iese.
Deci Nusy,te rog mult de tot dc cumva afli adresa de e-mail a dl Soare sa mi-o scrii pe PM sau direct pe mail pt ca vrem sa-l contactam neaparat.
Liana ma bucur ca te-ai intors . Am scris gresit numele dc. Este vb de dc Vancu Mihaela care are cab in bocul de langa pol pt copii de pe C.Bucuresti ( Dc Tataru Mihaela este endocrinolog la Mediclin). Te !

Mergi la inceput