Oligospermie (21) - putini, da' (ne)buni !
Raspunsuri - Pagina 12

nusy spune:
Salutare!!Eu sunt racita de nu mai pot,de duminica o tin cu nurofen,paracetamol,inhalant...si nici gand sa treaca.Ba, mai mult,de azi am inceput sa si tusesc ca un magar(noroc ca nu din plamani,ca altfel o bagam pe maneca sa nu fie vreo bronsita).Cred ca trag o fuga pana la farmacie sa-mi iau Paxeladine ca se ingroasa gluma.
Liana,fata draga,tu nu ai somn???Auzi la ea, sa stea la 12 noaptea sa scrie in loc sa .. sau sa
(ha,ha,ha).Eu dormeam bustean la ora aia.
nusy

Tabitha spune:
Liana: mai fata dulce, daca ai fi asa de activa si in pat, nu numai la scris, poate ca am reusi sa scapam de tine. Acuma nu ma bate ca am spus-o, dar glumeam. Imi dorec enorm sa treci la mamici, dar nu sa scap de tine. Si stiu ca din celalalt punct de vedere, al prestatului, tu iti dai toata silinta.
M-ai iertat, nu-i asa???
nusy: imi pare rau pt. raceala. Sper sa scapi repede de ea.
Greucene: Nici o veste buna???

barbye spune:
salutarevesti nu am ,desi va citesc in fiecare zi... dar sper ca Doamna Barza ma v-a gasi si pe mine. Eu o astept, dar intarzie.Poate nu are bani de bilet? S-au nu imi gaseste adresa. Ii trimit eu express numai sa vina.
nusyai grija cu tusea.
titelu ai grija de comoara voastra, a-ti aflat ce este?
greucene
Liana 30, Aysha, Monica 70, Flavia, Princes, Tabitha,ca te o , ma iertati daca am uitat pe cineva.
va urez un wee ...placut

Liana30 spune:
moldoveancooo
greulee stai pitit ca mine??io macar zambesc da tu???ce ne ascunzi?????
barbye
nusy mai fatooo io prestasem deja si eram pe'aci ca sa'i mai dau lu grasu o pauza... multa sanatate!!! sper sa te faci bine cat mai repede..
"Nimic nu-i imposibil!"

nusy spune:
Liana:in cazul asta, m-am inselat si ma bucur ca nu pierzi deloc timpul(asa, ca mine, care dormeam..
).Dar,lasa ca recuperez eu...La mine azi e ziua 9, asa ca iti dai seama ca incepe curand perioada de
la greu!!!Mersi si pt.urarile de sanatate.A inceput sa ma mai lase tusea(ii dau cu Paxeladine), nasul tot infundat este...a naibii raceala...adevarat cine a zis ca trece in 7 zile cu tratament si intr-o saptamana fara tratament.Eu mai am 1 zi pana fac 7,asa ca in curand scap.
Barbye,Tabitha,
Bineinteles ca si pe tine, Liana ( te
, ce credeai ca scapi?
nusy

miki-miki spune:
Le salut si lepe toate fetele! Nu am mai scris de mult dar sa stiti ca v-am mai citit din cand in cand.
Dragele mele oligospermiste, imi puteti spune si mie care dintre voi este cu cei mai putini si adormiti ? Sau care sunteti cu 0
. Vreau sa ma lamuriti cand se propune varianta obtinerii de
prin punctie sau biopsie testiculara. Ati trecut vre-una ditre voi prin ac procedura? Exista cazuri cu 0
in spermograma si totusi sa se gaseasca prin biopsie sau punctie?
Nusy ti-ai revenit dupa raceala?
Liana dracusor blond, ai venit cu forte proaspete? Am o intrebare pt tine, unde iti faci tu monitorizarile in Cv? La fat-frumos ? Se mai fac si in alta parte? La Tataru Mihaela ( tot din Cv)ai fost? Nu stii dc face si ec transvaginala?
Mirela1 nu mai stiu dc intri si pe ai dar te salut si pe tine.Ti-am raspuns pe mail. Cum mai stai cu analizele? Ai facut C125?
Va pe toate!

titelu spune:
BARBYE este baietel,si se v-a naste in jurul datei de 24 aprilie.In rest suntem alaturi de voi,si va tzinem pumnii ptr ca si voi sa reusiti.

barbye spune:
Sa-ti traiasca , sa fie sanatos, mancacios ....si devreme acasa.
Ce cadou frumos vei primi de la iepuras....