Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (61)
Raspunsuri - Pagina 9
simonique spune:
dana_ch, nu ii dau lapte imediat ci dupa juma de ora, pana acum a fost ok
Simonique si bb Mario (22 august 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonique22/my_photos
b_irina_c spune:
'neata,
Bag de seama ca Vladut trece de parte celor cuminti
. Noaptea trecuta s-a trezit de 3 ori si azi noapte doar de 2. La 1 am crezut ca ii e foame si papa ca deobicei (dormea de la 9), dar cred ca vroia suzi ca a papat doar 50 ml. Apoi s-a trezit la 3.30 si a bagat 200 ml. Ptiu-ptiu sa nu-l deochi
. Si dimineta mai nou e si mai matinal - la 6.45 gangurea de zor. Drept sa spun mie imi convine ca pot sta cu el 1h intreaga dimineata
.
Acum daca tot sunt la capitolul laude... Aseara sotul, pe langa ce mi-a luat el, a cumparat martisor si i l-a dat lui Vladut sa mi-l dea
. Numai ca el l-ar fi bagat in gura
si florile i-au placut in mod deosebit. Era disperat sa le bage in gura
. Oricum m-am emotionat f. tare
.
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
miflore spune:
Buna dimineatza fetele mele dragi!
Multumim de urari Norina, Ina, Marlena!!!
Asijderea si voua!
Ina, te asteptam la "congres", doar nu credeai ca ne-ntalnim fara tine, ai locul rezervat, scrie Brusel pe el!
Mercic pentru crema minune!
Norina, Ana mea nu sta in funduletz inca si nici n-o fortez deloc; si are 5 luni si-o saptamana! sta doar putin asa si se balangane; iar cu extensia si noi la fel, no problem, indiferent in ce pozitie e (ma refer la pozitia pe spate)intotdeauna vrea sa vada ce e in spatele ei si se lungesteeeeee!![]()
Codru, felicitari pentru steamer! Acum vrand nevrand, te-apuci de treaba!![]()
Irina, felicitari pentru juma de h pe burta!!!
Noi mai avem de muncit pana acolo, e treaba complicata!![]()
Cristina, multumim pentru laude!
Asa, asa, Dana ch, cred ca suntem vreo 10 peste 32-33 de ani, pe-aici misuna numai puicute fragede!
Dar stii tu cum e vorba aia, gaina batrana face ciorba (aviara) buna!
Sa-ti traiasca Andra Roxana Cezara, sa fie sanatoasa, si la fel si bebe Lucas! Las' ca-i bine ca are mai multe nume fata, poate sa-si aleaga care-i place sau, si mai bine, poate sa aiba 3 pretendenti fiecare stiind-o sub alt nume!![]()
Nanadana, tu erai cu felicitarile, asa-i! Stiam eu ca nu esti din Ro! Nu-mi scapa nimik!
Iti trimit niste mucenici la packet?
Multumim Dani, o sa ne distram cu siguranta! iti comandam si tie o limo, poate ajunge avionul mai tarziu?
Si da, eram pe DC in timp ce ardea tot pe aragaz... supica fuse si se duse
; Asa-i, ne plangem toata ziua ca suntem zombie si ca ce obosite suntem dar nu ne mai tace gura la 1 noaptea!

Maria a mancat tot sau nu? Daca a mancat merita un premiu!
Anto, incet incet se va rezolva!
Sa folosesti cu sarg blenderul si fierul si masa!
Hai c-am scris un cearceaf!
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
karmenutza spune:
Eu ii dau laptele imediat dupa fructe, si nu s-a intamplat nimik. Daca o mai las sa astepte urlaaaaa...ca atunci ii e ei foame. Si daca ii e foame, papa sucul cu pofta. Si cum nu se satura cu el, vine si laptele imediat.
Catalina
codruta_grg spune:
Buna dimineata!
Miflore, Sestriere e cam la 100 km fata de Torino. E o statiune de lux (sunt niste preturi de care nu te poti apropia, cel putin noi - ajung gegi de ski si la 1000 euro) normal ca sunt si la 100 de euro, dar....., la fel in restaurante.
Eu in afara de morcov, porto si mar nu stiu ce sa ii mai dau in suculet. Ca nu i-as baga piersici sau altele din import. Ce le mai putem da?
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
karmenutza spune:
Codrutzule, banana blenduita bine. Si cu tetina din aia cu gaura mai mare. Sau cu linguritza? A mea nu papa mult cu linguritza, se plictiseste. Ajung copil batran.
Catalina
miflore spune:
Tonnia, eu zic ca-l poti pune pe Dinu in scaunel in pozitie intermediara dar sa nu stea chiar in fundulet! Cu diversificarea, eu am facut asa: am inceput cu cerealele ca a mea e paianjenica; i-am dat intai de la Milupa miluvit cu orez si porumb de la 4 luni dar nu i-au fost bune; s-a constipat si o durea burtica, plangea; eu i le-am facut ce-i drept si cum scria pe cutie adica iesea un fel de grisulet consistent pe care il halea cu lingurita; am renuntat la astea, am facut pauza vreo 2 zile sa-si revina fata si am luat orez simplu de la Nestle, cutia albastra, de la 6 luni care i-au mers bine, face kk normal doar ca nu prea ii mai plac fetii; astea i le dau si acum, dar le fac diluate diluate ca altfel nu mananca; si ii dau de 2 ori pe zi, la 11 dimineatza si la 5-6 seara; diluate inseamna la 120-150 ml de lapte, 2-3 lingurite rase de cereale - si am o lingurita destul de mica cu care pun, cred ca e de la primii pasi; nestle n-are laptele incorporat, milupa alea cu orez si porumb, da; poate d-aia nu i-au mers ca a mea papa Nan1 acum; cam asta; si se pare ca de cand i-am dat cerealele astea dilaute asa cum sunt, a luat bine fata in greutate! Succes!!!

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
simonique spune:
Codruta, eu nici macar nu am gasit piersici sau caise, nici macar de import. Dar lasa ca pana se obisnuiesc bbi cu ce le dam acum, apar si alea...![]()
Simonique si bb Mario (22 august 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonique22/my_photos
b_irina_c spune:
Mifloricico
, asa e... treaba complicata cu dormitul pe burta. Aseara a trebuit sa-i pun eu capul intr-o parte si dupa juma de h sa ma duc sa-l intorc. Fratele meu rade cand aude de intors si ma intreaba daca s-a copt bine pe parte aia
.
Eu cred ca perele mele nu sunt de import... Alea de import sunt mari, oarecum mai rounde, galben deschis la culoare si fara gust, nu? Ca sotul a gasit in piata (si eu tot de la tarani iau pt bb) pere care arata ca alea romanesti la forma, micute si care sunt verzulii la culoare si au gust bun de para.
Eu iar frec menta la servici ca noul si mult asteptatul proiect intarzie
. Zau ca as prefera sa fie de munca, deoarece ar trece ziua mai repede...
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
Hildegard spune:
Karmenutza, cum i-ai dat sucul? Pe parcusrsul zilei 30- 40 ml, nu?
Sau cum?
Cum ii masori l-itele, daca mai scapa din ea suc.... ce faci?
eu sunt cam tonto
la astea...
o sa incepem si noi mai incolo cu suculet de mere?
Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
http://community.webshots.com/user/hildegard122