Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (61)
Raspunsuri - Pagina 10
miflore spune:
Si mie mi-a zis dr. ca pot sa-i dau lapte dupa fructe...deocamdata avem portie mica de suc de fructe, voi vedea ce se va intampla in curand! daca merge asa, ii dau imediat, daca nu, ii mai las o juma de ora de pauza!
Deci asa, Codru, cu Sestriere, de lux zici! N-am fost, habar n-am cum e pe-acolo! Cred ca nasol tare!![]()

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Simonique, Alinam, Dana ch, Irina, ce program nocturn aveti!
Ei, lasa, ca o sa cresteti voi mari, peste 10 ani o sa uitati!![]()

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
locca spune:
Neata
Bag seama ca mai sunt copii care nu dorm noaptea, chiar maricei. La noi sunt nopti si nopti. Azi noapte a fost mai bine, s-a trezit de 2 ori, o data am vrut sa-i bag suzeta dar a inceput sa racneasca si mai tare asa ca am dedus ca vroia sa manance. Unde-s vremurile cand dormea neintors 8 ore?
Matei a inceput sa doarma singur pe burta, m-am si speriat intr-o noapte cand l-am gasit asa. Acum il pun pe spate in pat si in 2 secunde e pe burta sau pe o parte.
Ioana, ati plecat deja dar tot iti urez bafta multa!
Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)
Carmi spune:
Buna dimineata, fetele !
Mifloricika, Nicole, Mimsi, va multumesc pt. urari.
Noi tot raciti, da spre mai bine, totusi. Cu diversificarea merge nesperat de bine, Fabiano ´baloteaza´ tot, mai putin morcov, asa ca il amestec cu alte legume sau cu mar. Ieri am probat grisul, la inceput nu a parut prea incantat, insa dupa 3-4 lingurite dadea voios si nerabdator din picioruse, semn ca mai vrea. De cand am inceput diversificarea face si el kk zilnic, nu mai sufera.
Fetelor, sunt happy, ieri ne-am luat bilete de avion, pe 12 aprilie venim in tara, iuhuhuuuu, mi-e un dor de mooor, abia astept. Mama nu mai zic cum asteapta sa-si vada nepotul, va imaginati...
Va pup, ma duc sa hranesc odrasla convalescenta.
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05)
Carmi spune:
A ! Mifloricika, am vazut-o pe Ana in poze, ce mare si dulce e!
Mi-a placut mult poza in care o tii in brate si ea rade sagalnic.
Sa-ti traiasca, e foarte scumpica.
Si eu ii dau lui Fabiano lapte imediat dupa fructe, nici n-as putea altfel, ca se ´razvrateste´, dupa ce il chinui cu lingurita vrea neaparat lapte. Dar nu au fost probleme pana acum.
Gata, chiar ca ma duc sa-l hranesc, pa,
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05)
karmenutza spune:
Hildi, in primul rand cand am cumparat linguritza am masurat-o sa vad cati ml are. Am pus 10 l-ite cu apa in bibe. Si a mea are 2,5 ml. La inceput i-am dat 2 lingurite de suc, dupa aia a doua zi 4, 6. la 6 deja insemna 30 ml. I l-am dat in biberon, odata pe tot. dupa 30 ml am trecut la ele amestecate: 30 mar + 30 morcov.Adica cam cat iese dintr-un morcov intreg si un mar intreg, stoarse prin tifon, ca deocamdata nu mi-am luat storcator. Urmeaza.
Catalina
Hildegard spune:
Karmenutza, inca ceva...
Se poate pastra picul ala de suc in frigi pana a doua zi sau numai pana mai tarziu.
am vrut sa zic ca o sa papam si noi suc de mere, fara semnul intrebarii.
Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
http://community.webshots.com/user/hildegard122
Dana_ch spune:
Miflor frumusica foc bebita ta sa-ti traiasca sa fie sanatoasa. Vreau sa pun si eu poze dar nu am reusi poate ma indrumati voi.
Karmenutza si al meu tot asa urla de foame ca-i fomist rau,seamana cu sorasa.[:)
karmenutza spune:
Nu se poate pastra pana maine. Sa zic asa, cateva minute pana se trezeste bb. Oxideaza si se inegreste. Eu l-am pastrat max jumate de ora. Ca nici nu pot sa las copilu' sa urle pana fac eu operatiunea. Ii pregatesc inainte. Eu la inceput pentru 2-4 lingurite, ii faceam dintr-un sfert de mar. Apoi din jumate si tot asa. Pulpa aia rasa o papam eu la inceput, dupa ce o storceam.
Catalina
b_irina_c spune:
Am scris mail-ul cu explicatii despre cum se schimba capitolul... sper sa se inteleaga ceva de acolo
(e intr-un folder).
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze