Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (61)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

Ma-m uitat pe la pozele voastre ,ca doarme,unu mai frumos decat celalat,pote imi gasesc si o .nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Irina, tu de obicei explici bine . Dar deja te-ai plictisti? Aseara inca iti mai placea sa schimbi.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

karmenutza nu m-am plictisit de schimbat capitole, dar ma plictisesc la seviciu sau mai bine zis ....

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

karmenutza,

multumesc de raspuns

Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jul81 spune:

DARIA-MARIA 27.SEPT 2005 3600 G ORA 03.30-jul81

popa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Veronica, ti l-am admirat pe Stefan ce frumos sta pe burtica sprijinit in manute. La noi asta e inca o problema, cum il pun pe burta, cum se supara si plange...mai avem de exersat!

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

salutare, mamici!

ioana, va tin pumnii!

meme, felicitari pentru cele doua liniute si, sincer, va admir pentru curaj! incearca sa-i dai lui bb mar copt(o jumatate de mar) cu orez pasat(4 linguri) si morcov piure(4-5 lingurite). combinatia asta a prins la florin si vreau sa-ti zic ca de ieri imi face kk f bine, nu apos, nu pastos, kk normal. cu laptele eu am pus la recompunere si apa fiarta si racita si mucilagiu de orez sau numai apa. mesajul meu de fapt: nu capitula! ajuta-l pe bb sa-si revina

http://www.babyexpo.ro/b/index.php?op=info aici aveti date despre baby expo. (inclusiv taxa de 5 ron, ca tot circula sub semnul intrebarii pe aici)

bebeaca mea a adormit in scaunul de masina... m-a chirait si ieri si azi. cred ca vaccinul asta de 6 luni si-a facut efectul. a avut si ceva tentative de febra, combatute cu panadol...

bun venit, dana_ch!

sucul de fructe/legume nu e recomandabil sa stationeze nici la frigi nici altcumva: isi pierde proprietatile.

laptele dupa masa de fructe? peste tot scrie sa se dea completare lapte pana se inlocuieste masa de lapte cu fructe/legume. cand sa se dea? imediat, dupa un timp t? nu se precizeaza pe unde am citit eu. florin nu mai voia lapte dupa fructe/legume. il accepta dupa 1/2 ora sau asa ceva sau DELOC. astfel am ajuns sa inlocuim f repede masa se lapte, caci alfel manca f des.

ca sa nu mai masurati atatea lingurite, incercati sa puneti suc direct in bibe (daca nu cumva tineti neaparat sa-l dati cu lingurita ): 10 ml in bibe = cca 5 lingurite.

LiaMia, mama lui Florin (31 aug 2005)

Mergi la inceput

hai ca am scris un mega mesaj...

nici bb meu nu sta in fundulet singur. doar tinut de manute si pentru scrut timp. este inceputul. noi nu am insistat pe treaba asta: cand o fi sa stea, o sa stea!

extensii? imi suna cunoscut pt ca si eu le-am constatat la florin. din cand in cand si mai ales cand e in brate (eu nu l-am invatat in brate si nu-i prea place, se zbate ca un peste :)) )

Mergi la inceput

lui tudor pentru cele 6 lunite si irinei (sofia_misicu) pentru inca o lunita la purtator! sa cresteti mari si sa fiti fericiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Karmenutza, eu nu-i dau banana ca i-am dat cateva zila si am avut o constipatie d ecateva zile. Asa ca m-am hotarat sa aman banana.
Hai ca nu mai poci scrie ca ma streseaza sotu cu scrisu lui la calculator (il inteleg, ca acuma trebe sa recupereze si el)

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput