Nou stil de viatza (88)
Raspunsuri - Pagina 9
diadaniela spune:
Neata!
Ieri mi-am facut de cap ,dar astazi doar fructe si poate o salata .
Roxana ,eu mai citesc si topicul vostru,Cluj rulz,si am vazut ca mergi duminica la inot.Iti admir ambitia de a te trezi ,cu noapte-n cap,sa mergi la inot.Bravo tie!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Tzuni spune:
Oi fi io la munci, da nu ma pot abtine sa nu va citesc si sa va scriu.
Roxana, Olimpicul ii ala din Grigorescu, nu? Ala de la Sala Sporturilor? Acolo este si bazin descoperit si-mi amintesc ca in studentie mergeam noaptea sa inotam. Mergeam din Hasdeu pana acolo. Dadeam portarului cativa bani si el ne lasa sa innotam. Atata doar ca ne avertiza ca nu avem voie sa facem baie dezbracati! Se gandea si el la nebuniile tineretii...![]()
![]()
Dar noi eram copii cuminti. Si tin minte ca aveam un costum de baie intreg, verde cu albastru deschis si era in armonie perfecta cu culoarea apei. Si-a venit portarul sa se uite la noi cu lanterna, sa verifice daca avem costumele pe noi si pe mine m-a crezut goala. A trebuit sa ies la mal sa-i demonstrez ca-s imbracata. Ce haz a fost acolo pe tema asta!
Of, ce vremuri! Cand ma gandesc ca se intampla in urma cu 11 ani! 

Tzuni
mic si drag si scump si grasunel
Sabina spune:
si eu lucrez azi!Tzuni, nu esti singurica.Da io macar stau acasa:)
Ieri am avut o zi teribil de proasta la compus.Sper ca azi sa fie mai bine.
M-am sculat pe la 11:))hihihi, acu imi beau cafeaua si oi vedea io ce mai mananc.
Cami, eu nu prea skiez:(( poate la anu cu Sofia sa invat si eu calumea;)
Pup la voi fete frumoase.
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
roxana1974 spune:
Hi hi Tzuni, auzi sa te creada goala, saracu om...
Olimpic e cel de la Sala Sporturilor. Deocamdata atat cat stiu eu, in Cluj sunt doar 2 pscine acoperite: Transilvania si Olimpic. Olimpicul a fost renovat acum 4 ani, ma refer la ambele piscine si cea acoperita si cea de afara. Imi place mult sa merg la piscina vara insa in Cluj, fiind putine piscine ok, sunt atat de aglomerate ...
Dana, daca tot vii pe topicul nostru, scrie-ne cate ceva si te trecem la special guests
si spor la toate fetele mai ales celor lucracioase ![]()
Tzuni spune:
Mama, da' leneshe sunteti! Azi nu prea scrieti! sper doar ca nu stati dosite si papati bunatati, ca se va vedea maine la raport!![]()
![]()
![]()
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel
roxana1974 spune:
Tzuni, la moment ma doare-n siloz de raport...tocmai rad o inghetzata...sunt nervoasa si-n loc sa scriu la in 1 sau in 2 bag....
Mik spune:
Drept, Tzuni ! e fix cum spui : imbuibata si dosita. da' lucrez nitel si nu-mi iese chestia !
Pup you.
Mik.
roxana1974 spune:
quote:
Originally posted by Mik
Drept, Tzuni ! e fix cum spui : imbuibata si dosita. da' lucrez nitel si nu-mi iese chestia !
Pup you.
Mik.
ta-reeeeeeeeeee Mik
Tzuni, hai ca mai stam un pic si sa vezi cum venim toate la spovedit
Sabina spune:
hhaaa, eu nu sunt imbuibata...doar lenesa...nu resuesc nimica, nu ma pot aduna deloc

am mancat pana acu o rosie cu o conserva de totn si o felie mica de paine neagra. la kg sunt din nou la 54.
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
roxana1974 spune:
Pai Sabina, macar fii vesela ca ai scapat de kilu' ala nemernic! Iti dai seama ca maine la raport vei avea si mai putin! 
bafta!!!