Nou stil de viatza (88)
Raspunsuri - Pagina 8
roxana1974 spune:
quote:
Originally posted by Klaus29
de dimineata veni andrei cu metrul la mine (l-am masurat aseara si are 90cm) si mi se facu pofta de masuratasa ca o sa va scriu si eu (desi nu aveam de gand):
talie:64, sold:82 si bust:82
Claudia si bebe Andrei (13martie2004)
http://community.webshots.com/user/klaus29100
si
NOUTATI 2006
http://community.webshots.com/album/547409738gamZWG
si de unde mai vrei sa slabesti ?
Mik spune:
Fetelor, se poate ? asa slaba miscare !
Zuzilici, arati foarte bine ! Nu-ti fa griji cu kg ca le vei da jos !
Roxana ai mai mincat la McDo sau ai lasat-o moarta.
Cookie, daca o faci lata la botez macar sa ne povesti cu ce !
Azi m-am dus de pomana la doctor cu cel mijlociu care se plingea ca-l doare burta, fara alt simptom. N-avea nimic, bineinteles. Incep sa cred ca-i place sa-l arat la doctor.
Am facut un tort cu un blat cu cacao, frisca si 2 feluri de dulceata. miine il voi gusta si va povestesc. O sa fie singura abatere.
Va pup de noapte buna (dupa-amiaza placuta pentru Zuzilici sau buna dimineata pentru tailandeze).
Mik.
roxana1974 spune:
Mik, n-am mai mancat cam demult, dar atunci in Bucuresti, cand am zis c-o comit, am comis-o...tocmai ce ma bate gandul sa mananc Luni niste chiftele de-alea de carofi...ca-mi plac rau fir-ar sa fie de treaba ... si nu vine odata Ruxandra sa ne bage mintile in cap! 
Sabina spune:
azi si ieri am fost cumintica la mancare:
ieri zacusca si pate de post ,cateva felii de paine neagra, azi dimineata pe la 11 o cafea, la pranz salata verde cu rosie si ou tare, seara pulpita la cuptor tot cu salata verde si rosie.
sper si maine s-o tin tot intr-o cumintenie:)
va pup.
Zuzi, arati fantastic.
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
roxana1974 spune:
'neatzaaaaaaaaaaaa!
M-am trezit pe la 7 ca de la 8 merg la innot! Deocamdata savurez cafelutza de dimineatza si recunosc am inghitzit niste praline Lindt, ca sa am energie
la innotat ![]()
mai viu io...
Tzuni spune:
Neata, frumoaselor!
Asa deci, toata lumea la distractie - ca-i duminica - numai io la munca 

. ![]()
Ieri am fost la un botez si am fost nevoita sa pap din cele ce s-au servit la restaurant, ca sa nu se simta gazdele - parintii copilasului - ofensate. Si nici n-ar fi fost politicos din partea mea. Asa ca am ciugulit doar: 2 ciuperci cu sos de branza si un ficat de pui, salata verde muuuuulta si piept de pui gorgonzolla si la sfarsit un mar copt cu inghetata de vanilie. Si am terminat stocul de apa plata de la restaurant
. Seara, cand m-am urcat pe cantar, m-am bucurat sa vad ca n-am pus pe mine deloc. Nici un gram. O sa vad dimineata cum stau exact treburile, dupa ce ma cantaresc pentru raport.
Multumesc fetelor pt complimente. Poze cu fata la lansarea asta, din pacate, nu am. Cel care poza era undeva in dreapta mea, in spate si nu avea cum sa-mi vada si fata. Dar ma vedeti in pozele de la semnatura, in album...
Mephala, sa stii ca daca aveam, puneam poze si cu fata, asa ca, nu-s rea 
mamamariana, sa-ti fie de folos!
miag, luni iti trimit si tie la prima ora.
Mai vrea cineva regiumul de la BIII ?
Cami, pe unde mai umbli? La cata zapada e pe Valea Prahovei, cu siguranta esti la schiat! Sa te dixtrezi si pt mine!
Mik draga, sa stii ca am avut si noi un pici in familie (acum e mare), care era innebunit dupa mersul la medic. si se plangea mereu ba de una, ba de alta, dar a facut-o lata cand, intr-un moment de "dureri" l-a dus mama la doctor. Doctorul l-a intrebat ce are si el a inceput: ma dor mainile, spatele, gatul, ochii, nasul, inima samd. Si era foarte serios cand spunea asta (la 3 ani jumate). Medicul abia se abtinea sa nu rada. Normal ca nu avea nimic... Era un haios, in schimb! Sper ca si puiul tau sa fie cu adevarat ok.
roxana, unde te balacesti? La ce piscina? Io mai mergeam la Transilvania.
Zuzilici, esti o faina si nu esti mai mare decat trebuia sa fii! Dar m-am distrat copios: in pantaloni de pijama, dar....rujata!
Esti o scumpa! Si am si o curiozitate: in poza apare o sticla de apa minerala Borsec. De unde mama, Borsec la voi acolo?
Delidana? Miss You!

O duminica frumoasa!
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel
zisaCami spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Cami, pe unde mai umbli? La cata zapada e pe Valea Prahovei, cu siguranta esti la schiat! Sa te dixtrezi si pt mine!
_
Tzunimic si drag si scump si grasunel
De data asta n-ai ghicit!

Week-end-ul asta am fost o adevarata gospodina:

Cu atatea plimbari n-am mai apucat sa fac nimic prin casa, dar oricum nu am terminat - imi trebuie vreo saptamana sa le pun pe toate la punct.
La schi oricum nu mai aveam vreo sansa sa merg pentru ca nu mai aveam cu cine ... ultima oara mi-am accidentat sotul: am intrat in plin direct in el ... culmea - eu doar m-am dezechilibrat putin; el a cazut si schioapata si acum.

De maine vreau sa tin postul integral, ce zici - esti dispusa sa incerci?
Felicitari pentru lansare ... arati superb, eram ingrijorata ca te-ai tuns prea scurt, dar e ok asa!

Cami
zisaCami spune:
quote:
Originally posted by Zuzilici
Camisi te
. Spor la slabit!
Fetelor eu azi am fost la dr asa cum am mai spus si se pare ca nu m-am ingrasat decat inca 1 kg in ultimele saptamani. Am pus 2 poze aici sa vedeti si voi cum arata o burtica de 8 kg si un pic. E-adevarat ca mai sunt 6 saptamani si gata, dar parca tot mi se pare ca-s mare rau.Si din cate am inteles ... sa vedeti ce-o sa ma mai fac.
Chiar ma gandeam cand ati inceput sa va dati masuratorile din talie sa vi le zic si pe-ale mele ca sa va fac sa va simtiti mai bine, dar m-am razgandit. Pozele vorbesc de la sine.
V-amacum si weekend placut tuturor. [/blue]
Zuzilicisi Isabella Maria
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png
Arati super si ai reusit sa te mentii foarte bine in timpul sarcinii! Esti o burtik fericita!

Cami
roxana1974 spune:

Tzuni, io ma balacesc la Olimpic (azi ma laud cu 16 bazine
)...la Transilvania e scump ca dracu si nici nu pun aia clor in apa si n-am kef sa iau ceva "ugri-bugri" dupa ce mai si dau vreo 40 de RON pe tura...la Olimpic tura e 10 RON...Degeaba ma laud cu turele ca nu sunt in stare sa fac 20 de abdomene, jur pe rosu!
Despre soia, io as trece-o la proteine...
Deci, e naspa sa lucri Duminica...sper sa termini repede si sa te distrezi si tu un pic!
gagici, va pupacesc pe toate
Zuzi, si io zic ca burtica ta e numai buna si pariez ca dupa ce nasti si termini cu alaptatul vei slabi si vei fi mai slaba decat inainte...io stiu multe multe fete care au patit asa. 
Roxa-boxa

si