Nou stil de viatza (88)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Delidana,

I-auzi de zice Tzuni! Scoate repede ...

Pai se poate mai Tzuni...o fata asa ca tine sa manance la Mc Shit?

O sa iti povestesc eu o data cum fac astia chestiile alea scarboase de iti plac tie...garantat nu mai pui gurita pe ele.

Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Tzuni, tot rea ramai....langa poza cu parul, mergea si una cu fata Eu nu ma pronunt pana nu ti-o vad.

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Puskin, .
Nu ma spune Delidanei, ca

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Tzuni, saru' mana . Sa stii ca ma simt f. f. bagata in seama ca mi-ai trimis mie prima mailul. L-am primit, studiat, acu mai urmeaza sa-mi fac planul. Sunt unele chestii de care sunt putin suparata, cum ar fi puiul. Imi place si asta era singura carne pe care o mancam, pentru ca de porc nu prea ma ating iar vita de buna calitate e f. scumpa aici. Dar trec pe peste... ca si asta imi place. Si voi mai cumpara si curcan. Cu berbecul nu prea fac casa buna, asa ca va lipsi de pe masa mea. In rest, sunt de acord cu celelalte. Nu sunt o mare mancatoare de paine, asa ca voi putea sa o inlocuiesc usor cu oat meal dimineata si cu orezul la celelalte mese. Ca de cand traiesc printre asiatici (2 ani de China si 6 de Thailanda) m-am obisnuit cu orezul si chiar imi place. Maine ma duc sa imi caut si paste de orez si atunci chiar ca nu voi avea nici o problema in diversificarea meniului zilnic. Chestia buna la noi in casa e ca toti suntem B-isti. Si tati si fetele sunt tot cu B, deci le fac un bine la toti.
Acu... sa vedem ce iese. Multumesc mult inca o data.
Am plecat la culcare ca maine am program de marshaluit de la 7 la 8. Ma asteapta 6 km lungi...
Numai bine,
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Tzuni, ce par frumos ai, intr-adevar :)
Si tu arati foarte bine :)

Ruxandra, spune-ne te rog cum se face mancarea la Mc Shit, ca io de cate ori am ocazia, o comit! Macar c-o placinta sau inghetata si tot o fac , zi-ne te rog!

va las ca merg la cumparaturi...revin diseara!

Roxa-boxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Mai Tzuni acum chiar ca arati bine de la spate ... dar vorba Mephalei vrem si-o voza din fata. Ai vreuna?
Delidana distractie placuta weekendul acesta oriunde ai hotarat sa pleci.
Carmen cum te mai stimti? Ce face Iustin?
Fetele cum stati cu abdomenele? Daria tu esti shefa, nu? Tu ai dat tonul concursului, tu trebuie sa stimulezi fetele sa se tina de treaba, nu?
Cami si te . Spor la slabit!
Fetelor eu azi am fost la dr asa cum am mai spus si se pare ca nu m-am ingrasat decat inca 1 kg in ultimele saptamani. Am pus 2 poze aici sa vedeti si voi cum arata o burtica de 8 kg si un pic. E-adevarat ca mai sunt 6 saptamani si gata, dar parca tot mi se pare ca-s mare rau. Si din cate am inteles ... sa vedeti ce-o sa ma mai fac. Chiar ma gandeam cand ati inceput sa va dati masuratorile din talie sa vi le zic si pe-ale mele ca sa va fac sa va simtiti mai bine, dar m-am razgandit. Pozele vorbesc de la sine.
V-am acum si weekend placut tuturor.

Zuzilici si Isabella Maria
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Tzuni, pai tu esti ,mai!
da' poze din fata nu ai?!?

Zuzilici, poti sa ne dai masurile tale, draga, ca voi sunteti 2 in 1...

Fetelor, sa-mi tineti pumnii sa nu fac greseli cat casa...azi ma duc la o petrecere de botez , of, of, sper sa nu calc stramb...

Cu abdomenele...eu le pun la socoteala pe cele de la sala, adica minim 200 de bucati, care de care mai nasparlii cu care ne instructoarele...e bine?

la toate fetele si un weekend minunat, fara ispite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

Ia vedeti cat de scurt mi-am tuns parul.

e suuuper tunsoarea...
Tzuni, pls, vreau si eu dieta pt grupa B3...

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klaus29 spune:

de dimineata veni andrei cu metrul la mine (l-am masurat aseara si are 90cm) si mi se facu pofta de masurat asa ca o sa va scriu si eu (desi nu aveam de gand):
talie:64, sold:82 si bust:82

Claudia si bebe Andrei (13martie2004)
http://community.webshots.com/user/klaus29100
si
NOUTATI 2006
http://community.webshots.com/album/547409738gamZWG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Neata !
Eu aseara am cam dat-o in bara cu niste mancare chinezeasca.Astazi era ziua in care puteam sa mananc orice ,dar aseara n-am rezistat.
Ma masor si eu si pun masurile mai tarziu.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput