Nou stil de viatza (88)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Nastad, .Daca nu ai motive sa fii trista, capu' sus, gandeste-te la minunea mica care creste in tine .
Tzuni,azi nu prea am cu ce sa ma laud, dar s-ar putea sa ma laud maine cu un .
Azi am mancat la servici 2 mere si acasa cartofi fierti, atat.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

La Kg stagnez la cm la fel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

asa pe fuga...

Raport: 58.1 kg (vreau floricicaaaaaaaaaaaaa!!!) si am slabit o juma de cm si la talie deci am 66.5 si parca un cm la coapse....ma gandesc ca poate nici nu m-am masurat bine atunci, sau seara sunt mai groase ca dimineata...in fine, la coapse am 102 acum...recunosc cu mana pe inima ca am facut si 2 sedinte de electrostimulare, dintre care una chiar azi...

Delidana, uelcam back, ce fain ca te-ai distrat!

Tzuni

gagici, amandoua, sa stiti ca io la un moment dat mi-am pus un permanent superlejer, in ziua de azi exista solutii performante care nu distrug asa parul...si n-am patit nimic...asa ca io cred ca, macar sa vedeti cum va sade, merita sa incercati unul lejer cu conditia ca la sfarsit de saptamana sa va puneti cate o masca pe par...

Zuzi esti o dulce ...sa stii ca am o cumnata in Canada si o prietena buna...si ele mi-au zis de magazinul ala cu produse romanesti...

Daria, sa nu ma invidiezi nici 3 secunde...am un job frumos, dar conjunctura e foarte proasta pentru mine, sunt chiar dezavantajata si din cauza asta sufar de frustrare...cand o sa am timp mai detaliez, pana una alta...dar ma voi bucura din plin de iesirea in Ungaria si daca am noroc, mai la vara vine una si in Croatia, daca avem bafta cu asta

Fetelor, va salut pe toate, spor la slabit, tineti-mi si mie pumnii sa nu ma imbuib pe unde umblu! Fiti cuminti si ... abia astept sa va vad, poate intru un pic si de acolo...ca cica avem in hotel net si luam un laptop cu noi...

la toate,
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna
Am modificat lista si mi-am dat porcul de rigoare. Se pare ca sint la cura de ingrasat.
Roxana, Cookie si Mariana, . Pina acum sinteti singurele care ati slabit saptamina ce-a trecut.
Roxana, cum sa-i zic eu coafezei de "permanent lejer"?? Mai ales ca trebuie sa-i explic in engleza si m-as considera extrem de norocoasa daca m-ar intelege. N-as vrea sa ajung sa-mi tai parul din cauza ei....
Fetelor, referitor la concursul lunii martie, raportul se da pe 31 martie, nu saptaminal.
Fetele cu , nu ati dat raportul si deci nu stiu ce greutate aveti saptamina asta.
Foarte putine fete la raport... Va mai astept si azi: Mik, Ioana, Nora, Cami, Allain, Lulu, Silvana, Mihaela, Miag, Puskin, Crystina, Clara, Eftimie, Sigrid.
Saptamina viitoare voi face curatenie in lista si deci e ultima sansa pentru Allain, Silvana si Clara sa mai dea un semn de viata. Nu le-am mai "vazut" de mult timp.
Va pup.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Am deschis un capitol nou www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70618" target="_blank">aici.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput