Mamici casnice (14)
Raspunsuri - Pagina 6
symaco spune:
aici nu poti sa iei nimic de la farmacie fara reteta,iar medicul meu e in concediu!.ma gandeam ca aveti voi vreo reteta batraneasca..cred ca o sa incerc sa beau pe ala de ceapa,macar diseara o cana.ca seara ma ia cate o tuse de numai pot iar burta mi se intaraste la fiecare criza de tuse de parca as exploda!
mihaela amalia spune:
Fetelor nu mai pot de cap mai am putin si explodez...A venit un prieten de-a lu colegu meu si cu seful lui sa ma capteze si pe mine in firma lor de asigurari AIG parca se cheama, din 2 ore 1si jum au vorbit ei si cealalta jum am vorbit eu, colegu si colega cea mica cand au plecat, mi-am zis "wow ce liniste" ...sunt cu capul facut calendar ...ce de-a aventuri am avut zilele asta.Plus de asta eu mai sunt agent la ARDAF si mi-a prins fica-mea 2 chitante si un pix..., iar continuarea nu o mai spun ca o banuiti, iar eu cand am vazut...uitea asa am facut ...ce de-a aventuri am avut zilele asta ...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
alexa si mami spune:
moama miha, ce de aventuri!
cori, imi pare tare rau de tusea care te chinuie,da' nu le am pe astea babesti. stiu si eu de ceaiul de foi de ceapa. si ceai de tei cu miere.
da' unde ati disparut fetele?
ati auzit de CIC-ul de 3 ani? ce ziceti ? nu e misto?
alexa & fam
Danelutza spune:
Symaco eu imi aduc aminte pentru tuse de ceai din coji de nuca, cred ca e mai gustos. Bea lapte cald si/sau o canitza de vin cald. Las'ca nu se imbata bebitza
Mai dar ce-i cu linistea asta, nici fazan, nici nimic, unde atzi disparut.
Fetelor m-am enervat rau azi. Am fost iar cu Isabella in parc, toata lumea punea copilul in scrinciob cite cinci minute, vine unaaaaa care dupa ce ca a intrat in fatza mea, ca uitai sa va spun era rind, a uitat sa mai dea copilul jos din scrinciob. Eu cu kupilu in bratze, tot ii explicam sa aiba rabdare, ca vroia si ea mititica, aia se facea ca ploua. Imi venea...
Asha ca dupa jumate de ora de asteptat, mi-am luat ploada si am plecat cu caruciorul la lac. Frumos, liniste, Isa a adormit la soare iar eu aruncam cu pietre in pescarusi, sa fuga cu gripa aviaria de linga mine. M-am calmat pentru ca era prea frumos afara.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
ange spune:
hop si noi.
suntem in picioare de la 7 dar nici pana la ora asta nu am reusit sa-mi beau cafeaua
Ma "freaca" Robert de la prima ora.Nu reusesc sa deslusesc ca vrea...
Astazi prevad o zi super faina!
symaco,sanatate maxima.
impreuna spune:
Hop si eu:)
Am fost la intalnire cu Bianca, o fata super de gashca, ne-am apucat de povesti si am uitat de noi:)
Sa vi mai des prin Cluj, nu neaparat la medici, la plimbare sau cumparaturi
Am descoperit ca am nascut in acelasi loc, la diferenta de 3 luni, poate ne-am vazut pe acolo iar copiii nostri s-au cunoscut "intrauterin":)))
Acu sa zici cand va hotarati pe cine alegeti de nora:P
Fetelor, abia astept sa ne intalnim toate la vara, ca imi sunteti tare dragi, chiar si asa virtuale:)
Danelutza nu mai fi suparata, uite ca eu m-am mirat, credeam ca doar in Ro se intampla asa ceva...
Miha daca ai vreme, timp si chef cred ca poti fi agent la cate agentii vrei, numai sa te tzina:)
Ca tot veni vorba de asigurari, vrem sa ne facem si noi luna asta, dar eu nu sunt inca impacata ce varianta sa aleg pt mine: AIG sau AVIVA?
Cele care aveti, sau ati auzit, spuneti-mi si mie
Alina 3 ani cic? De unde, de cand? Auzisem si eu ca e doar asa, o idee, dar se stie ceva concret?
Fazan :)
Flavia (sotie si mamica fericita)
impreuna spune:
quote:
Originally posted by ange
aha.deci incepeti sa va cunoasteti in "real"?!?!
si cu mine cum ramane?
Pai stai ca vine vara, sa vezi atunci:)
Ai uitat ca ne-am programat sa iesim macar un wk toate undeva? Pai hai ca nu mai e mult, capu sus si pieptu-n fata::)
Flavia (sotie si mamica fericita)
alexa si mami spune:
bravo voua fla si bi!
cami uite . nu te mai supara pe cupil. si gindeste-te, miine e vineri.
aah, cori, mi-am adus aminte de ceva. pt tuse ceai de cimbrisor (cimbru).
fla, si noi vrem sa facem o asigurare da' nu prea stim de care.
alexa & fam
alexa si mami spune:
mey fetele, cu aviara asta mai mergem la mare anul asta? mie imi place tare mult litoralul si sunt intr-o mare dilema.
alexa & fam