Mamici casnice (14)
Raspunsuri - Pagina 7
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by ange
aha.deci incepeti sa va cunoasteti in "real"?!?!
si cu mine cum ramane?
... cu noi ...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
alexa si mami spune:
suuuper cami!
fla, apropos de cic, uita-te la legislative. mie mi-a zis o prietena, cica au zis la tv. eu n-am vazut ca nu ma uit la tv decit la teo.
alexa & fam
ange spune:
Danelutza,eu cu tine ca restul au sanse sa se vada
Flavia,am zis ca ne vedem cu mic cu mare dar vad ca nu luati niciuna problema in mana
voi credeti ca la vara ne asteapta pe noi cabanele alea sau pensiuni cum le-o zice?! nu se rezerva din timp?
auziti v-as invita pe toate la Buzau sa chefuim dar nu am unde sa va culc!!!
alexa si mami,adica cum mai gripa aviara? eu vin de la 10 000km pt. mare in special si tu-mi spui ca e cu semn de "?"
copii mei vor iarasi in oras.Nu vor sa manance acasa...fac greva
Ce am sa fac?! plec cu ei iarasi de nebuna prin magazine.
Asa ca sa nu ma dati disparuta.Vorbim deseara.Pup si o zi buna.
impreuna spune:
Cami stai linistita ca sunt destule pensiuni, hoteluri, case de vacanta unde putem merge, doar nu crezi ca deja toate sunt programate:) Iti spun din experienta ca noi vara de hotaram si de la o zi la alta sa mergem undeva si gaseam cazare, asculta la baba:)
Hai mergeti si distrati-va, pofta mare:)
Edit. sa apreciez martisorul, dar mai mult feciorul Tu nu vrei sa-l dai la insuratoare, uite cate fete avem pe aici:)
Alina am vazut si eu subiectele, dar deocamdata mi se pare ca sunt doar zvonuri, destul de departe de a fi realizate. K asa vrea o duamna deputat..., pai sunt multi deputati care au propus destule legi si nu au fost promulgate, ashe k... om vedea.
Las ca pana in octombrie mai e, se pot schimba multe.
Flavia (sotie si mamica fericita)
Bimilit spune:
salutare fete dragi!!!!!!!!
flavia sitare dulce esti.fetelor e super flavia.mama da si de cuscra e buna.daca-si educa fata cum e ea e OK .deja am o nora.URA!!!!!!!!!!sper ca nu te-am speriat cu logoreea mea.mama da ce-am mai vorbit.
si eu vreau la marea intalneala.da prin ce luna e? ca eu planific o vizita in SUA si sa nu se suprapuna.
va tuc pe toate si mai vin.
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
Danelutza spune:
Ange pentru martzishor
Bianca sa intzeleg ca o nora ai gasit-o deja si urmatoarea va fi... in Canada la Ange ?!
Dar las' ca Ange are si un barbatzel pentru principesa mea, ai vazut ca stie sa trimita si martzishoare.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
impreuna spune:
Bianca tu ma magulesti:)
Sa pui poze, sa iti vedem feciorii, sa intri sa vezi si tu fetele noastre, ca nu-i putem cupla asa pe orbecaite:)))
Deci ai ajung cu bine acas, ma bucur. Scuze inca o data ca am intarziat si te-am tinut atata, iertaciune
Fetelor pe unde sunteti?
Hai, Cami are o scuza ca nu-i mai mananca copiii acasa, da restu? V-a obosit jimnastica?:)
Eu raman singura, al meu merge sa ia masa cu un prieten
mihaela amalia spune:
Hop si eu
Flavia prietenul asta care a venit sa ma convinga lucreaza la AIG, la cat m-au aburit cred ca merita sa te duci la ei...si pana la urma m-am hotarat, raman la ARDAF-ul meu, e prea complicat sa ma implic la AIG..
Apropo m-a contactat o redactora de la revista LIBERTATEA PT FEMEI, daca sunt deacord sa imi publice in nr urmator( adica marti) povestea nasterii lui Amalia, care e deja pe site...printesa deja devine o vedeta la nivel national
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
impreuna spune:
Miha , mama pe ea de vedeta mica si scumpa.
Iti merge bine cu ARDAF? E fain dc tot ai timp sa te implici, faci ceva util.
Fetelor, colegii vostri cu ce se ocupa, ce invart?