Mamici casnice (14)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ange spune:

io zic munte ca la o cabana e altfel decat la hotel.
ma gandeam sa inchiriem o cabana ceva unde sa stam cu mic cu mare si sa chefuim 2 zile si 2 nopti neintrerupt
La mare nu cred ca putem sa stam impreuna si nici sa facem chef de chef
Dar facem cum vreti voi.Eu vin ori ca e la mare,ori ca e la munte,ori ca e pe Luna(daca am bani sa iau racheta)
Dar iarasi ma gandeam sa stabiliti o data,un week. si un loc ceva.In felul asta toate putem sa ne programam concediul

Mergi la inceput

Danelutza,ce zici tu acolo de ralucutza ca mi-am prins urechile?
si merci pt."raza de soare". frumoase.eu adorrrrr florile.

vine colegu,vine colegu
nici nu a ajuns bine acasa si i-am si facut program
la pranz mergem aici in spatele casei la un resto sa papam ca eu nu am timp sa fac papa din cauza voastra , apoi il las sa bage somn cu Robi la pranz si deseara la spectacol pe gheatza cu copii
Vrea,nu vrea trebuie sa danseze ca noi
de refuza

pup la voi.

revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Dragelor, am musafiri, revin mai tarziu.
Distractie placuta celor care o incepeti deja:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Cami ,nici eu nu gatesc azi.Azi e vineri ,zi de chinezeasca si intalneala.Ne mai intalnim noi si in alte zile ,dar vinerea e batut in cuie!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

deci cand e marea intalneala?

fetelor eu zic asa : 2 zile munte ,2 zile mare.si mergem in coloana cu masinile de la munte la mare.facem caravana despre copii.putem sa scriem cu ruj pe capota si portiera masinii DESPRE COPII.

dana si eu vreau la chinezesc, dar in catunul nostru nu este asa ceva.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Hai ca pana ajung cucoanele astea la mine mai apuc sa scriu un mesaj

Deci: in primul rand stabilim intalnirea dupa programul fetelor care vin in tara {deocamdata Cami anuntata:)
E ok asa? Dupa mine e ok oricand, mai putin august cand am nunti aproape in fiecare wk.
Sa spunem fiecare cand si unde ne convine:)
Alina sa numeri voturile:)

Biencutza ti-am mai trimis o data userul si parola de la album, asteptam

ashe:) va intrebam ce ocupatii au sotii vostri, ca nu va stiu la toate:) (al meu e injiner programator, deci sta calare pe calculator:)
Si eventual dc vreti sa trecem si profesia noastra pe lista, sau cu ce ne ocupam, sa se vada ca suntem femei de femei

Mergi la inceput

Flavia ,eu v-am spus intr-o conf cu se ocupa colegu'.Acum nu stiu ce sa zic ,dar nu e ok sa dam atatea informatii despre noi.Cel putin cele care locuim in Romania.Cine stie cine citeste pe aici.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

nop Flavia.Nici eu nu sunt de acord sa punem prea multe info in catalog.Despre viata noastra privata vorbim in conf.Ai vazut ca ne intalnim destul de des
Speri sa nu te superi dar asa cum zicea si Dana nu stim ce aiuriti umbla pe aici...Lumea e plina de nebuni!

mie-ami convine din 17 iunie pana in 17 august
abia asteptttttttttttt. sa nu faceti ceva sa-mi trageti tzeapa

fetili,a venit coleguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
am fugit.
Flavia baga cap. nou ca io n-am timp.

o sa va urmaresc din umbranu scapati de mine

Mergi la inceput

Cami ,distractie placuta!

Dana

Mergi la inceput

Asa-i pretenele, si voi aveti dreptate:0 Drept si prin urmare, ramane cum ati stabilit

Acu... cum ramane cu cine ramane pe lista si cine nu? Sa sterg numele celor care au postat doar o data de ex., si mai incolo mai vedem ce face?

Dana hai ca mai ai putin pana diseara

Cami wk asta sarbatoriti ziua ta, sau urmatorul? Sau amandoua, ca nu strica:)

Fetelor, dc nu mai intrati in seara asta, distractie placuta

Mergi la inceput