Mamici casnice (14)
Raspunsuri - Pagina 13
alexa si mami spune:
fla, un vot pt mare, nu?![]()
si mie imi place muntele, da' 2-3 zile, ca dup'aia ma plictisesc. in schimb sunt inebunita dupa mare
.
dana, la fel e si la noi. numai balti si noroi. cind vine oare primavara?
dana d, sa-ti creasca mari printesele. la fel ne dorim si noi 2 fetite, da' mai asteptam putin.
ralucultza, ai facut antrenamen cu fetita
?
hai ma ca io stiu ce face colegu lu bi. e nenea militian
.
alexa & fam
diadaniela spune:
Cami ,ai facut ochi? Azi noapte n-ai avut somn!
Fetele ,eu m-am bagat la Noul stil de viata.Am slabit deja 2 kg.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
alexa si mami spune:
bravoooo dana! eu am o poza cu tine (ne-ai dat-o pe mess), da' eu nu te vad
. de ce vrei atita sa slabesti?
hai cu voturile! mare/munte?
alexa & fam
diadaniela spune:
Hai ca nu mai apuc sa-mi termin treaba cu voi!
Tocmai spal pe jos.
Alina, daca ai poza se la ziua fiica-mii ,sa sti ca acolo eram imbracata cu schepsis sa nu se observe ce grasa sunt.![]()
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
ange spune:
quote:
Originally posted by alexa si mami
alexa & fam
la mijloc
mihaela amalia spune:
quote:
Originally posted by angequote:
alexa & fam
la mijloc

si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
alexa si mami spune:
quote:
Originally posted by angequote:
alexa & fam
la mijloc
m-ai lamurit bustean.

alexa & fam
andora spune:
Munte
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea 

diadaniela spune:
mie imi place marea,dar pt vreo 2 zile merg la munte cu voi.![]()
Dana
Danelutza spune:
Dana D si pe mine ma nascu mama tot in 1967, dar pe 14 mai ![]()
Flavia multzumesc, ma plimbarii in gradina de mamaaaa, si cum vremea era urita soare-nori, nori-soare, cind ieshii eu cu fiica mea am luminat mai tare ca el
, asha ca soarele a ieshit sa ne vaza si ce cald si frumos e. Nu ne-am mai dus in parc, ca m-am gindit ca iar ma enerveaza vreo needucata cu scrinciobul, si cum Isabella inca nu pricepe sa protesteze si sta in carucior, putem sta si in gradina.
Raalucutza daca-i stranepoata lui iubitu', tu fiind iubita lui iubitu', e tot stranepoata din partea lui iubitu'. Ai priceput ceva sau nu ?!
Diadaniela si eu ma gradinarii mai, dar in gradina. Am curatzat lalelutzele de frunze, am plantat o bucata buna din fatza casei cu lalele, chiar daca n-or mai inflori anul acesta, la anul or sa fie frumoase. Cele carora nu le-am schimbat locul vor inflori, si va aparea Isabella peste vreo luna cu ele la usha sa i le daruiasca lui mami. 

Fetele daca tot muncii de mi-am rupt spatele, ca tot ma durea de vreo citeva zile, asha ca il indreptai azi
, mi-am permis sa ma premiez cu o cafea calda cu inghetzata rece
(oare o fi si inghetzata calda
Kupilu' doarme cu funduletzul in sus, ca-mi vine sa-i musc bunatate de bucusoare.
Uita-i sa va spun ca v-am purtat cu gindul in gradina mea, ce mai palavrageam. 

si o raza de soare pentru toate aici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami