Megbeng, ma bucur ca te amuza nickul meu (oricum, nu esti departe, chiar e legat de muzica). Si pe mine ma amuza al tau. Apropo, de la ce 'vine'?
Melutzica, ce frumos vorbesti... vacanta... aer curat... imi vine sa-mi iau si eu desaga la spinare si sa plec intr-o vacanta mai luuuunga! Dar... ma trezesc din vis si... mai astept pana la vara!
Tabitha, sa stii ca ai reusit sa ma molipsesti cu entuziasmul tau, pe cuvant! Tra la la!
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.
Tabi,bebicu se implanteaza din ziua 9-10 dupa fecundarea ovulului.Tu esti ziua 12 pai ce mai ,la merele fix
Am uitat... un nou capitol, un nou inceput AICI: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70407
Si poate o trecem si pe Tabi in listuta acestui capitol, ce ziceti?
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.
Daaaaaaaaa,haieti toate, va primesc cu bratele deschiseee; si o punem de o sezatoare ceva
.Pe bune ca aici e f frumos,si Lianutza vine chiar in regiunea unde stau eu.Minunat pt concediu!! Cu preturi mult mai bune decat la noi la munte .