Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari-111

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Avaloane o sa plec numa ca nu mai stiu cand
si abia astept sa plec ca sa o cunosc pe melutzica ca am disperat'o si pe ea..cand o anunt ca plec..cand mai aflu cate ceva sau mi se mai intampla iar cate ceva si iar aman..da de plecat tot plec

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Liana, v-ar prinde bine o vacanta pe meleaguri straine! Si poate va intoarceti 3 de acolo!

Tabi, esti super cu moralul!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Fetelor am venit.

megbeng ai avut dreptate ... am iesit inainte sa sarbatorim samburelul. Dar cu papa ... ca eram direct de la lucru ... si ne cam chiorlaiau matzele de foame in cabinetul dr.

Asadar:
de cum am intrat ma si pus la eco. Vaginal. Imediat l-a si vazut. Mi l- aratat si mie ... ca Dani era tot in monitor.
Am vazut un punctulet ... rotund ... si fff mic. Era sacul embrionar. E prea mic sa se vada daca e ceva sau nu inauntru.
E cam mic pentru ceea ce declar eu ... adica UM 31 ianuarie.
Apoi a calculat si a vazut ca am 4 saptamani si 3 zile.
Endometrul este de 9 mm. Record pentru mine ... care aveam numai 4-5 mm.
Mi-a marit doza de utrogestan de la 4 pe zi la 6. Am inceput sarcina cu 65.5 kg. Mai merg la eco in 15 martie sa vedem inimioara samburelului.

Pana atunci ... scopionul din mine nu mai are rabdare, asa ca maine fac din nou un Beta HCG sa vad ca sarcina e evolutiva.
Nu stiu ce sa va mai spun ... sunt fericita ... se mira si dr. de noi ca am ramas, nu i-am spus de naturiste .. ca dr. astia nu prea cred in ele. I-am spus doar ca am fost la munte.
- AAAA! Da Invacante se fac copiii.
Abia cand mi-a zis DPN - 8 noiembrie - si i-am spus ca e chiar de ziua mea ... si-a pus un semn de intrebare daca nu a fost ceva premeditat.
(pentru aceasta faza imprumut de la Liana )

Va pupa fata pe toate, toate, toate.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Tabi,dureri,suna fff bineeeeeee.se implanteaza outul.Uauuuuuuuuuuuu ce ma bucur.Doamne da sa fie bine,tot zic si tot repet
Avalon,ne eu iti dau 4 pupici.
Liana
megbeng

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

moldoveancooo nu te mai da mare ca nici nu apucasi sa mi le trimiti..hoooooooooo.ca stiu..tu avusasi cele mai bune intentiii..da te intalnisi cu vecinu pe scara stii tu ala care..offffff..si i'ai zis de'atatea ori meyyy sa se lase
nu daaaaaaaaa nu mai zic nimik din casa

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

melutzica: eu am facut IAD in z13, azi sunt z 24. e posibil sa aiba loc implantarea asa tarziu???

Liana: ma, da tu crezi ca pe ala il atrageam cu tampoane??? Poate ceva vin rosu, dar nu cu tampoanele pe care ti la-m promis tie. Poate sa ma arda cu tigarea, ca nu i le dau

Mirona: Ne bucuram pentru tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

avaloane ( ma amuza nick-ul tau, era in suceava un magazin de muzica <AVALONE-MUSIC SHOP> )DE ASTA AM PARASIT EU VREO 4 LUNI FORUMUL, PREA MULTE POVESTI CARE MA DEMORALIZAU (pardon, am uitat caps lock-ul, nu tipam)..apoi m-am "regrupat" si am zis :"ok, unele fete raman, altele nu...daca o sa fie sa NU, o sa imi fac griji atunci" de aia sunt acum mai optimista, inca nu m-am reapucat de prestat(pt bebe), am analizele bune, deci nu am motive sa gandesc negativ ACUM..sigur, mai vorbim peste cateva luni pe tema asta ;) dar gandirea negativa nu e o solutie..si dupa cum ziceam mai sus, vorbeste stan-patitul

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Avalon,daca Lianutza vine aici,clar vin 2 si pleaca 3.Aici e aer curat, primavarica, nu tu stress,ce mai conditii optime pt bebe.Eu am ramas gravi, imediat dupa ce am venit aici in urma cu 3 ani si ceva.Asa ca

Mergi la inceput

Si eu am fost demoralizata vreo 6 luni dupa esecul ICSI, dar mi-am revenit (surprinzator de bine, ar zice unii) si iata ca acum astept vestea. O la la! Ce frumoasa e viata? Si a mea si-a ta! tra la la

Mergi la inceput

melutzica: daca nu-i cu ochisori acuma, vin si eu la tine, ma primesti? Nu stau mult, numai in ziua cu ovulatia! Ups, am uitat, eu trebuie sa o fac cu donator si acolo nu cred ca o sa gasesc vreunul. Lasa, tot la Giuesetiul meu iubit ma duc

Mergi la inceput