Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari-111

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Uite cum dau pe gat apa cu lamaie...
Abia astept sa vad ce TB voi avea maine dimineata. Naspa moment. Va trebui sa ma trezesc dimineata, desi nu trebuie sa merg la serviciu. Sper sa adorm repede dupa aia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

asi vreauu..

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Tabi,mai ai si alte simptome in afara de temp.bazala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Piccaflor, imi pare tare rau pt pisoiasul tau Stiu ce inseamna sa ai un animalut si sa-l iubesti ca pe ochii din cap... nu as suporta sa stiu ca sufera in vreun fel...

Megbeng, ai facut investigatii in legatura cu pierderea sarcinii? Ai aflat cauza? La ce dr. mergi acum?

Melutzica

Liana, deci pleci in vacanta in Austria! Bravo, sa te distrezi din plin si sa te gandesti si la noi!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

moldoveancooo maine o ai 37,3 iti spune moa ca stieeee!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Liana: vezi, intereseaza-te ce farmacii gasesti deschise la nopate, in caz ca nu ajunge containerul de la mine si cel de la Asi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

avalon, acum merg la dr diana secara, fosta chiroiu (municipal)..cauza a fost un defect genetic "de moment", nici macar nu s-a format embrion....treaba asta de regula nu se repeta la sarcinile urmatoare, asa ca sunt cu moralul suuuuuus

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

melutzica: acum cateva minute simteam o fierbinteala prin burtica, acum a trecut. Si cateodata asa, ca o durere surda pe dreapta (am avut folicul pe dreapta), dar ma gandesc ca poate am avut astea si inainte si nu-mi dadeam eu seama. Ce-o fi o fi, numai sa aiba ochi, nu-i asa???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Megbeng, se pare ca si la mine tot asa a fost... asta e super daca esti cu moralul sus! Tine-o tot asa! Eu, dupa apropae 2 ani nu pot sa mai zic ca e tot asa de sus, dar nici jos nu ma las!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Deci ati ridicat stacheta la moral, Avalon si Megbeng? Hai sa vedem cine trece peste acest nivel. Eu zic ca trec la aceasta cota. Voi ce ziceti de mine? Sunt optimista asa cum ar trebui?

(Bai, fato - vorbesc cu mine - mai taci odata din gura, ca ai plictisit lumea)

Mergi la inceput