acid folic

acid folic | Autor: maricicutz

Link direct la acest mesaj

buna
am si eu ointrebare...nu sunt graviduta (inca) dar doctorul mi-a dat s aiau acid folic cate una pe zi timp de trei luni...intrebarea mea era daca se ia in fiecare zi, si atunci cand esti la ciclu? si sotiorului meu i-a dat sa ia alte vitamine, cartilec, nu stiu daca se scrie cu c sau K...aste acum se iau? l-am intrebat si pe el dar fusese chemat la sala de nasteri si mi-a psus in fuga si pana mi-am scos eu ceva de scris el plecase si uitasem si eu..ma poate ajuta cineva? pupici

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

este chiar indicat sa incepi sa iei acid folic cu 3 luni inainte sa apara burtica si da, se ia in fiecare zi.

despre celalalt, sotului meu i-a fost recomandat pentru ca avea probleme - oligoastenospermie moderata

bafta la burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maricicutz spune:

multumesc pentru raspuns tia, le-am si cumparat azi..oricum sotiorului meu i-a iesit normospermie, dar tot trebuie sa ia ..ma rog, rau nu cred ca-i face..sper sa fie bine..pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daia28 spune:

buna! nu trebuie sa te ingrijorezi,si mie mi-a dat dr sa iau cate 1/zi pana raman gravida si chiar si dupa si daca se pote sa ia si sotul meu.insa acum le-am intrerupt pt ca m-am saturat de cate medicamente inghit.o sa le reiau.
te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrycalu spune:

Asa e,acidul folic se ia cu trei luni inainte de a ramane insarcinata si se ia si dupa.Eu am luat mult timp,bebe sa lasat asteptat.
30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Eu nu am stiut ca trebuie sa iau , mi-au spus cand aveam deja 5 sapt. ,si atunci pt. ca am pierdut sarcina si am fost la urgenta.Dar nu inteleg de ce sotii vostri trebuie sa ia si ei pastile.Au probleme sau de ce?Poate si sotul meu trebuie sa ia si noi nu stim.
Merci.

irlandeza

Mergi la inceput