tratamente pt. podoaba capilara

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Ange, primul pas este sa mergi la medic.
Caderea parului excesiva, are la baza foarte multe cauze.
Orice tratament ai face dupa ureche, se poate sa nu ti se potriveasca, ba mai mult, posibil sa aiba ceva efecte, dar nu trateaza cauza.
Iti spun asta, fiind stilista dar si pentru ca m-am confruntat cu aceeasi problema si eu.
Primul pas:
Analize de sange, din care sa reiasa o posibila lipsa de fier.
Aceasta este o cauza a caderii parului foarte des intalnita.
Apoi, poate fi o dereglare hormonala, sau o lipsa de vitamine.
Mai poate fi o eczema care nu o poti observa cu ochiul liber.
De aceea, dermatologul, iti va lua o proba din scuama si va smulge cateva fire de par cu penseta, punand un diagnostic la laborator.
Tot el va fi cel care, va alege o schema de tratament potrivita cauzei.
Aici, noi lucram in stransa legatura cu dermatologii, la care ne trimitem clientele cu astfel de probleme.
Orice tratament iti va prescrie, cu siguranta va contine un sampon fortifiant, pe baza de Aminexil, si o solutie pe baza de Minoxidil 2%.
Eu am folosit de ex., sampon Vichy sampon energising si Alopexy solutie.
Pentru mai multe detalii te stept si la Clubul coafezelor.
Succes!

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Cami ,reteta Flaviei am gasit-o si eu intr-o revista,dar zici ca la voi nu se gaseste ulei de ricin.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

MASCA CU GALBENUS DE OU+ULEI DE MASLINE. Se maseasaza radacina parului cu aceasta masca si se lasa sa actioneze o ora, dupa care sespala cu sampon si se clateste cu apa+OTET DE MERE.

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Eu am facut tot ce scrieti voi aici si degeaba, incepusem sa caut magazinele care comercializeaza peruci dar..norocul a facut ca cineva sa-mi recomande Complexul pt. par, piele si unghii de la Nutrilite si dupa un tratament de 3 luni (180 de pastile) nu numai ca nu-mi mai cade parul dar a crescut si mai mult si s-a si ondulat putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Uutza spune:

Georgiana, ai putea transcrie aici continutul pastilelor respective?

Mergi la inceput

Descriere
Alături de ARTISTRY și SATINIQUE - produsele care vă ajută să vă mențineți aspectul exterior plăcut #8211; cu noul produs Concentrat vegetal pentru păr piele și unghii din gama NUTRILITE puteți contribui la sănătatea părului epidermei și a unghiilor din interior.
Produsul este un amestec exclusiv de ingrediente naturale, creat pentru a contribui la sănătatea părului, epidermei și a unghiilor. Studiile științifice au indicat faptul că nutrienții pe care și furnizează acest produs au un rol important in promovarea sănătății părului, epidermei și a unghiilor.

Caracteristici
Complexul vegetal pentru păr, piele și unghii NUTRILITE conține:
Vitamina C #8211; factor important în sinteza colagenului, care contribuie la menținerea unui nivel corespunzător de hidratare a epidermei.

Biotina #8211; vitamină de tip B, care împiedică unghiile să devină casante, menține sănătatea părului și condiționează pielea.
Cisteina #8211; amino acid care acționează ca și antioxidant, contribuie la sinteza proteinelor și regenerarea celulară. Factor important în sinteza keratinei, proteină esențială din structura părului, unghiilor și a pielii.

Colagen #8211; constituent major al pielii și membranelor. Component structural care menține fermitatea, tonusul pielii, împiedicând apariția ridurilor.

Glicina #8211; aminoacid care acționează împreună cu colagenul și promovarea bunei hidratări a epidermei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau2toma spune:

Fii atenta !Eu am o prietena care atunci cand i-a cazut aproape tot parul din cap avea 75 de ani .Nu mint cu absolut nimic .Am vazut-o la mine la florarie cheala .A incercat saraca toate tratamentele pe care dermatologii i le-a dat si nici una nu si-a facut efectul .A fost la coafor la o prietena de-a ei sa-i propuna o peruca , iar aceasta cand a vazut-o i-a sugerat sa incerce urmatorul tratament : o sticluta de ulei de ricin , jumatate de sticluta de vit A amestecate inpreuna facut masaj pe pielea capului de 2 ori pr zi ,si sa se frece tot pe pielea capului cu usturoi decojit cu mana ca sa nu se oxideze si sa-i diminueze din proprietati .Mi-a mai zis ca baie pe cap facea de 2 ori pe sapt si statea acoperita pe cap cu un batic cat a durat tratamentul ,adica 3 luni de zile .Nu vreau sa-ti spun cam dupa 4 ,5 luni dupa inceperea tratamentului ca incepuse sa-i creasca parul ,iar dupa un an a inceput sa se duca la coafor sa-i intoarca parul si sa se vopseasca .Sa stii ca nu exagerez cu nimic si merita incercat .Si eu am incercat acest tratament ,adevarat n-am putut mai mult de o luna dar a dat rezultate frumoase .Am un par sanatos cu toate ca ma vopsesc blonda frecvent ,iar coafezele se mira ce par frumos pot sa am .Ai putea sa incerci si tu acest tratament naturist si o sa vezi ca rezultatele vor aparea in cel mai scurt timp .

Mergi la inceput

clau2toma la mine nu a mers plus ca am mirosit a usturoi aproape 6 luni dupa ce am incetat tratamentul cu usturoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Ange, eu nu stiu tratamente, dar stiu ca :

- intotdeauna primavara parul femeilor cade mult mai mult decat in orice alt anotimp. Exact ca la animale, care primavara naparlesc.

- este normala caderea unei medii de 80 de fire de par pe zi. Daca parul este lung, aceasta cantitate are un aspect remarcabil, dar trebuie sa-ti repeti ca e normal. Atunci cand parul e scurt nici nu se observa.

- si eu te sfatuiesc sa mergi la medic daca intr-adevar gasesti ca pierzi par exagerat de mult. Caderea parului este efectul a ceeace se intampla in corpul nostru, si nu e o cauza. Cel mai probabil ai vreo lipsa de vitamine, nu asimilezi cum trebuie anumite substante, etc.

- te pup

Sofie :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Uleiul de masline si galbenusul e impotriva caderii parului sau a matretii?

Eu ma lupt cu ambele si vreau sa incep un tratament naturist ,dar nu stiu nici unul sigur,o reteta completa

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Mergi la inceput