tratamente pt. podoaba capilara

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Ira,nu stiu cate fire-mi cad pe zi,nu le-am contabilizat
-mi-emi cade parul de cand ma stiu dar acum parca e ceva de speriat
nu cred ca e vorba de primavara.care primavara ca nici nu a venit!?
si la medic unde sa merg?cunosti tu vre-un medic care m-ar baga in seama pt. problema asta?! ma indoiescUna peste alta: hai!

fetele,multumesc mult!
chiar am notat cateva tratamente interesante
deocamdata am inceput un tratament cu "nutricap" (vitamine,sampon si balsam).Se zice ca "merge" dar tratamentul e de durata.Abia peste 3 luni va pot spune daca a facut minuni sau nu.
Sa auzim de bine

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Cami, chiar daca primavara nu se simte p-afara, corpul tau o simte. Primavara ne cade parul, facem astenii, ne lipsesc multivitamine din corp din cauza iernii, suntem mai apatici, mai obositi, etc.

80 de fire pe zi, atunci cand ai par lung, arata cam ca 2 pumni de par. Arata groaznic, dar e normal.

Eu daca as fi in locul tau m-as duce la medicul de familie si i-as spune ca imi cade par in cantitati industriale (ca la astia trebuie sa exagerezi ca sa aiba vreo reactie) , si el te va trimite sigur sa-ti faci analize de sange. Eu am unul pe Decelles, si mai primeste clienti, dar e in Mtl.

Eu ce-am mai observat ca merge bine la parul si la unghiile mele....este varza, care are enom de mult calciu. Iti faci o salata de varza cu otet pe zi, pe langa fripturica, si o sa vezi diferenta.

Sofie :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Tocmai am venit la plafar,mi-am luat un Sampon Q 10 cu extracte naturale si un Balsam pentru par cu ulei de catina,germeni de grau ,miere si vit B5.
Le=a folosit cineva?
Nu stiam ce sa iau,astea mi le-a recomandat doamna de acolo.
Mie imi cade parul si fac matreata.

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

si eu aveam probleme cu parul din cauza lipsei de calciu si a vopselelor si a decolorarilor repetate.in primul rand trebuie vazut daca aceasta cadere a parului nu are o cauza interna.spre exemplu,in cazul meu parul cadea in perioada examenelor sau in perioadele stresante.asta de intimpla acum aproximativ 4 ani.de atunci nu am mai avut probleme si creste f. frumos, s-a ondulat putin si este f. sanatos.am luat si un program intern si folosesc un sampon si un tratament pe baza de aloe. cred ca se gasesc in toate tarile daca gasesti un distribuitor.tot de la ei folosesc si crema de noapte, de zi(o crema care este capabila sa hidrateze pana si o frunza de trandafir uscata si casanta), pasta de dinti(albeste super).dar revenind la par, nu am gasit ceva mai eficient decat acest sampon.

Mergi la inceput