Bebelusi de iulie-august 2005 (73)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by geaninaelena

Va rog sa imi spuneti si mie cum ati introdus outul la bebe!!! eu ieri i-am dat lui Mihai un sfert de galbenus...sa-i dau in continuare pana ajung la unul intreg asa cum a facut Simona?
Va rog raspundeti...ca ne apropiem de masa de legume si nu stiu ce sa ii dau!!!

Gia si bebe Mihai
Poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/liviu_bell/my_photos

Geanina, si eu tot ca Simona am facut cu outul. Acum, nu stiu daca asa e cel mai bine, darAsa ne-a sfatuit doctora.

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Eu de la inceput am introdus oul la 2 mese pe saptamana. Prima data un sfert, a doua oara jumate, iar din a doua saptamana cate 1 galbenus o data, deci 2 pe saptamana. Pofta mare!

Pupici,
Cati si Alexia (24.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

DECI FETELOR DACA IAU UN PATUT PLIANT MARE E BUN SI PE POST DE TARC?
EU NU PRICEP CE AU ASTEA PE FUND. E LA FEL DE TARE FUNDUL CA LA TARC?
SI TARCUL SE POATE TRANSPORTA IN PORTBAGAJ LA MASINA?

http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos

dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

delia,
patul pliant are o salteluta f tare si subtire (cam 1cm) ca la tarcuri. cel putin asa are al meu care are doar un nivel (cel de jos) si are 120x60cm. posibil ca cele cu 2 nivele sa aiba salteluta mai groasa, nu stiu. si mie sincer mi se pare si mai solid patul pliant decat tarcul simplu. pt ca are fundul mai solid decat la tarcurile simple. eu am o prietena care are un tarc de la Cam si dupa 1 luna a inceput sa i se cam desire plasa...poate a fost doar un caz special.

pe de alta parte tarcurile au forme mai deosebite si sunt dimensiuni mai mari si sunt si cu manere de care se agata copilul. dar salteaua lor se pliaza doar in doua (din ce am vazut eu) si ocupa spatiu cam mare in portbagaj.

amandoua au picioare cam la 10cm de podea.

tu decizi pt ce ai nevoie si ce spatiu ai disponibil in casa. dar daca vrei sa iei bebe in concedii pana la 3 ani eventual si in avion eu zic sa iei pat pliant pt ca are si husa si se pliaza ca si cortul si e mult mai mic ca si bagaj.

simona, poti sa-i pui un cearceaf cu elastic ca sa nu traga de el, si dedesubt o paturica daca vrei. dar eu zic ca nu e nevoie, sa lasi salteaua tare cum e ea ca sa se miste in voie.

mamica de maria, 7 luni

Mergi la inceput

eu am inceput azi serviciul.
noroc ca am avut mult de lucru si nu am avut timp prea mult sa ma gandesc cat mi-e de dor de aia mica...dar abia astept s-o vad diseara si s-o pupacesc peste tot.

mamica de maria, 7 luni

Mergi la inceput

anis,
eu noaptea o imbrac in body cu totul (cu maneci lungi si pantaloni cu botosei). si la inceputul noptii o invelesc si cu o paturica subtire din bumbac. dar apoi se dezveleste ca face ture-ture prin pat. si noaptea am cam 23-24 grade.

mai multe date: nastere naturala, 3.750gr, 51.5cm, apgar 9/10
date recente n-am ca abia in wk ma duc la controlul de 7 luni.

eu latura din fata a patului o am fara aparatoare pt ca culiseaza. si uneori noaptea sau ziua isi baga picioarele mult pe-acolo si nu si le mai poate scoate si incepe sa planga. tre sa ma duc sa i le scot eu. ai vostri fac asa?

mamica de maria, 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Noi am fost afara...am stat la soare si am urmarit o fetita de 1 an si 7 luni cum facea cu mami ei om de zapada.Si ma gandeam..ca, la anul, asta vom face si noi

Apropo cu imbracatul, am 25 de grade acum in casa, caloriferele vreo 2 oprite...am imbracat-o pe Ingrid cu tricou maneca scurta si pantaloni scurti ...e vara..dar asa nu se mai poate.Noi nu avem centrala..nici n-as avea nevoie..dau astia la caldura de ma innebunesc..asa e in fiecare an..de ani de zile.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

am venit cu fatza cazuta de la gradi....caz de rubeola in grupa Iuliei!

e problema ca m-am dus cu Paula in portbebe! mooor!.... acu stau cu frica in spate! ce sa ma fac?? Ana ce-o fi facand? Brianamica ce faci???

v-am facut si eu acest [size=4]martisor virtual[/size=4]...cu atata drag! cum "puii mei" schimb denumirea link-ului?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/daniela_muresan/album?.dir=402a&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/daniela_muresan/my_photos

ziceau ca e perioada de incubatie de 12-14 zile??? asa mult tre sa stau cu morcovul?????offff...

Gia, eu i-am dat out treptat ... asa chiar la mg n-am nimerit dar un sfert, juma apoi unul intreg!

Anis, aseara mi-am amintit ... cand o culcam pe Paula... doarme in pijama normala, cu laba piciorului la " aerisit" .

Dede, azi m-am uitat la pozele PUIUTZEI Medeea... e deosebita cum iti spuneam mai inainte! nici Iulia nu a AVUT PAR.. SI ACUM ARE DOUA PENSULE IN LOC DE CODITZE! SI CE... tot o faci manechin!

Ema.nu.ella, cred ca ti-e greu sa fii departe de puiul tau...

Simona, IA TRENUL AVIONUL, CE VREI SI HAI LA MINE ! ca stii.. umarul tre sa ti-l ud...

IN CONTINUARE MA ROG LA DUMNEZEU SA NU FI CONTACTAT BOALA ASTA MICA!
VA LAS CA SUNT O GRAMADA DE NERVI...CUM AR PUTEA FI FERITI MICUTII NOSTRI DE ATATEA ....

ELLA SI PRINTESELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Ella, partenera mea de limbarita , felicitari pt fetita manechina, era si cazul, atata am admirat-o cand eram cu burtica
CAt despre rujeola, cam nasol, cred ca eu n-as mai las-o la gradi pe Iulia o vreme, oricum fata cu rujeola nu o sa vina..acum ramane de vazut cati au luat deja boala.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Ella-mersic de martisor,frumoasa urare.Uite da quote la mes meu si ai sa vezi ca ti l-am facut eu SI poti sa iti editezi mes ca sa te dumiresti
martisor virtual

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput