Bebelusi de iulie-august 2005 (73)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Emmaaimee, multumesc... sunt asa terminata ca tre sa caut sa fac diferenta intre rujeola si rubeola, le stiam asa de bine!!!
Anis, rubeola e! ma duc azi dupa fii-mea la gradi, mamica fericita, cu casa curata si mancarea gata si POC! mami! zice Iulia uite ce bube am pe spate! ma uit si nu vad nimik! ma cred chioara si mai pun vreo trei mame plus educatoarea sa se uite! nimik! copii deja .. se simt cu bubitze! sa zicem ca nu au autosugestie!

offf... ma duc sa citesc " Talismanul"

Pupici!
si sa aveti parte de o noapte plina de " martishoaare"!

Ella 2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

sper sa nu fie decat o alarma falsa,Ella.ca si in cazul Anei a Brianei
mai daca e vb de limbarnita credca eu si cu Simona suntem campioane

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Ella, tin pumnii sa nu faca Iulia rubeola.

Am stat azi cu fata vreo 2 ore afara, e frig la noi, dar pur si simplu nu mai pot sa o tin in casa. E turbata, cred ca incep la modul serios probleme cu dintii. N-a inchis un ochi cat am stat pe-afara, dar macar ne-a trecut mai usor timpul.
Azi am primit noul cantar si spre stupoarea mea n-am slabit nici macar 1 kg, imi vine sa mor de disperare. E drept ca in ultimul timp am trait cu ciocolata, dar era neaaagra.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Dragi mamici sper ca ati rpimit multe martisoare si flori ! Am ajuns si eu azi mai devreme adica la ora 20, asta pt ca e 1 martie. Am in continuare mult de lucru dar sper ca in 2 saptamini am sa fiu cu treaba la zi si atunci la ora 18 voi "sparge usa" de la birou.
In primul rind multumesc Diana pt articolul despre astm bronsic. norocul meu a fost ca adresa de e-mail de pe yahoo o folosesc si la servici asa ca am citit la birou si am in cap o groaza de intrebari. Imi fac griji acum pt ca nu stiam detalii despre boala. Sper sa nu faca crize de astm dar teoretic tb sa fiu pregatita pt orice.
Acum David e bine. a terminat si tratamentul ce a durat 2 saptamini. Azi a fost la control si pt ca a fost ok i s-a facut si vaccinul de 6 luni. Medicul a spus ca a trecut pericolul unei crize de astm si ca pot sa ies cu el afara la plimbare. Simbata abea astept sa ma plimb cu David. Incep acum sa citesc ce s-a mai scris caci am de recuperat nu gluma !

Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Fetele azi am fost la magazin si l-am pus pe Aidan in locul acela special de copii in carutul de cumparaturi, ce i-a mai placut!!!
Cred ca s-a saturat saracul sa tot stea in scaunul lui, cand l-am pus inapoi in el a inceput sa maraie :)
De acum acolo o sa il pun....sa fi vazut cum radea si ce fericit era el acolo.

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Offf am atita de lucru si un dead-line bine stabilit ca nu pot sa imi iau nici un liber timp de 2 saptamini. Dar dupa aceea imi iau liber citeva zile pt a face investigatii in privinta bolii lui David. Bebele meu e haios tare. Ride foarte mult, mai nou se joaca cu minutele daca nu sunt atenta imi baga mainile in ochi, in nas pe unde e el curios. De mincat maninca bine. Noaptea bea CEAI! Exceptie a facut in aceasta seara cind i-am dat laptic pt ca azi n-a mai mincat asa bine, poate din cauza vaccinului facut de dimineata, iar acum i se facuse tare foame. Adineauri a terminat o sticla de 250 ml de laptic si se joaca cu picioarele. Se inconvoaie ca un mic contorsionist asa ca puiul lui Albinutza daca va aduceti aminte de pozele lui Luca. AA eu nu te-am uitat. Astept sa fie frumos afara sa ne intilnim in parc cu baietii nostrii. Inchei aici, ma duc sa imi adorm puiul caci n-a adormit nici acum si e tirziu pt el. Daca nu mai reusesc sa intru pe forum recuperez simbata si mai vorbim atunci. Multumesc inca o data Dianei si Deliei pt informatiile date !

Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia2000 spune:

Multa sanatate bb-lor bolnaviori, sa se bucure de primavara!
Si multa putere mamicilor care au grija de ei!

Chiar cand ma laudam ca nu plange cu mine in pat, mi-a facut saracuta un scandal azi-noapte! Cu chiu cu vai s-a potolit, iar D2 inca tot nu si-a facut aparitia. Funduletul ii este tot iritat, chit ca nu ar fi avut de ce. Sper sa trecem cat mai repede peste asta.
Azi i-am dat branza facuta din iaurt si lamaie si i-a plaut teribil (impreuna cu nectarina). Este mult mai dulce si cu gust de lapte decat cea clasica, pe care mi-a cam refuzat-o. Bine ca mi-am facut curaj sa mai fac o data, sa fac fata fericita.

Lia & Gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Fetele e 3 dimineata, se trezeste cred ca din ora in ora..n-am dormit deloc pana acum...sunt franta.O vrea doar pe mami...o doare de la dinti..pana la urma cred ca ii dau un novocalmin..pana nu mi se face rau de la oboseala...
Saracutzul puiul meu.....de ce ? am avut colici urati, credeam ca scapam cu dintii..da vad ca nu e nici o sansa....off

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Ella daca e rubeola, nu rujeola stai linistita ca asta e o boala usoara chiar daca face la varsta asta. Nu e cu complicatii. Doar daca faci in sarcina paote da probleme la bebe.

http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos

dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!
Anis, imi pare tare rau ca va chinuiti asa. Stiu ca nu te consoleaza, dar mai suntem mamici in situatii nasoale. Nu poti sa faci cumva sa o lasi ziua cu altcineva, macar 2-3 ore sa te mai odihnesti si tu? Multa putere iti doresc, pur si simplu nu-mi inchipui cum rezisti.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput