Bebelusi de iulie-august 2005 (73)
Raspunsuri - Pagina 10
emaaimee spune:
Mai Diana si anis sunteti cu flori pt toata lumea
La multi ani pt azi si fetitzelor si dam si noi tuturor!
de fetita cu fundita
Uite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
caterina71 spune:
Flori si pupici pentru toate mamicile, dar si pentru bebelushele frumoase!
Sorry baietei, dar pe voi va uram de ziua tatilor, asa ca mai aveti putina rabdare!
Pupici,
Cati si Alexia (24.07.2005)
anis spune:
Asa..noi am dormit tare prost azi noaptea..s-a sculat plangand de durere, semn ca dintele cu nr 6 , e si el pe drum...fir-ar sa fie...numai ca nu imi dau seama care e...asa ca astept.Din ce pot sa vad D5 a spart gingia deja, mai are de sapat...sunta sa ametita de dintiti astia..si diaree..off
Ma tot gandesc sper ca mai incolo, cand o sa inceapa la voi dintii...noi sa luam pauza si sa dormim si sa va ascultam pe voi cum va plangeti sadica nu? Nu,glumeam..ar fi bine ca la toti bebelusii sa le aisa dintii fara dureri.
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
caterina71 spune:
La Multe Luni! pentru toti bebeii aniversati in ultima saptamana, dar si pentru cei care acu' in februarie nu au avut zilele in calendar. Sa fiti sanatosi, sa cresteti frumos, sa papati, sa cantati, sa mergeti de-a busilea si-n picioruse!
Pupici,
emaaimee spune:
anis-felicitari pt tataCu tzatzi dureaza cel putin 2 sapt sa nu mai adoarma la ea.Plus ca si noaptea trebuie la fel.Noi deja vad ca avem doar 3 treziri noaptea de cand ma chinui sa nu o pun adormita si noaptea in patut.Asta de vreo cateva zile.Doamne ajuta.Seara imi adoarme de ceva vreme fara san,trebuie separat suptul de nani cumva:noi avem de pus si sacul de dormit dupa supt.Inainte o puneam in el si ii dadeam sa suga si greseam.Se poate sa o schimbi de nani dupa supt.La noi asa merge si pupici multi pe capusor cand o pun in pat si daca plangea la fel.Ma intorceam imediat la ea si o pupam iar.Nu a mai mers deloc faza cu controlled crying.Mergea pe la 5 luni.
Kissing to sleep
Kiss your baby to sleep. This is especially good for anxious babies
Give your baby a kiss goodnight and then move away a little, but return almost immediately for another kiss, move away again and then back again for another kiss. Imagine you are on a piece of elastic
Stay in the room, walking back and forth until your baby is asleep. Do not pick him up or offer him a feed. Just the kisses
It may take a lot of kisses
It will take a lot of time
Invest in a warm dressing gown as you will have to repeat the kissing when he wakes in the night.
Uite linkul iar pt sunt mai multe abordari acolo eu am copiat doar cea cu :http://www.babyworld.co.uk/information/baby/sleeping/sleep_training.asp
de fetita cu fundita
Uite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
caterina71 spune:
UUUfffffffffffffff, mititica Ingrid! Cred ca si ea e foarte obosita, ca nu prea poate dormi. De tine, ce sa mai zic. Incearca sa rupi si tu cate 1 ora de somn cand vine sotul tau acasa. Lasa-i sa se joace singuri si odihneste-te putin. Pupici pe obrajorii ingerasului, ca sa treaca durerile!
Pupici,
Ella2000 spune:
de martisor: un gand bun si va doresc sa aveti numai primavara in suflet!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/daniela_muresan/album?.dir=402a&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/daniela_muresan/my_photos
cu drag ,
Ella si printesele
ancutzathree spune:
multzumiriEMMAAIMIE ptr link,sa shtii ca am sa incerc ,tot mai usor e si mai placut decat sa stau cu 9 kile atarnate de mine, pana adoarme
anca @ alex.bb
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex
Poze
pavel stratan
emaaimee spune:
anis-si rutina si peste zi la nani si seara la nani.Totul sa fie la fel in aceesi ordine, nu le place schimbarea.Noi la nani ne schimbam inainte(seara si ziua) si cand o schimb si nu trebuie sa doarma cascaObisnuinta
Dede-dedesubt avem tot ce se putea pune sa fie mai moale(paturi,etc),e de vreo 3 degete inaltime
mitub-Cristina a luat f bine luna astace ai schimbat?ca imi amintesc ca luase 300 data trecuta.Si noi tot pe acolo ne invartim pe luna si vreau sa ma inspir de la voi
Simona-poti incerca sa ii dai Vigantoletten 1000.Sunt pastilute care se dizolva cu un pic de lichid,se umfla si le dai la bb.Noua ne-a zis pediatra sa luam din asta de cand incepem cu solidele.Bibi ii ziceam eu fetei mele,nu LauraNu te supara pe Mario ca vin toate la timpul lor.Sa vezi cum o sa fugim dupa ei.Multumim de complimente.
Mona- pontul cu salteluta.Sper sa nu avem nevoie sa il folosim.Vad ca acum daca o uit in pat cu mine nu mai doarme asa bine.Si nu o mai uit
acusor-mersic de aprecieri si tieSi mie imi zic rudele ca seamana mult acum Oana cu mine,mai ales ca tot compara pozele noastre si ei ca suntem leitBine ca a inceput sa pape si Teo
de fetita cu fundita
Uite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
emaaimee spune:
ancutza-imi dai miel de paste Dai nasica?Dai?
de fetita cu fundita
Uite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII