Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (60)
Raspunsuri - Pagina 3
irina81 spune:
Buna fetelor!Am revenit si eu!
In primul rand pentru cei care implinesc 6 lunite: Luca-Ioan, Simon Andrei, Mara Karina, Robert Daniel, Ioana Alexandra, Florin Alexandru, Bianca Ioana,dar si pentru cei care mai adauga o lunita: Vlad Cristian, Jessica Priscilla, Radu, Andrei, Sara Maria, Arzu-Ege, Gabita, Matei-Alexandru, Razvan
Noi am mancat ieri pentru prima data para cruda si pirsica din bocanas-i-a placut foarte mult,se certa cu mine ca sa-i mai dau.
Azi,i-am facut iaurt de casa si i-am dat 2 linguri amestecate cu cereale de la Nestle(porumb,orez si tapioca).Era cineva interesata de reteta.O sa o scriu pe prima pagina.
Sunt bucuroasa ca a acceptat supa dupa ce nici nu vroia "s-o vada".L-am pacalit amestecand piureul cu branza proaspata(am crescut treptat cantitatea de piure adaugat in branza ,pana cand au predominat legumele).
Cu diversificarea asta parca nu mai am rabdare(oricum ma caracterizeaza in tot ce fac) si imi vine sa-i dau o gramada de chestii.
El papa asa-ora 7-san,ora 10- masa de fructe cu cereale,ora 14-supa,ora 17-san(o sa incep cu iaurtul),ora 21-san.Nu avem o regula-ii dau san de mai multe ori intre mese.El nu prea bea apa sau ceai.Bebelusii vostri beau? Stiam ca o data cu diversificarea creste si nevoia de apa.
Am citit un capitol si nu am raspuns pe parcurs cum citeam si am uitat tot.
Anya,felicitari pentru dintisor!Ce norocoase sunteti.Ca de obicei,"barbatii"sunt mai fricosi si suparta mai greu durerea.
Biumil,ma bucur ca au inceput sa se vada rezultatele la par.Si mie imi prieste.Se pare ca am o preferinta pentru caile mai grele.Ieri mi-am luat pliculete cu argila pentru fata de la Aslavital.Sunt super,dar se aplica greu si trebuie sa stai 30 minute sa se usuce.Cica ar fi eficiente.
Va si daca imi mai amintesc ceva mai revin!
Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)
Poze
simodina spune:
LiaMiaam folosit smantana 15% de la Brenac, Prodlacta si Campina. Eu evit Danone.
Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)
nanadana spune:
deci sa incepem
Dorulet eu ii dau "gallia anti-regurgitations" si sint foarte multumita de el ,cred ca o sa continu tot cu gallia in continuare
Codruta,Vera eu am ezitat cu babycook-ul din cauza borcanaselor ,dar Codruta Petra este mare deja ea trebuie sa pape bucatele in curand
Carmi imi pare bine ca Fabian este bine,acuma ai grija de tine si insatosire cit mai rapida
Anya felicitari pt dintisor
Daniela dar la mine este si mai si sa iti spun eu , eu am doua pediatre (ca la nebuni )si una mi_a zis sa incep diversificarea la 6 luni ,alta cind m_am dus la controlul de patru luni mi_a zis ca trebuie sa incep diversificarea ,deci in final eu am inceput asa lejer
Nicole ce bine zici piept de pui cu lingurita ,sa ma fi vazut pe mine morcov cu aschi de la suportul de inpins in mixer
poze
irina81 spune:
Eu nu am reusit sa vad filmuletele.Nu merge la mine,nu tiu de ce.
Am vazut insa pozele de la nunti. Vreau si eu sa pun(fara modestie si ale noastre sunt super pentru ca sunt facute la mare,o sa vedeti voi ),dar sunt scanate la rezolutie prea mare si nu le incarca.Pot face altceva in afara de a le scana din nou la rezolutie mai mica?
Dani,cu diversificarea fa asa cum iti spune tie instinctul matern.Daca el da semne ca se satura poti sa mai stai pana la 5 luni(parerea mea).Noi am inceput insa de la 4 luni cu fructele pt ca trebuia sa-i inlocuiesc masa de la ora 11 ca sa merg la facultate.
Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)
Poze
simonique spune:
b_irina_c, Irina81, saru-mana pt raspunsuri
Simonique si bb Mario (22 august 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonique22/my_photos
dani_flor spune:
quote:
Originally posted by nanadana
eu am doua pediatre (ca la nebuni )si una mi_a zis sa incep diversificarea la 6 luni ,alta cind m_am dus la controlul de patru luni mi_a zis ca trebuie sa incep diversificarea ,deci in final eu am inceput asa lejer
Io' nu stiu ce le-o fi asa greu sa fie unitari in pareri. . Tu la cit exact ai inceput? Vad ca Antoine este cu 7 zile numai, mai mare decit Maria. As incepe si eu incet incet, cu supica.
Ma gindesc ca poate papa f mult laptic, de aia a si luat in greutate asa mult (ultimele 3 saptamini a luat 510g)
Mie Mariutza mi se pare cam bursunica la 7380 si 64,5 cm.
Fetelor care dati laptic praf, mai papa cineva ca noi zilnic 5x7 masuri (5x230ml), mai putin ce ramine in bibe, max 60-70ml / zi?
Dr. a zis ca mda... e cam mult dar nu a zis daca trebuie sa fac ceva... Si ma gindeam ca la cantitatea asta de lapte, mai bine un bibe in minus inlocuit cu unul de supica ?!
Stau ca pe ghimpi si nu stiu ce decizie sa iau.
Cind ma gindesc ca pe Ioana am diversificat-o pina la 3 luni fara sa imi fac 1000 de probleme ... Dar deh, acuma trend-urile astea noi impreuna cu blamarea vechilor reguli te scot de pe orbita .
irina81, mi-au intrat si instinctele in ceata . Asteptam pozicile cu miresuca la mare. Cu scanatul nu te pot ajuta, si al meu e de o prostie crasa, imi scoate poze de zeci de megi, daca chiar vreau sa vad ceva in ele
Carmen, bravo pentru semnatura
Daniela, mami de Ioana(24.10.1999) si Maria(17.10.2005)
Anya20 spune:
kid - distractie placuta la botez. Cica se mai indreapta vremea spre sfarsitul saptamanii.
Vero- sunt 2 semne care arata ca bbii nu se satura cu laptele de mama:
- cresc putin in greutate (orientativ - sub 500g/luna, in primele 6 luni)
sau
- nu fac suficient pipi (urini concentrate si puternic mirositoare).
Cu somnul nu are nici o treaba .
Oricum la voi nu e cazul. E clar bb ca se satura.
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
ege spune:
buna seara!
am cam tras chiulul si nu aqm recuperat din urma.
la multi ani celor care implinesc inca o luna si multumim si noi pt.urari.maine serbam si noi ziua lui ege.
azi am fost si ne-am depus actele pt.pasaport.o trec si pe ege in pasaportul meu si pt.asta a trebuit sa faca sotul o imputernicire la notariat.i-a facut sotul poza lui ege.
la sf.sapt cunun si imi caut niste ghetutze mai elegante si nu-mi gasesc.eu nu pot sa umblu pe tocuri si tot ce gasesc in oras au toc mare.
ce vorbeati de baby expo?vrem si noi sa venim in buc.voi va intalniti pe 17?cum e acolo,e cu intrare?unde e sala polivalenta??
simonique,de la ce dr.cumparai infanrixul?
off abia astept sa vina primavara asta(maine).azi a fost asa urat afara!!!
ioana,mi-a placut f.mult camera mirunei?la cat a ajuns mobila?daca nu-i cu suparare
ege si arzu ege (30.09.2005)
http://up.photos.yahoo.com/ed/fisun_regep/my_photos_handler
Ioana75 spune:
ege, e intrarea libera la expozitie. Mobila a fost 15,6 mil, e din pal, cu canturi simple. Designeru' am fost eu.
Bianca, da, am dat comanda la o firma de intermediari din Prosper. Noi inca n-am gasit o firma care sa aiba propriul atelier, deci sa nu se mai adauge un rind de comisioane. Iti dai seama daca cei care fac mobila de comanda au atelierul lor intrebindu-i daca poti sa vizitezi atelierul. Sau sa ceri numarul cuiva de la atelier. Noua nu ni l-a dat nimeni, ca sa nu sarim peste ei si sa mergem direct la sursa.
Am dat fetii azi curcan cu porumb. Nu prea i-a placut. Adevarul e ca eu n-ash fi pus gura pe mincarea aia. Asa a fost si cu puiul, in prima zi nu i-a placut, dar in a 3-a zi a mincat jumatate de borcanel.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
dani_flor spune:
Vizionat si noi pozele Mirunei si camera
Am vazut covorasul!!! Suuuuper fain! Cit sunt dalele? 30x30?
In WE asta planific si eu program de aruncat bani . Si o sa ma mobilizez sa fac si poze. sa vad daca imi iese.
Daniela, mami de Ioana(24.10.1999) si Maria(17.10.2005)