Cosmetice Faberlic
Sper ca mesajul meu sa nu fie considerat reclama, pt ca nu asta intentionez.
De curand, au intrat pe piata cosmeticele Faberlic. Inainte de a comanda cateva produse care mi-au facut cu ochiul (cum ar fi, de ex, pudrele, gelul de dus cu aroma de tiramisu, mascara), as vrea sa va intreb daca ati folosit produsele firmei respective, cum vi se par ? Merita investitia sau mai bine raman la cele pe care le folosesc de obicei ? Intreb ca sa nu am surprize de genul alergiilor, cum s-a mai intamplat, curioasa fiind sa testez produse ale unor firme noi.
Raza de soare, curand sotie de pui alintat
Sunt un om, care
cunoscand necazul,
pretuieste fericirea,
iertarea,
iubirea...
Foto
Raspunsuri
Raza de soare spune:
Chiar nu cunoaste nimeni aceste produse ? 
Raza de soare, curand sotie de pui alintat
Sunt un om, care
cunoscand necazul,
pretuieste fericirea,
iertarea,
iubirea...
Foto
pepenash spune:
Personal nu am folosit, dar pe un alt forum de fete am citit comentarii pozitive la adresa lor. Cred ca ai putea comanda, pentru inceput, gelul de dus si, daca tolerezi componentele, sa treci la creme, produse pentru machiaj, etc. Si mie imi place cum suna aroma tiramisu...![]()
catalynaa spune:
Eu n-am folosit decat oja shi am fost super multumita de ea..nici n-a fost scumpa 60.000
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by pepenash
Si mie imi place cum suna aroma tiramisu...
Revin cu noutati. Si mie mi-a placut aroma! Dar atat!!!
Eram ca un rac fiert! Si cu pielea aspra, desi nu scrie nicaieri k ar avea vreun efect de exfoliere. Nu mai am curaj sa folosesc si celelalte produse comandate. Doamne fereste, poate raman cheala!

AMR 23 de zile pana la nunta
Foto
turtita fermecata spune:
Eu am folosit gelul termo- nustiu cum si crema anticelulita(RA4 si RA1 parca, in codificarea lor). N-am facut alergie, ca efect anticelulitic au fost in regula, dar e drept ca pielea a ramas mai aspra, desi scria pe prospect ca tre sa fie matasoasa...
ginutza2002 spune:
Salutare fetelor!
Eu personal am folosit un ruj de la ei si am avut "placuta surpriza" sa ma pomnesc cu buzele arse de ziceai ca am stat in desert o zi fara apa!!!
Iar rimelul cand m-am dat cu el am avut impresia ca mi se lipesc genele!!!
Nu recomand la nimeni aceste produse!!
Miresica de 24 septembrie 2006
'Ubita si 'Ubitu'
Ce nu te doboara, te intareste!
Ubi spune:
Eu personal, am folosit gelul abraziv de curatare a fetei. La inceput mi s-a parut excelent, dar cand tubul era pe la mijloc a inceput sa miroasa tare urat. L-am aruncat in final.
Asta e singura mea experienta cu Faberlic.
www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/
nadyana spune:
Am vazut si eu intimplator ieri o reclama intr-o revista mai veche la hidratantul de la ei si mai ca eram tentata sa incerc.Desi folosesc o crema hidratanta de care sunt ffff.multumita,stiti cum e atunci cand vedem o reclama noua....si am spus sa citesc pe forum si experientele voastra, ca mi se parea mie ca vazusem un astfel de subiect.
Nu-mi vine sa cred ce citesc.Si cand imi aduc aminte ce frumos arata acea reclama....
dar ce nationalitate are firma asta, fetelor?sau, se poate, ca in multe alte cazuri, pana ajunge la noi e si schimbata compozitia?![]()
any spune:
hop si eu...
pai, si eu am FOST REPREZENTANT... si nu mai sunt, pentru ca produsele lasa de dorit, toate,
rujurile acelea foarte scumpe, merita sa incerci...eu am avut ceva hidratant, si e ok.,
sampoanele si cremele sunt jalnice, depinde de ten, alea alea...
pisi_ella spune:
Ce bine ca am citit ce-ati scris! Am o prietena distribuitor si mi-au facut cu ochiul cateva produse din catalog...Dar nu mai iau nimic, decat sa patesc alte alea...
_Ella,
Emma &
Matei
Emma-Andreea, minunea mea....
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=11054
Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237
Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.