Piatra Neamt - Perla Moldovei (4)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

quote:
Originally posted by Eftimie C.

Buna dimineata!Mai fetelor da' inca nu v-ati trezit?Sau nu vreti sa beam o impreuna ?
M-ati starnit cu teatrul.Eu eram inebunita.Cand era festivalul de teatru, nici nu mai dormeam; ziua eram la teatru, noaptea invatam...O. ce vremuri.Am facut si cursuri la TT.Unii dintre colegii mei, care au facut si facultatea de teatru, sunt acum celebri si apar la TV Eu mi-am schimbat optiunile si...
Da' si prajiturile de pe vremuri de la Central, cele mai diversificate si proaspete
Pentru cele care spun ca au invatat la Chimie, va aduceti aminte ca era acolo aproape Daem?Tot cu prajituri si.... Ce-am imbatranit!

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Apropo de Daem, ce profiterol bun faceau acolo!.... Bun subiect, acum, in post!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Geba, Diana e restaurant cautat pentru petreceri si nunti. Laptaria imi lipseste enorm .Crengute se gasesc la Central, dar sigur nu mai au gustul de alta data.Ce mai are gustul de altadata?
Lunna, sunt mai "batrana" ca tine si am terminat in '95.Tu esti o mamica tanara si curajoasa.Eu fac acusi 29, si nu am nici un gand de bb2.Adica as vrea, dar nu sunt conditii si nici nu e cel mai potrivit moment....
Ellinia, nu plange, intr-o zi am sa-l iau pe Edi-Costin si tu pe Stefan-Costin si mergem sa-ti arat orasul, sa papam ceva bun, sa bem ...Dar pana atunci luptam cu kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

quote:
Originally posted by lunna27

Multumesc geba pt incurajari dar greutatile prin care am trecut in ultimii ani m-au facut sa fiu asa,m-au schimbat complet.Faptul ca era sa pierd a doua sarcina(am dus-o cu tratament si numai in concediu medical,stresul pe care l-am tras - ma rugam sa nasc un copil sanatos),apoi problemele pe care le-am avut cu ea pe la 2 luni...nu f grave dar destul cat sa ne ingrijoreze atunci,problemele mele de sanatate(ma lupt cu o rana pe col),toate astea m-au marcat,nu credeam ca mie mi se putea intampla asa ceva.Inainte era altfel...lucram,cel mare era la parintii mei greutatile mi se pareau mai mici.Sunt sigura ca si statul acasa (sunt in concediu de crestere a copilului) a contribuit la starea mea si ma gandesc uneori numai la prostii.

Dar nu vreau sa va intristez cu problemele mele ,sper ca atunci cand voi incepe serviciul sa fie altfel...noroc ca mai am internetul asta cu toate ca ma enerveaza ca mai pica destul de des....

luna, imi pare rau pt. ce simti acum, insa sunt sigura ca, dupa ce vei incepe serviciul, totul se va schimba in bine! Aceeasi stare am avut-o si eu si, din ianuarie de cand am revenit la munca, de cand am inceput sa ies la opera, la popice, la un suc, la meciuri, sa ma mai destind, ma simt mult mai bine!... incearca sa vezi partea buna a lucrurilor si bucura-te de prezenta copilasilor tai (eu sufar tare din cauza asta pt. ca Alex e la mama...). Iti doresc sa-ti regasesti optimismul si buna dispozitie si... oricand ai nevoie de o vorba buna, de un umar pe care sa plangi, vei gasi cu siguranta pe cineva aici dispus sa fie alaturi de tine!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Ionella, ai mare dreptate.Am suferit de depresie cat am stat acasa in maternitate.Deja s-a facut un an de cand am revenit la munca si nu-mi vine sa cred ca repede a trecut.
Da' de profiterol nu spun nimic, ca ma chinui sa slabesc si nu prea dau prin cofetarii.Insa la meciuri 9ca am vazut ca te pasioneaza si pe tine), tare mai merge berica si popcorn sau seminte...Cred ca joi o sa fac o exceptie si cat strig, hai baietii si injur, ca pe stadion, sigur o sa mananc ceva interzis.
Ellinia, daca ai citit, sa nu ma spui la fete, ca scot si ma lovesc fara mila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geba2001 spune:

quote:
Originally posted by lunna27

Multumesc geba pt incurajari dar greutatile prin care am trecut in ultimii ani m-au facut sa fiu asa,m-au schimbat complet.Faptul ca era sa pierd a doua sarcina(am dus-o cu tratament si numai in concediu medical,stresul pe care l-am tras - ma rugam sa nasc un copil sanatos),apoi problemele pe care le-am avut cu ea pe la 2 luni...nu f grave dar destul cat sa ne ingrijoreze atunci,problemele mele de sanatate(ma lupt cu o rana pe col),toate astea m-au marcat,nu credeam ca mie mi se putea intampla asa ceva.Inainte era altfel...lucram,cel mare era la parintii mei greutatile mi se pareau mai mici.Sunt sigura ca si statul acasa (sunt in concediu de crestere a copilului) a contribuit la starea mea si ma gandesc uneori numai la prostii.

Dar nu vreau sa va intristez cu problemele mele ,sper ca atunci cand voi incepe serviciul sa fie altfel...noroc ca mai am internetul asta cu toate ca ma enerveaza ca mai pica destul de des....

Lunna, e f bine ca ne spui, ca astfel ne imprtasesti ceea ce te framanta si sper sa iti faca bine... ca de asta suntem si noi pe aici...
Si te sfatuiesc sa incerci sa vezi partea plina a paharului, cu toate ca stiu ca e f greu acum pt tine; bucura-te de copii tai, de fiecare clipa in care ii ai alaturi, cum spunea si sora-mea mai sus, bucura-te ca ai doi copii la 29 de ani si esti implinita din punctul asta de vedere (altora le vine mintea la cap la 32 de ani si se gandesc si ei ca ar fi timpul sa se specializeze si la meseria de parinti) si motive de zambet si de bucurie sunt peste tot in jurul nostru, tb doar sa le vedem...

Mergi la inceput

Lunna, daca ai nevoie de cineva sa te asculte si sa te imbarbateze, vorbesc cu tine pe Messenger.Chiar as vrea sa ne spui ca ai depasit perioada asta neagra.
Eu te inteleg.Aceste stari le aveam si eu cand stateam acasa si-mi stresam sotul zilnic.
Starea asta o am permanent inainte de vizitele cu Edi la dr. la Bucuresti.....
E greu, dar noi suntem alaturi de tine si te sustinem .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Multumesc fetelor sunteti niste dragute,

luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Adevarul e ca nu avem f multi prieteni,toti au seviciu sau copii...sunt ocupati etc si plus de asta nazdravanii mei sunt super obraznici si evit sa mai mergem cu ei pe la prieteni ca fac vraiste

luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Salutare la toata lumea.bine ati venit fetelor "noi"-ca de cand lipsesc...
noi am fost 3 sapt in spital.am ajuns acum 2 h si am intrat sa vad ce mai faceti!

http://photos.yahoo.com/selfguide1
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10726;128/st/20050422/n/Matei/dt/7/k/ac60/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Carmen, am ramas in urma cu stirile. Nu m-am urnit din oras de sase ani dar habar n-aveam ca se fac nunti acolo!

Lunna, statul acasa e de vina. Eu simt ca mi-am pierdut o gramada de neuroni, m-am rupt de profesia mea, am trecut de la extaz la agonie....din cauza asta mi-e si frica sa ma gandesc la inca un bebe!

Don't talk unless you can improve the silence!

Mami & minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput