FIV 62
Raspunsuri - Pagina 9
andicu spune:
Da, am auzit, de fapt este Sumamedul - Azitromicina. Noi am facut tratament ptr Chlamydia cu Sumamed , dar ne-a dat sa luam 3 pastile fiecare, 2 odata, si a3a a2a zi. Numai ca am mai continuat si cu alte antibiotice inca 10 zile. Pe prospect la Sumamed scria ca trateaza infectii gen Chlamydia, Mycoplasma,Ureaplasma, Gonhorrea...am auzit ca al fi cel mai bun la ora asta, adica are efecte fata de alte antibiotice. Eu am mai facut trat. anul trecut cu Zanocin, tot ptr Chlamydia si nu mi-a facut nimic.
Andreea.Pozele mele
cristinici spune:
Andicu de ce la Timisoara si nu la Arad, pt ca e mai aproape de szeged?
Pis, Floran sunt alaturi de voi, capul susu si nu disperati.
Gina daca ti-a spus ce tratament sa faci sigur au ei si medicamente. bafta si sa reusesti.
cristinici
MRL spune:
Andicu, esti o dulceata Te dulce. Si eu in prima etapa am facut tratament cu Zanocin si fara efect. Tu ai reusit sa scapi cu summamed? As vrea sa iau ceva sa treaca mai repede, ca ma tine pe loc treaba cu ureaplasma. Se poate sa fac tratament doar cu sumamed? Presupun ca este destul de scump (dar nici zanocinul nu a fost ieftin).
va pe toate
crinuta71 spune:
Cecilia eu alerg de vreo 4 ani dupa iepurasul asta....
Andicu poate o sa ne intalnim pe la Szeged, cine stie.
Floran imi pare rau.
poze
luli spune:
Floran tare rau imi pare iubita pentru tine, imi dau seama ca esti plina de durere insa suntem alaturi de tine
Behind every love is a great story
Luli
luli spune:
Lachi draga mea, tu ce faci esti suparata? nu vrei sa mai dai nici un semn de viata?
Ce face Lachione cel zglobiu?
Behind every love is a great story
Luli
saftoiu_gina spune:
cristinici multumesc, da ei iti asigura intodeauna tratamentul.
Andicu da asa e ,multumesc pentru incurajari.
Tabitha spune:
andicu: te-am visat azi noapte... Ti-am visat chiar si familia!
Curaj! Mergem inainte!