Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa
Raspunsuri - Pagina 14

rami 73 spune:
Buna fetele !
Oana, tinem pumnii !!! Hai, vin-o cu vesti bune ! Sunt sigura ca de data asta ai reusit !
Eu, ziua 33, sani moi si nedurerosi, dimineata test negativ , deci intarziere de la utrogestan... e prima data cand il iau, dupa un an de pauza, probabil ca organismul nu e obisnuit cu el.
Asta e, eu oricum sunt optimista in continuare !
Amely, cum a fost la intalnirea cu Stu ? Imi pare tare rau ca nu am mai reusit sa ajung, dar am o perioada super aglomerata...
Va pe toate si sa auzim numai de
!
rami

Amely spune:
Rami, a fost tare dragutz... Stu e o scumpa. Ne-a parut rau ca n-ai putut veni, dar te-am programat pt. data viitoare, asa ca nu mai scapi!. Am sporovait aproape 4 ore fara intrerupere, ca ma daduse barbata-miu disparuta, desi ii zisesem unde sunt, nu credea ca am stat de vorba atata timp
Cu utrogestanul...ma gandeam eu ca asa o sa se intample... exact acelasi lucru am patit si eu luna asta, dar las' ca n-au intrat zilele in sac, or veni ele si surprizele...in lant!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

pmihaela spune:
Fetelor vreau sa va zic si eu ceva de aceasta endometrioza ca am vazut ca s-a discutat ceva la un moment dat. Eu am facut o laparoscopie in 2002 pentru endometrioza. Vreau sa va spun ca simptomele erau clare de endometrioza, cele pe care le stiti si voi, adica dureri f.f. mari, insuportabile cu stari de voma, lesin, dureri la contact, menstruatie f. abundenta, etc. Dar dupa biletul de externare si anatomia patologica (adica rezultatul de dupa operatie la ce s-a curatat acolo) se pare ca nu a fost endometrioza. Si asta mi-au spus mai multi doctori printre care si Moisa care a vazut rezultatele. Tot ea mi-a zis ca dupa operatia de endometrioza se da un anume tratament, care mie nu mi s-a dat. Asa ca eu nici acum nu stiu daca a fost sau nu endometrioza, dar satrile de rau de dinainte de operatie au disparut complet. Pentru mine e inca un mister, singura chestie este ca in problema bebe, toti cei care aud de endometrioza se cam feresc. Dar Moisa mi-a spus clar, "n-ati avut doamna nici o endometrioza". Nu stiu ce sa mai cred. Amely, stiu ca tu discutai la un moment dat de endometrioza.
Eu acum sunt in asteptare pana spre sfarsitul saptamanii, ma dor f.f. tare sanii dimineata, si mai putin ziua.
Tabitha, eu zic sa nu te mai chinui cu temperatura, daca e sa fie oricum e, si sper sa fie si la tine, si la mine si la toate fetele care sunt in asteptare. Oricum stiu ca chestia cu temp. depinde si daca esti putin racita, si de stres, si de mai multe, chiar si de cat si cum dormi, ca ziceai ca ai dormit o ora si jumatate, eu stiam ca se ia la ora fixa.

Liana30 spune:
moldoveancooo io tot tin pumnii..
betycoooo multa bafta!!!
oanama rog sa fie cu ochisori
fetelor acu o sa plec..da acum chiar voi pleca o saptamana ..asa ca va pupacesc pe toate ca tare dor o sa'mi fie de voi...
cand revin sper sa gasesc o lista intreaga de gravidutze
va tin pumnii la toate..toate..
"Nimic nu-i imposibil!"

Tabitha spune:
pmihaela: se pare ca vin rushii, ca au aparut petele maronii
Liana: cand te intorci, iubita?

MRL spune:
Fetelor, va pup pe toate-toate!
veronici, si eu cred ca esti gravidutza. Abia astept sa ne confirmi spusele. Te pup dulce si ai grija de tine.
Liano, drum bun si sa te intorci sanatoasa si cu ceva in marsupiu. Pupici!
bety, sunt alaturi de tine. Iti tin pumnii sa treci usor prin tot tratamentul si sa ne dai vestea ++
Amely, esti o dulce. Ma bucur sa aud ca te-ai distrat bine, acum la treaba! te pup dulce!
Tabitha, daca temperatura a luat-o in jos nu-i semn bun. Dar luna care vine poate ne faci surpriza mult asteptata. Pupici!
oana, hai cu vestea buna. Sa nu ne ti ca pe jar toata ziua. Pupici!
rami, si eu am avut intarziere de la utrogestan 3 zile. Imi pare rau! Pupici
teo, vrem un semn mic de tine. Puici
Eu am fost la dr. si degeaba am fost cu lectia invatata despre summamed ca trebuie sa iau altceva. Doxiciclina 10 zile si eu si sotul dupa care astept inca 10 zile sa repet analiza, apoi alte cateva zile sa ridic analiza si poate se indura si de mine D-zeu sa imi treaca odata ureaplasma asta. Cand i-am spus de sumamed nici nu a vrut sa auda de el. Am iesit de acolo bulversata de tot. Parca ceva ma tine pe loc. Nici nu am mai ajuns la serviciu, am virat masina direct spre acasa. Sunt intoarsa pe dos rau de tot. Am inceput deja sa iau tratamentul. cand ma gandesc ca o sa stau pe bara inca 28-29 de zile imi vine sa ma . Cred ca o sa ma retrag in cochilia mea pana termin cu tratamentul. Dar o sa va urmaresc si ma rog pentru toate fetele sa fie gravidutze cat mai repede.
va pup pe toate-toate

Liana30 spune:
moldoveancoooo stiu ca plec o saptamana da nu stiu cand ma intorc cum stii grasu e plin de surprize..asa ca nu se stie!!!
MRL nici sa nu te aud...auzi fatoooo??????ia vezi ca vin la tine..pai se poate??????auzi la ea sa se bage in cochilie?????
auzisi ca plec?????pai ce crezi ca daca plec nu ramane nimeni in locul meu sa va altoiasca????????ha??????????
hai care se inscrie????
predau pt o saptamana..
"Nimic nu-i imposibil!"

Liana30 spune:
sa ma iertati ca nu am avut rabdare sa se umple pagina..dar am vrut sa fiu alaturi de voi si in urmatorul cap..pentru ca plec o saptamana...asa ca sa nu va simtiti singure io o sa fiu aici..
hai va astept acolo...
adica .........aici
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,http://desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70566
"Nimic nu-i imposibil!"

M Oana spune:
Sunt in ceata totala, ca luna asta nu am fost, de cand mama m-a facut...............
De la inseminare am vreo 19 zile(in situatia in care posed o faza luteala de 16 zile), iar de la ovulatia constatata ecografic, cam 18 zile jumatate.
Sperantele luna asta au fost extrem de reduse, deoarece am avut foarte multe probleme de rezolvat si a trebuit sa ma zbat fizic si psihic sa le rezolv, la inseminare si la un regim "special" de viata m-am gandit foarte putin.
Stresul a aparut insa ieri pe vremea asta, cand am simtit ca dau semne sa apara dusmanii. M-a durut tot corpul pana pe la miezul noptii (ceea ce in ultima vreme nu prea se mai intampla) numai ca CM-ul lipseste cu desavarsire.
De cand posed CM, in momentul in care corpul imi spunea ca vine CM-ul, venea, nu statea pe ganduri mai mult de cateva ore.
De ieri si pana azi daca am adunat de o pata maronie serioasa, ceea ce unii ar spune ca e bine (de la implantare), altii (cum ar fi creierul meu obisnuit atat de bine cu esecul) ar spune ca e dereglare.
Stiu ca va veni si vremea sa ma dereglez ca nicodata, dar si vremea sa nu mai vad CM-ul 9 luni in viata mea.
In care din perioadele vietii sunt, habar nu am!!!!!!!
Cei de la Medicover mi-au spus ca daca am baut cafea dimineata mai bine fac testul maine, deoarece aparatura lor e atat de sensibila, incat poate sa dea rateuri de la astfel de produse.
Deci testul de sange s-a amanat pe maine (daca va mai fi cazul ), iar de facut, am sa-l fac la Giulesti, dupa sfatul dragei de Ingeras. Macar pot primi un raspuns in cateva ore..........
Testul Femina facut dimineata (la farmacia de cartier cea mai apropiata, nu aveau decat Femina ) a iesit rosu total de nu se putea descifra nimic pe el.
De greturi si alte semne nici nu se pune problema, ca nu am nici pe naiba.
Cam asa stau, intre bal si spital, Dumnezeu cu mila..........