Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa
Raspunsuri - Pagina 13

veronici spune:
Salut,
La Multi Ani Camy ,multa fericire,sanatate si multi
!!
Eu sunt in ziua 8 de la ET si tot m-am vaitat saptamana asta ca nu am simptome (sunt bolnava la mansarda ,nu?) , in dimineata asta fac eforturi mari sa tin la locul lui micul dejun (adica in stomac )
Sper sa nu fie tot de la 'mansarda' !!
http://photos.yahoo.com/verocika2002

Amely spune:
Neata gagici! ma bucur ca ati fost babe frumoase! si a mea a fost insorita
Dragelor, eu am avut un week-end agitat, cu vizite la nasi (ca a fost lasat de sec!)... acum ne-am linistit, da din pacate am inceput munca...
Aileene, imi pare tare rau iubita... Tu ai facut TOT POSIBILUL, sa stii, dar Dumnezeu le stie mult mai bine ca noi... Capul sus, ca avem doar o viata de trait, si trebuie sa ne bucuram din plin de ea!
Lucia, Moisica nu reteaza niciodata, doar daca se intampla sa fie ff ocupata (nastere, operatie etc...) altfel e draguta si raspunde la toate intrebarile, in plus are ea un dar de a te linisti, de nici nu mai stii de ce erai suparata
Veronici, tin pumnii in continuare, sa decurga totul perfect si sa prinda cat mai multi puiuti!
Camy, la multi ani iti urez si eu! sa stii ca mie rezultatul la TPC mi l-a dat Moisica pe loc, adica ma rog, in vreo juma' de ora... Cand l-am facut eu acum vreun an, i-am lasat 500.000 (l-am facut la Giulesti). Daca ti-l face la cabinet, ai acolo lista de preturi, din pacate nu stiu cat mai e... Multa, multa BAFTA!
Olteanca mea draga, nu stiam ca suntem pe aceeasi lungime de unda cu laparoscopia... Tu cand te-ai hotarat sa o faci? in ce zi esti acu? eu in principiu o fac pe la inceputul lui aprilie, functie de CM
. Inteleg ca si tu esti speriata de endometrioza?
Betyca, un -icel pt. tine, asa, din adancul sufletului...
Liliana MRL, iubita, sa ai o primavara minunata ca tine, si sa rezolvi cat mai repede cu ureaplasma, ca sa fie terenul bine pregatit pentru bebe-FIV!
Teo, tu ce faci scumpa, cand termini tratamentul!
Carmencita, mi-e dor de tineee... unde ai disparut de atata timp, fata draga? Sper ca totul e in regula!
MOana, da-ne un semn cat de mic, macar asa din mers, sa stim ca esti bine...
Va pupic cu drag pe toate!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

Tabitha spune:
veronici, tu parca pe 9 trebuie sa faci testul, nu? Hai, te rugam, da-ne o veste buna!

M Oana spune:
Amely tocmai ma pregatesc sa ies pentru a face primul test de sange din viata mea..........
Am niste emotii de parca imi dau doctoratul in infertilitate, dar in cateva ore poate, poate, poate........ se intampla vreo minune...........

Tabitha spune:
MOana: iti tinem pumnii stransi. In a cata zi esti? M-am interesat si eu de test din sange, dar nu se face nicaieri la mine in oras.

veronici spune:
Am mai pus poze cu nepotzeii mei,dintre care unul imi e si finutz,si zapacitul care doarme cu cioba-n gura e cel pt.care zilele astea sunt baby sitter
http://photos.yahoo.com/verocika2002

ingeras26a spune:
MOana, tinem pumnii stransi:)) Bafta multa si sa fie cu okisori!
Veronici, sigur esti gravi! Bravo:))
Alienee, imi pare tare rau, scumpa...dar gandeste pozitiv - daca Dzeu nu l-a lasat, inseamna ca era ceva in neregula...
Eu azi sunt in z24, temp nu mi-o iau, iau Utrogestan dim si seara. Moisica mi-a zis sa fac test de sange joi, pe 9 martie, dar nu o sa am timp, asa ca fac vineri (cred).
Nu am nimik in afara de faptul ca ma dor ingrozitor sanii si sunt tensionati.
Pupicei, Ingeras

Amely spune:
Hai Oanaaaa... vino cu un ++ maaare sa spargi gheata, ca dupa atata agitatie si probleme, meriti din plin sa te bucuri de rezultate! si noi pe langa tine, of course!
Veronici, niste dragalasi aia mici, sper sa le faci un verisor - doi, hmmmm, ce zici?
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi