Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa
Raspunsuri - Pagina 12

Avalon spune:
Da, Lucia, are dreptate Liana, sunt sigura ca esti isteata si stii cum sa pui problema astfel incat sa nu te repeada. Bafta!
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

bety spune:
Frumoaselor - va pe toate-toate!
Azi e baba mea - ce ziceti?! Inceput promitator - sa o tot tina asa - vad ca bate vantul un pic, dar e un cer senin si un soare!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Tabitha spune:
Lucia: pe Moisa poti sa o suni pe mobil, eu am facut-o si a fost ok. Si o data am sunat si la cabinet si asistenta mi-a dat-o la telefon, nu era pt. programare, ci eram in cautare disperata de medic care sa ma primeasca pt. laparo fara o "vizionare" inainte. Iti tin pumnii maine la operatie.
Betty: la mine vremea nu e asa frumoasa, e innorat, dar bine ca la tine e ok. Sa ai o baba reusita!

Liana30 spune:
betycoooo pe'aci pe la mine ai fost o baba minunata..frumoasa si cu mult noroc..
si acum pregatireaaaaaaaaaaa...maine poate nu ma trezesc asa dis de diminetaza pentru a fi aci..
de aceea spun de pe acum..
maine pe 6..este ziua lui camy062004 implineste 29 de primaveri!!!
"La multri ani!" sa fii iubita si fericita...
hai fetelor in sa'i cantam
..camy sa ti se implinesca visul...
"Nimic nu-i imposibil!"

MRL spune:
"La multi ani!" camy062004 Sa fi fericita si norocoasa!
Bety, o sa fi o babuta frumoasa la sufet. La noi a fost cald, mie una mi-a mirosit a primavara rau de tot! Aveam un dor de duca.... mama, mama .... m-au mancat talpile rau de tot.... si am fost doar in oras la cumparaturi, atat!
Fetelor, va pup pe toate (nu mai dau nume ca nu vreau sa uit nici o fata)

Tabitha spune:
Liana: iti multumim ca ne-ai adus aminte.
Camy: La Multi Ani, fericiti si buni, si cu bebei cati vrei tu.
Eu sunt suparata, azi e ziua 27, TB azi dimineata era de 36,9 (deci a scazut frumos in fiecare zi de la 37,2 la 36,9 - maine ar trebui sa fie 36,8, daca urmeaza aceeasi panta coboratoare). In plus, aseara am uitat sa pun utrogestanul, mi-am adus aminte abia dimineata. Asta e, fetelor. Sa mai sper???

Tabitha spune:
Dany: nu-i nevoie sa ma incurajezi peste tot. Vezi ca eu mi-am spus oful la mai toate subiectele . Multumesc

bety spune:
La multi ani - Camy - .
Va pe toate-toate!
Cred ca maine dauu o fuga la Giulesti sa duc restul rezultatelor si sa-mi iau seria de injectii pe care trebuie sa o incep din ziua 2, cand imi va veni CM - sunt abia in ziua 17, dar cine stie cand imi vine, ca vad ca mine imi rezerva numai , incat nu stiu cand imi mai vine...acum ma astept de la ziua 20 la ....
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi