nu vreau sa mai slabesc

nu vreau sa mai slabesc | Autor: papy

Link direct la acest mesaj

Fetelor dragutelor,ce sa fac ca sa nu mai dau jos din kg?vreau sa raman exact la kg pe care le am acuma "58" si sa nu mai slabesc ,ca am 1m72cm si asa arat cel mai bine.....mananc binisor dar nu am asa mare pofta.......
numai bine si vreau retete de ingrasat

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Garofitza spune:

Sexy mama!!!!

ps. La atat vreau si eu sa ajung, dar am 170cm. Sper sa-mi revin cat mai repede la kilele de dinainte.

Garo

Sanatate, ca-i mai buna ca toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papy spune:

Lasa mai Garo ca nici tu nu arati rau ca am vazut eu in poze si apropo mai ai poze recente? papy007ca@yahoo.ca si cu tine dar si cu baietelul tau ca e scump rau de tot vreau si eu un baietel ca sunt inebunita dupa ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angela T. spune:

quote:
Initial creeata de papy

Fetelor dragutelor,ce sa fac ca sa nu mai dau jos din kg?vreau sa raman exact la kg pe care le am acuma "58" si sa nu mai slabesc ,ca am 1m72cm si asa arat cel mai bine.....mananc binisor dar nu am asa mare pofta.......
numai bine si vreau retete de ingrasat

adinutza si bb sarah :))

Adina, inca mai alaptezi? Daca da, s-ar putea sa pierzi kg in continuare. Eu sunt aproximativ in aceeasi situatie, de fapt ce vorbesc, sunt pe minus!, insa las recuperarea greutatii dupa ce termin alaptatul, care e posibil sa se intample cat de curand, fiindca banditul asta mic a inceput sa muste. Oricum, pana la vara, ma fac eu sexoasa la loc si umplu golurile :-)

Mergi la inceput

Angela,eu nu mai alaptez demult,nu prea am fost dotata cu ce-mi trebuia si am fost nevoita sa cumpar o pompa dar nu am mai suportat durerea si pana la urma am abandonat....oricum regret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Sunteti fericite fetelor. V-as da eu de la mine vreo 10kg, daca as putea! Incarcati si voi sa mancati bine la ora 20 si o sa reusiti!
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebi spune:

Uite ca mai are cineva si problema asta!!! Peste tot vad numai cure de slabire, de ingrasare nici nu poate fi vorba... E nedrept..

Eu,acum, la sase luni de la nastere, am ramas cu 55kg la 1.70. Am inceput serviciul dupa 3 luni de la nastere si normal ca stresul si-a spus cuvantul. Dar, daca slabeam 2 kg intr-o saptamana, urmatorea saptamana aveam grija sa le pun la loc.

Cand simt ca nu mai am pofta de mancare, iau VITAMAX 1/ZI. Este cam scump, dar merita. Incearca sa mananci paste ( cu sos sau branza),dulciuri ( au la ANA niste prajituri cu visine si bezea de te lingi pe degete!!!), paine si- FOARTE IMPORTANT- BEA MULTA APA (2L) IN AFAR DE LICHIDELE OBISNUITE.

STAREA DE SPIRIT CONTEAZA LA FEL DE MULT! Stresul ingrasa, dar si slabeste de cele mai multe ori.
SI NU IN ULTIMUL RAND, BEBELUSUL TAU ESTE UN DULCE, IAR TU INTR-ADEVAR ESTI ""SEXXXXYYYY MAMAMAMAMA ""( Johny Bravo).

catalina si mamica

"Don't look back in anger!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

of, shi io m-am saturat de retete de slabit! dar ce ziceti de 1m75cm si 56 kg? au inceput sa ma incapa fustitele mele scurte de acum 10 ani... de fapt eu nu am nevoie de retete de ingrasat, ci de relaxare si absenta stresului, ceea ce e mult mai greu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebi spune:

NU VA MAI PLANGETI ATAT!!!!

LAS' CA DOAR NOI SUNTEM CELE SEXXXXYYYYYY!!!!

"Don't look back in anger!"

Mergi la inceput

Bebi,draga as manca eu prajiturile din romania de la Ana sau panipatsau........dar de unde sa le iau ?ca nu sunt langa ele si la ce dulciuri am eu aici.....mai bine lipsaquebecosii astia au nimai prajituri super dulci care dai direct in diabet si pline de glazuri,bleah nu-mi plac deloc VREAU ACASA LA COFETARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Garofitza spune:

Papy, daca stai in Montreal, du-te la magazinul Bucuresti, gasesti acolo prajituri si trufe si cataife. Si mai multe dar nu-mi amintesc acum, plus ca eu sunt la cura de slabire, si nu cred ca-mi face bine ca ma gandesc la dulciuri.

Garo

Sanatate, ca-i mai buna ca toate.

Mergi la inceput