Ce stiti despre aceasta gradinita? am fost, am vazut-o, mi-a placut la prima vedere...
Am incercar sa aflu cate ceva de pe net, alte informatii decat cele oficiale, dar n-am gasit nimic.
Parinti care aveti sau ati avut copiii acolo, ce informatii puteti sa-mi dati?
Multumesc
Eu l-am avut pe Alex acolo, doar un an, grupa pregatitoare. Dupa deceptiile care le-am in alta parte, pentru mine a fost o surpriza placuta. Am avut parte de o doamna deosebita (acum are grupa mica), care stia si avea drag sa lucreze cu copiii. Omul sfinteste locul. Stiu ca si ei au avut o experienta neplacuta cu o anumita doamna, care acum nu mai este acolo. Parerea mea este ca este o gradinita buna, care isi da interesul pentru copii.
Daca vrei mai multe detalii, poti sa-mi trimiti un PM si ti le dau.
Claudia
Fetelor, o intrebare: e cumva gradi situata undeva in Cotroceni, in spatele pietii cu acelasi nume..? Are o tabla cam jerpelita la poarta? Am trecut pe langa ea si mi se parea cam ciudata? deci functioneaza?
Nu mai tin minte strada, dar era tare retrasa(noi pe acolo ne facem plimbarile cu ceata prichindeilor)![]()
Si de la ce varsta primeste copii?(nu de alta, dar e la 5 min de casa si mi-ar prinde bine
Adriana, pe ce strada ai vazut gradinita? Prin spatele pietii mai este una de stat. Sunt mai multe gradinite in zona, asa ca...
. Happy Univers e pe str. N Tomescu, dincolo de banzinaria aceea dezafectata.
Claudia
Clau, cred ca aia era.. Si avea la poarta o inscriptie cu Happy Univers. Mersi
.
O sa incerc acolo cand nasc pe nr.3.
O sa-ti cer amanunte atunci![]()
Mai are cineva informatii recente despre aceasta gradinita? Vreau sa o vad si eu...
Lacri si
Alec 30 mai 2006