Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (23)
Raspunsuri - Pagina 8
ioana_77 spune:
Hai si eu la galceva...
Mai, fetelor ,unde e grupul acela unit de mamici in asteptarea bb-ilor care se incurajau unele pe altele?
Stau de ceva vreme si va citesc si nu-mi vine sa cred ca ati ajuns sa va jigniti una pe alta.
Cand se iscase prima cearta, care coincidea cu intrarea lui Pisi, iaca ce se dicuta intr-un alt grup: "ati vazut, mamicile de noiembrie - decembrie 2005 se cearta. N-am aflat de ce, inca; abia astept sa intru sa vad ce mai zic". Nu-mi parea prea bine atunci si nici acum!
Intr-adevar, daca pana acum era un grup de sprijin acu' s-a transformat intr-un loc in care unele persoane se descarca de hormoni, frustrari, griji, etc, etc. Pai, sa ne descarcam, dar fara sa-i afectam pe ceilalti, daca vrem sa fim ascultati si sustinuti.
Sunt convinsa ca atunci cand va fi soare afara va fi si aici, pe forum!!!Sa speram ca nu trebuie sa asteptam pana la vara :)
Maine e 1 Martie. Mama, ce mai asteptam ziua asta cand eram copil.
Pregateam martisoare, scriam felicitari la bunici...
Vine 8 martie si unele dintre noi - majoritatea - suntem pentru prima data mamici si vom fi sarbatorite!!!
Ioana si Maria (29.11.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tunsulica/my_photos
bb_alinus spune:
Mara draga, ce bine ca Flaviuta sta cuminte in scoica si o lasa pe mami la calculator! Noi vrem sa fim plimbate, prin casa, pe terasa, pe afara - bine ca e vremea calda aici. De fapt am remarcat ca Amalia detesta camaruta unde avem calculatorul, ca in rest sta cumintica la televizor, cu mami in vizor evident.![]()
Alina si Amalia 17.11.2005
Poze noi feb 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
lordra spune:
...si iata cum, cu cāteva lacrimi virtuale bine plasate ale Gandacelului, s-a facut din tāntzar armasar. Nu stiu unde vede lumea marea drama ce s-a intamplat aici, ca io n-o vad pe nicaieri. A fost un schimb de opinii mai aprins si-atata tot - si Anda s-a simtit jignita si totusi nu si-a luat jucariile sa plece doar fiindca n-a ieshit ca ea. Chestia asta cu lacrimi amare si cu plecari in tromba, sincer, mie mi se pare falsa. De cateva pagini bune se tot discuta despre asta fara nici o finalitate.
Gandacelu', ma repet: vino inapoi! Toata lumea are o opinie diferita si si-o argumenteaza cum poate. Nimeni nu s-apuca sa planga fiindca 2-3 inse n-au avut aceeashi parere ca ea. Suntem femei mature, ce D-zeu!
Gata, io m-am suparat si m-am carat
Eeeeeeee! Ati vrea voi sa scapati asha repede de mine....
Hai pupici la toata lumea si Gandacelului UNUL MAAAAAAAAARE
lavi02 spune:
Intru pe MAXIMA FUGA, va mai scriu dar acum:
leea am citit SIGUR de spasmul hohotului de plans, cred ca in mai multe locuri, am sa caut si am sa-ti transmit ce si cum, tine-te pe aproape. Din pacate n-am timp acum deloc deloc, trebuie sa o alaptez pe Nati si apoi sa fug dupa Silvia la gradi, dar mai pe seara caut prin "docomentatie" si-ti scriu.
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
Noki_Lara spune:
La multe luni, Nati si Maya!
Sunt restanta rau la citit. Apoi raspund, daca e cazul!
Poze cu mami si Sarah 
Varsta Sarah
bb_alinus spune:
Anda draga, nu stiu daca ti-am urat: sa iti traiasca poetul crestin! Frumos smoking a avut!
Fetelor, eu fac o proba acuma, sunt cu fii-mea in brate, doarme de vre-o ora fara probleme, cu nasul bagat in tzatza mea si nu da nici un semn ca s-ar trezi. De ce nu poate dormi asa si in pat???
Alina si Amalia 17.11.2005
Poze noi feb 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
ioana_77 spune:
si-acu revin...
Multumim pt urari si multi pupicei la mamici si bb-laci de toate varstele. Eu consider fiecare zi o mica sarbatoare pt noi de cand avem ingerasul:)
Mara - si eu aud destul de des forfotind in burtica Mariei, ma gandesc ca nu e prea placut pt ea, saracutza, cateodata chiar plange in acele momente si-mi dau seama ca e de la durerea de burtica. Nu stiu cu scazutul la cantar :( Poate nu e bun!
Alinush - te iubeste printesa, nu gluma, de nu vrea sa stea singurica. Maria mea sta si singura, majoritatea timpului, noi aveam fazele de somn de juma de ora mai la inceput, acum dormim mai bine decat atunci.
Am facut rost de o carticica despre diversificare, de la Parintii intreaba, parintii raspund. Daca o doreste cineva o pot trimite cu mare drag!
Ioana si Maria (29.11.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tunsulica/my_photos
pisi-si-boscu spune:
quote:
Originally posted by papadie
Draga pisi si boscu,
Te rog sa te retragi de pe acest topic. Esti bine venita la copilasi mai mari, de varsta puiului tau. Lasa-le pe fete sa-si impartaseasca cum vor, cum pot si cum stiu ele mai bine experientele de mamicute nou noute. Fii sigura ca intre ele se vor certa si impaca mult mai repede decat cu intermediari. De asemenea daca recomanzi prietenelor acest site poti sa le explici ca exista subiecte dedicate proaspetelor gravide...nu trebuie musai sa intre pe acest topic.
Tu ai un talent in a da sftauri...Ofera-le ca pe un dar pretios la "Parintii intreaba, parintii raspund". Cine are cu adevarat nevoie de ele, acolo le va cauta.
va doresc toate cele bune!
Sunt extrem de curioasa cine a apelat la acesta forma de a ma "elimina", si mai ales de ce nu a avut curajul sa o faca pe fata. Daca deranjez, si mai ales daca considerati voi, fetele al carui subiect face obiectul disputei aici, trebuia sa o faceti voi, nu nu stiu a cui umbra, care fara a da importanta a ce se scrie aici, iaca-ta sunt eu vinovat !
Am citit acest topic mult inainte sa intru prima oara aici si fetele se certau si atunci, cu tot cu retrageri spectaculoase, cu jigniri proliferate cam de aceleasi persoane, cu temperamentele fiecareia, fara sa fiu eu prin preajma...
Oare chiar am deranjat pe cineva cu faptul ca folosesc acest forum?
Ca daca da, sa aibe curajul sa-mi spuna, si eu ma retrag civilizat.
P.S. Papadie: binenteles ca i-am vorbit mamicii de topicul potrivit varstei viitorului ei bbu. O sa devina si ea membru cu siguranta, desi incep sa ma gandesc daca nu ar fi bine sa o pun in tema cu faptul ca aici exista niste reguli printre care, nescrisa pare a fi "nu te exprima liber si daca o faci totusi nu o fa decat in grupurile in care ti se permite".
Oare e vreo regula pe care n-am citit-o eu, suntem OBLIGATI sa postam numai in anumite categorii de subiecte?!
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani
catutza spune:
Ilenutza, am gasit si eu ser,la 500ml,la Farmadex. 
Noi cu lumanarea de la botez nu am facut nimic, adica e in casa dar nu am aprins-o niciodata. Iar cu sticluta de mir....dupa baita ii dau fetei asa simbolic pe la incheieturi.
Alina, si Bianca ziua daca o tin in brate doarme si 2 ore,dar daca o pun in pat in 15-20min maxim se trezeste.Dar prefer sa doarma la mine in brate decat sa o las in pat apoi sa tipe ca e obosita.
Catutza si
Bianca-Maria (2.11.2005)
lordra spune:
D-acord cu cele afirmate de Pisi. Mai avem putin si cerem si cartela pt. permiterea intrarii pe un anumit topic.![]()