Activitati si jocuri care pot inlocui TVul
Raspunsuri - Pagina 2
adriana spune:
quote:
am gasit siteul numai ca nu pot comanda decat in ro...
Daca vrei, te ajut eu cu trimisul in USA
gandacelu spune:
dragele mele! nu mai pot de bucurie! ce rubrica exceptionala! si noi am inceput sa ne ocupam la revista exact de acest subiect, activitati creative care sa inlocuiasca televizorul! si am publicat chiar in numarul asta pe o mamica ccc care si-a invatat copilul sa picteze pe sticla! poate cele mai talentate pot incerca chiar icoane - eu am o prietena care, fara a avea o pregatire artistica, si-a invatat fetita de 4-5 ani sa picteze icoane pe sticla si credeti-ma: sunt minunate!
apropo de televizor, am mai primit o scrisoare de la o mama care povestea cate a avut de tras cu copilul pentru ca devenise depenedet de tv, tocmai pentru ca il invatase de bebelus mic cu tv-ul, pentru ca a manca mai mult - si povestea ca ulterior a fost diagnosticat cu hiperactivitate, daca nu ma insel!
la carrefour si la cora sunt tot felul de jocuri educative de genul asta, si nu sunt nici scumpe! tot felul de bricolaje, de la modelaj pana la decupaj, colorat si cusut!
mami de ileana si ioachim
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by adrianaquote:
am gasit siteul numai ca nu pot comanda decat in ro...
Daca vrei, te ajut eu cu trimisul in USA
ma ajuti si pe mine cu cartea pentru amuleta? de la subectu cu ortodoxia
gandacelu spune:
inca o sugestie pentru fetele din ro: tot la carrefour si cora, dar si la diverta, la standurile de reviste, sunt niste reviste frantuzesti pentru copii, incepand cu 9 luni, apoi cu 3-5 ani, apoi cu 5-7 etc care se vand cu un pret mult sub pretul lor initial (ele sunt vreo 4-5 euro si se gasesc cu 30.000 lei) si au si cate o jucarioara faina cadou
ei bine, in aceste reviste sunt tot felul de bricolaje din resturi: cutii de iaurt, cutii de pantofi, carton colorat, din care poti face tot felul de suporturi de poze sau jucarii, oricum, tot felul de lucruri interesante - noi avem toata colectia, le luam de 2 ani de zile (toupie, tobogan, etc) - in plus, mai sunt prajituri foarte simple pe care le pot face copiii ajutati de parinti!
Dianami spune:
quote:
Originally posted by gandacelu
inca o sugestie pentru fetele din ro: tot la carrefour si cora, dar si la diverta, la standurile de reviste, sunt niste reviste frantuzesti pentru copii, incepand cu 9 luni, apoi cu 3-5 ani, apoi cu 5-7 etc care se vand cu un pret mult sub pretul lor initial (ele sunt vreo 4-5 euro si se gasesc cu 30.000 lei) si au si cate o jucarioara faina cadou
ei bine, in aceste reviste sunt tot felul de bricolaje din resturi: cutii de iaurt, cutii de pantofi, carton colorat, din care poti face tot felul de suporturi de poze sau jucarii, oricum, tot felul de lucruri interesante - noi avem toata colectia, le luam de 2 ani de zile (toupie, tobogan, etc) - in plus, mai sunt prajituri foarte simple pe care le pot face copiii ajutati de parinti!
Ai idee daca sunt cumva si in Carrefour Orhideea? Inauntru in magazin sau in cele alaturate din complex? Ca mi-as dori si eu asa reviste. Chiar daca suntem mici, ne strangem materiale.
Multumesc mult pt. un eventual raspuns!
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia
ML spune:
Kehleyr, despre astfel de papusele vorbesti, nu? Si eu aveam cand eram copil si ma chinui de 2 ani sa i le lipesc pe carton mai tare, colorez si decupez fetitei. Poate acum ma pun pe treaba de lenesa ce sunt! Ultimul costumas al lui Erin ursuletul este de Pasti, costum de ...iepuras. Hi, Hi, Hi!:
http://aliceww.com/erins_paper_doll.htm
Hai mai Gandacel chiar picteaza copilul pe sticla? Fenomenal!
Revin ca-mi place ce aud.
gandacelu spune:
Diana, sunt si la Orhideea, tocmai am luat sambata niste reviste (iar ca si cadou este un fel de mini-proiector cu diapozitive, in forma de lanterna, super!) - numai ca nu sunt in interiorul magazinului, ci la standuile paralel cu casele de marcat
daca nu ma insel, propunerea de bricolat din nr asta era un serpisor din carton verde, suficient de lat, care se pliaza si pe fiecare pliu se lipeste cate o fotografie cu copilasul - il poti tine strans sau defasurat... i se lipesc si ochisori din carton alb su irisi colorati cu negru si o limbuta rosie... super!
gandacelu spune:
quote:da! sub indrumarea mamei! si inca sa vezi ce frumos picteaza, iti dai seama ce curatie are un copil care picteaza o icoana...
Originally posted by ML
Hai mai Gandacel chiar picteaza copilul pe sticla? Fenomenal!
Dianami spune:
Gandacelu, multumesc mult! Ma gandeam eu ca au in magazinele de reviste vis-a-vis de casele de marcat. O sa merg sa iau si eu.
Poftim un buchet de Ghiocei din partea mea.
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia
gandacelu spune:
diana... merci! sunt superbi!
dar sa stii ca in carrefour militari sunt mai multe reviste frantuzesti decat in orhideea