Cu dragoste, din Iasi (25)
Raspunsuri - Pagina 13
ralnied1 spune:
Nora, la Pascani???
E sala de la Clubul CFR, cumva??? Ca asa imi pare... Sau unde anume, ca nu ma prind!
Si pozele le-am vazut de dimineata, stai tu fara grija!
Daca imi zici si niste nume, poate, poate... Ca asa, nu prea am recunoscut pe nimeni...
Dar, de fapt, cum de ai ajuns tocmai acolo???
Hai, acum, daca tot m-ai starnit, da si amanunte!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
adi69 spune:
Roxana,ai patit-o si tu cu Flaviana?
Vad ca in ultima vreme se poarta copiii cu "capul spart"sau pe aproape,Catalina mai are un coleg care a avut intalnire cu un colt de perete la gradinita.Doar ca ea e cea mai tare..a avut nevoie sa fie cusuta buba ei...
Azi am avut o adevarata aventura...a trebuit sa ma duc sa-mi scot cazierul(pt scoala).Ajunsa acolo,aflu ca -mi trebuie timbru fiscal,si la ei nu se vand...bineinteles.Deci fuga la posta dupa timbru,revin ,completez cererea si aflu ca daca vreau sa iau cazierul mai devreme de o saptamana,trebuie sa platesc o chitanta de 50 mii lei...doar ca nu la ei..ci la Finante...eeeiii..ce sa mai spun..nu mi-a mai trebuit inca un drum pana in buricul targului din Copou..asa ca astept o saptamana.Noroc ca nu ma preseaza timpul.
Oare de ce se scarpina astia cu mana stanga la urechea dreapta...si invers?Nu era mai simplu sa aiba ei la vanzare si timbre si sa poti achita si taxa de urgenta tot la ei?
Maine am treaba la notar,tot la scoala imi trebuie ultima diploma,doar ca nu e buna nelegalizata...daca cumva e falsa,doamne fereste ...asa ca mai dau un ban gramada si pe la notari..
Va pup!
Adriana
http://community.webshots.com/user/adrianamo
Nora__ spune:
Daca sala Clubului CFR e tot una cu cantina Liceului Unirea Pascani,din vale,atunci aia e
Cat despre persoane...acolo in poze nu stiu cat se vede si nici eu nu ii stiu pe toti.II cunosc pe:directoare,fam.Ciopraga,mai era o d-na Petrescu si o doamna Vali cretu...parca..restul mai mult din vedere.Bine, si pe prietenii nostrii,dar nu cred sa-i stii,acolo in poze apare doar el impreuna cu noi,incerca sa se bage in poza
Iar acolo...am ajuns ca de acolo e husbandul...si l-am rapit ...si l-am adus la Iasi.
Nora
Comorile Norei
Costume carnaval
Noi doi
palmyrah2002 spune:
In fuga trec si eu pe aici ,pentru ca am de lucru de nu stiu cum sa o mai scot la capat si in plus sint necajita rau fiindca Rares a facut bronsita si e tare greu,fiindca respira cumplit,vomita si tot tacimul,inclusiv lipsa pofta de mincare!
CARMENcu scuzele de rigoare:
LA MUUUUULTI ANI !
Sa fii fericita,iubita si implinita alaturi de toti cei dragi!Pupici multi si dulci de la noi!
RALUCA,
Casa de piatra,sa fiti fericit si sa va iubiti !
Cind ai timp,treci pe la mine pe la serviciu sa-ti pun pe un CD 100 de poze de la concertul IRIS+citeva filmulete + 4 albume mai vechi ale lor,copiate de pe discuri!...ai vazut daca esti cuminte cum vin pozicile?
Roxana,Eveline,bine ati venit in clubul nostru !
PUPICI TUTUROR si pentru ca miine e 8 Martie:
LA MULTI ANI !
Sa aveti o viata senina si fericita alaturi de cei dragi!
Cristina,Rares si Mihnea
herra spune:
Cristina, sanatate lui Rares!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69639&whichpage=1" target="_blank">Va asteptam la Bazar pt Alex!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Are un an, are diabet, si are nevoie de noi!!!
gabiarama spune:
Cristina , imi pare atit de rau ca Rares e bolnavior .Tot bronsita a avut si Mihnea al meu, iar cel mic bronsiolita .Culmea e ca abia ii trecuse tusea dupa o sapt de tratament si acum a inceput sa stranute si sa ii curga nasul la greu .Nu mai spun de mincare :imi refuza tot ce minca inainte ,prefera doar cartofi prajiti .Si asta de o saptamina incoace .
Carmen nu ne spui si noua ce parere ti-ai facut despre gradinitele vizitate ?
Cam in ce perioada se fac inscrierile la gradinite pt toamna care vine? Banuiesc ca se apropie momentul acela .Ma gindesc sa il dau si eu pe Mihnea, care va avea in toamna 2 ani jumate si cred ca nu il vor primi oriunde la virsta asta .Chiar daca stau acasa cu cel mic imi va fi mult mai usor sa ma descurc cu un singur copil dimineata .Acum parca am miinile legate la spate si pietre de moara la picioare .E dura comparatia ,dar sint zile cind chiar asa ma si simt .
Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)
Poze
ralnied1 spune:
Nora, m-ai distrat de minune!!!!!!!!!
Deci salile nu sunt una si aceeasi... Dar stii ce e misto???
Ca eu am facut Liceul CF de acolo si am fost sefa de promotie...
Mai misto e ca d-na Centea a fost colega de clasa la liceu si buna prietena cu mama mea (la Bacau). Pe d-na Petrescu o stiu din liceu...
Familia Ciopraga... te referi la Gabriel si Corina Ciopraga???
Cu ea am facut 2 obiecte in liceu... Era blonda, micuta...
Iar d-na Cretu, una din febletele mele... Desi fff severa. Am avut la ea si 4, si 10... Dar o femeie si o profesoara exceptionala... Evident, dupa ce si-a dat seama ca sunt o eleva buna, model, a devenit mult mai apropiata. Imi este fff draga... E o scumpa...
Ce vremuri!
Uite ce mica e lumea!
Dar... cum de are treaba sotul tau cu toti acestia? Unde e legatura??? Vrei sa mai barfim despre cei de acolo??? Eu sunt dispusa!
E si maine o zi!
ralnied1 spune:
Cristinuta, in primul rand multa, multa sanatate micutului Rares! Sper sa se faca bine cat mai repede!
Apoi, multumesc din suflet pentru urari...
In legatura cu CD-ul: unde te pot gasi??? Ca eu sunt mica si nestiutoare... Pai eu sunt cea mai cuminte de pe aici. Nu v-ati dat inca seama? De melodii nu cred ca am nevoie... Pentru ca majoritatea le am copiate din retea, deja sunt pe CD-uri (chiar si dintr-alea mai vechi)... Si sa stii, iti spun un mic secret: nu stiu de ce, dar Iris de la inceput nu prea imi place... Mai mult de la Iris Athenaeum sunt eu mai nebuna dupa ei (na, eu sunt si mai tanara decat esti tu tanara!)... Dar poze si filmulete nu refuz sub nici o forma! Saru'mana! Vin cu o cioco, da?
E si maine o zi!
Nora__ spune:
Raluca...acolo in poza,exact fam Ciopraga se vede.Pe d-na Cretu si D-na Petrescu le-am cunoscut atunci...si pe ceilalti nu-i stiu pe toti dupa nume.Dar in ce an ai terminat si cu cine ai facut informatica?Legatura cu cei de acolo este ca husbandul a fost acolo inginer de sistem dar a avut si ore de informatica,la clase.Dar nu cred ca mai erai la liceu cand a venit el.Deci prietena mea e Adriana Serban.Pe Corina si Gabi ii stiu bine pt ca husbandul e prieten cu ei.Stiu si pe altii de acolo,dar nu au venit la chef si nici nu stiu daca i-ai prins tu.Deci am fost invitati la petrecere si chiar ma bucur ca am fost,imi era dor
Cristina....sanatate Rareselului scump !!!taaaare-i greu cand sunt ei bolnavi
Nora
Comorile Norei
Costume carnaval
Noi doi
palmyrah2002 spune:
Multumesc mult pentru incurajari si pentru urari si va dorim si voua multa,multa sanatate!
Raluca,abia acum imi dau seama ca nu am scris unde sa vii.Eu lucrez la Univ."Al.I.Cuza"Iasi la Serviciul resurse umane.Ma gasesti in cladirea cu etaj de pe Veronica Micle,vis-a-vis de corpul A al universitatii(daca stii unde a fost pe vremuri opini studenteasca);daca nu il intrebi pe nenea portarul din corpul A,unde e corpul J si sigur ma gasesti la etajul I.Te astept !