Cu dragoste, din Iasi (25)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

tot eu..Raluca ciocolatzica papo tu,ca de la o virsta face rau la tensiune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Salutari si de la mine dar pe fuga
Andreea, frumoasa povestioara despre micuta ta raza de soare. Am vazut si pozele, imi place tare mult mica voastra craciunita
Sa fiti sanatosi cu totii.
Roxana: vad ca ai cont pe yahoo. Creaza un album aici:
http://login.yahoo.com/config/login?.src=ph&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos&.intl=us
Apoi seteaza public, copie adresa si pune-o la semnatura. Daca vrei sa apara sub forma unui cuvant:
[ url = " adresa albumului" ] nume album [ / url ] Am lasat spatii ca sa poti vedea cum se procedeaza dar sa nu lasi spatii.
Cristina, insanatosire rapida strumfuletului. Dupa ce ca sunt mititei mai sunt si bolnaviori, saracutii.

O seara placuta impreuna cu cei dragi voua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Hmmmm...mi-ati dat idei.De gradinite care primesc si copii de 2 ani,stiti ceva?Si in ce conditii?Si cam care sunt preturile la astea particulare?

Carmen...istet si smecher baiatul mamei...sau in joc era valabil...mama baiatului?Na ca m-am incurcat...
Auzi Carmen...oare metoda lui Alex ar merge la sotz daca ii zici ca vrei la Paris de exemplu?

Nora

Comorile Norei

Costume carnaval

Noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Mai dar ce activitate intensa in seara asta.
Cristina, sanatate multe lui Rares, aveti grija ca circula niste viroze urate de tot.
Carmen eu auzisem de scoala 11 din Podu Ros, dar nu stiu sigur daca au implementat step-by-step sau au de gand si ei din toamna. Fac o rectificare, e Kinderland, nu Kindergarden. Alex smecher ca de obisei, "pot, mami, pot"? Ce simpatic...hi, hi...
Matei a zis sa-i iau niste flori sa-i duca doamnei educatoare si sa strige :"surprise"...smecher si asta nevoie mare.
Herra multumim de listuta si de iconurile de la fiecare. Ce mai face "cel mai iubit dintre pamanteni"?
Adi, multa bafta la condus si la notar, ca de politie ai trecut...Daca dadeai un semn iti povesteam eu cum e cu cazierul...si cu timbrele fiscale, tace de urgenta, etc...
Pentru ziua de mine va doresc sa fiti iubite si fericite si rasfatate maine.
Pupici si noapte buna,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabandol spune:

buna fetelor
cristina, nu cumva baietii nostri s-au vorbit????????azi am fost cu rares la doctor si am venit exact cu acelasi diagnostic.si exact aceleasi simptome:voma, febra, mofturi, stare de blegeala si o tuse si niste sunete ciudate din gatut de ma buseste plansul.tie ce tratament ti-a dat medicul?noi avem klacid, nurofen si humex.sanatate multa puiutului tau!!!!
pupici,
oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Nora, nepotelul nostru are 2 anisori si 4 luni, merge la Kinderland(parca asa se numeste gradinita de langa Liceul National). Program de dimineata pana dupaamiaza(parca la ora 18) ce include somnic si papa acolo. Taxa: 3 mil fara transport si 4 mil. cu transportul acasa-gradi inclus. Imi pare rau ca nu detin mai multe informatii.

Carmen, unde este Funny English in Copou?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabandol spune:

revin....
LA MULTI ANI FETELOR!!!!!
SA FITI IUBITE SI SA AVETI PARTE DE TOATA FERICIREA DIN LUME!

pupici,
oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

haidem acilea http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70695

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Darria,saru' mana de informatii.Chiar m-au facut sa imi reconsider pozitia relativ la angajatul unei bone.Il trimit pe sotz sa se intereseze acolo daca l-ar primi si in ce conditii.Si nici pretul nu e fantastic de scump,la femeie as da cel putin 3 mil...cred.Inca n-a inceput studiul de piataAs fi preferat una in Tatarasi,dar macar e aproape de serviciile noastre.Dar apropo de transport,ei fiind asa mici,cum ii supravegheaza pe toti in timpul mersului?In fine...ma interesez eu la fatza locului.
Dar de Waldorf (sau cum s-o scrie)...mai stiti ceva?Cum este?

Nora

Comorile Norei

Costume carnaval

Noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by palmyrah2002

tot eu..Raluca ciocolatzica papo tu,ca de la o virsta face rau la tensiune!

Nu, nu, nu! Multumesc, da' nu! Ca ma chinui cu disociatul!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput