Menstruatie cu cheaguri

Nu stiu daca trebuie sa fiu ingrijorata dar de citeva luni menstruatia mea e cu cheaguri de singe. Imi aduc aminte ca atunci cind mergeam la control gineco dr ma intreba mereu daca am cheaguri. Aveti idee de ce se intimpla chestia asta ?
Multa sanatate va doresc.
nicoleta si matei
Raspunsuri

nicoled spune:
Eu cred ca cel mai bun raspuns il poti primi de la un medic ginecolog,iar sfatul meu e ca trevuie sa mergei la un medic cat mai repede.
Mult succes!

nikole spune:
Cred ca o eco.transvaginala te va lamuri.Ai si dureri de ovare?
Nu e grav,dar nici normal u e sa ai lunar menstre cu cheaguri.
Si eu am, o data de doua ori pe an, ciclu f abundent si cu cheaguri, dar nu lunar.
Asa ca doar o vizita la medic te poate lamuri.
http://photos.yahoo.com/frezia_2004

danyelana spune:
Buna,
Asa cum au spus si fetele cel mai bine este sa mergi la doctor. Nu vreau sa te alarmez dar si mama avea asa ceva si s-a dovedit a fi un inceput de fibrom. Sper sa nu fie cazul la tine.
Sanatate si pupici.
Dumnezeu sa ne ajute la toti

puishor spune:
belnicol, asa cum au spus fetele trebuie sa mergi la medic, si eu am menstruatii cu cheaguri si le am de la chisturile ovariene. eu am unul care e mai mare are, 13mm si asta ar fi problema in cazul meu. am niste intrebari, ti s-a schimbat culoarea menstruatiei si densitatea ei? adica,culoarea este mai inchisa? cheagurile sunt prezente din prima zi sau doar la sfarsit?

belnicol spune:
M-ati cam speriat. Intr-adevar, culoarea menstruatiei e parca mai inchisa. Cheagurile nu le am chiar din prima zi iar durerile ovariene nu sint exagerate. Trebuie sa ma duc la doctor neaparat.
Va multumesc din suflet.
Multa sanatate.
nicoleta si matei

m_monique spune:
si eu am menstruatie cu cheaguri. e drept numai o zi am cheaguri si hemoragie mare. in rest am hemoragie normala si fara cheaguri.
un prieten, care e medic ginecolog, mi-a explicat ca acele cheaguri pe care le am sunt din cauza uterului retroversat.
http://photos.yahoo.com/micumonica

diadaniela spune:
si eu am uter retrovers si inainte sa raman insarcinata si sa nasc ,aveam menstruatie cu cheaguri. de cand am nascut am scapat de cheaguri.
oricum ,du-te la ginecolog.cu asta nu te joci.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana

ange spune:
si eu am avut o perioada menstra cu cheaguri.
dupa nastere au disparut.
nu aveam dureri si nu am mers la ginec.
dar pt. linistea ta eu zic sa mergi sa-ti faci un control.
ange,mamica de 2 ori

lyzzyka spune:
Buna dimineatza. Eu de mult am cheaguri iar menstruatzia este inchisa la culoare insa pe tot parcursul menstruatiei. I`am zis mamei mele dar ea zice ca este normal, eu nu prea cred. M`a pus sa ma informez p net. Spunetzi`mi si mie ce sa fac, am doar 13 ani iar prima data cand mi`a venit ciclul a fost la 10 ani. De mult timp am cheaguri iar culoarea este inchisa.

Moira spune:
Fetelor, m-ati speriat. Si eu am menstruatie cu cheaguri si dureru de ovare, iar la cateva luni, culoarea este mai inchisa. Intotdeauna am considerat ca e normal, mai ales ca niciun doctor nu m-a intrebat despre asa ceva. Stiu ca mai fac chisturi functionale pe ovar, insa oare sa aiba vreo legatura?
Daca stiti mai multe despre cauzele cheagurilor, poate mai scrieti!!!
Moira